ana-76 01.04.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Tobie się udało. Mam nadzieję, że mnie też to się uda. trzymam kciuki by tak było ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 01.04.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam Podlasiankę! Ja równiez z tej pięknej, zimnej krainy Bardzo podobają mi się Twoje wnętrza. Gratuluję ślicznej łazienki. A jak tam kuchnia, robi się? Witaj kuchnia jest od 11 miesięcy, bo od maja mieszkamy )) zdjęc tylko nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 03.04.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 No to pora zrobić fotki. Ja też chętnie bym ją zobaczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 07.04.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ana - w końcu zobaczyłam sobie w sklepie woodentic brown. I faktycznie jest ładny. To w Nowej Galii brown jest ciemny. Ale i tak jeszcze nie podjęłam decyzji czy kupować brown czy sienę. Sorki, jeśli się powtórzę z pytaniem, ale już mi się wątki mylą - kupowałaś je przez internet? Przy dużej ilości dają jakiś ładny upust? Możesz napisać, ile Cię kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 08.04.2011 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 tak kupowałam w internecie sklep http://www.sweethome24.pl/search.php?node=&text=woodentic kupowałam 150m i wynegocjowałam fajną cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 11.04.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 O! Widzę, że i bez rabatu cena jest przyjaźniejsza niż w sklepie! Extra! Stokrotne dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 15.07.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Synhia jestem pewna że będzie śliczna bo te płytki są cudne ))) Czekam na zdjęcia Czari wszystkie płytki są z tej kolekcji, na ścianach i podlogach hanabi bianco Ana -76 Musiałam ci się pochwalić łazieneczka w hanabi wyszła pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 15.07.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Witam, bardzo fajny domek, to miejsce na na "klatce schodowej' z cegłami i aniołkiem piękne nie ma to jak ten sam kolor stolarki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 14.09.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 oj a gdzie masz fotki kochana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safikey 14.09.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 ależ piękne łazienki pozdrawiam safikey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 04.11.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 witam:)jaka fuga zostala zastosowana do woodentica? i z czego sa cokoly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.11.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Właśnie tu trafiłam i pierwsze wrażenie SUUUUPPPPPEEEERRRR! Cegła piękna, łazienki wyszły świetnie. Pokażesz swoją kuchnię, bo u mnie będzie ten sam układ i wymiary podobne? Gratuluję domku i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 15.11.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Przepraszam że odpowiadam dopiero teaz. aksamitka fug nie pamiętam, trzeba byloby poszukać na poczatku wątku, a cokoły to dębowa listwa przypodłogowa, kolor zloty dąb. agalind Dziękuję! może to dziwne ale wogóle nie robiłam fotek w kuchni może ktoregoś dnia pstrykne i wkleję. Od wiosny miałam glowę zaprzątnietą tym co dookoła domu, czyli kostka, ogród, ogrodzenie. wnętrza zeszly na drugi plan bo chcialam ogarnoć jakos to co jest na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.11.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Dom wygląda pięknie i domyślam się, ze kuchnia jest dopracowana. Skoro tak sie napracowałaś wokół domu, to pokażesz co tam stworzyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 15.11.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 jeszcze w kwietniu było mniej więcej tak http://www.klima-med.com/mmap/o4.jpg http://www.klima-med.com/mmap/o8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 15.11.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 w skrócie jest tak:http://www.klima-med.com/mmap/ogrod4.jpghttp://www.klima-med.com/mmap/ogrod2.jpghttp://www.klima-med.com/mmap/ogrod3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 15.11.2011 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 na wiosnę jednak będę robiła rewolucje bo nie wszystko co zrobiłam mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.11.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 różnica jest kolosalna oczywiście na plus. z ogrodem to jest fajne, że można sobie zmienić, modyfikować niemal bez końca (no chyba że ktoś ma wielkie drzewa, to raczej z nimi nie potańczy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 15.11.2011 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 ja jestem z tych co lubi zmiany po sezonie mam dosyć stania z wężem i podlewania więc będzie automatyczne nawadnianie i zmiany na rabatach, dojdą jakieś zbiorniczki z wodą... takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.11.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Ana-76, ale zmiana. Napracowaliście się przy ogrodzie. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts