Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

expresssem ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 175
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przydreptałam do Ciebie za łazienką w płytkach Hanabi. Dzięki Ci kobieto za zamieszczenie zdjęć w grafitowym Hanabi, bo nigdzie nie mogłam znaleźć takiej łazienki na żywo, a już jakiś czas temu zakochałam się w dekorach rokoko. Teraz tylko upewniłam się, co do ostatecznej decyzji w sprawie płytek na poddasze. Wyszło pięknie. Gratuluję dobrego smaku.

lilan dziekuję, powiem Ci że jak tylko zobaczyłam te dekory to wiedziałam, żadne inne (chociaż przyznam że wcześniej miałam wiele innych typów) Przeszperałam net żeby zobaczyc łazienki w rokoko i NIC nie znalazłam, nie widziałam też żadnych aranżacji z użyciem tych kafli w żadnym sklepie. Zawziełam się i se wymysliłam. Fakt ze w tarkcie rochę sie realizacja zmieniła bo t wypukłe kwiatki są kiepskie do cięcia nawet super maszyną i trzeba było troszkę mój projekt zmienić, ale ostatecznie efekt koncowy mnie zadawala. Dzisiaj siedziałam sobie na wannie i wzdychałam ;))) naprawde kafle są piękne , w realu chyba jeszcze ładniejsze

Też chciałabym uniknąć cięcia dekorów. Powiem Ci, że układ tej ściany z umywalkami mamy zbliżony, nawet drzwi będą w tym samym miejscu, co u Ciebie. Jeśli to nie sekret, to gdzie kupowałaś płytki? Zastanawiam się czy nie zamówić ich przez net, bo są o wiele tańsze.

magdaleno drzwi sa fornirowane, wygladają solidnie i były bardzo tanie firma centurion model R-vigo z wąską szybką. w calym domu mam identyczne poza wiatrołapem gdzie są szklane. Mam małe dzieci i szkoda mi porządnych drzwi po 2000za szt. W obecnym mieszkaniu mam drzewo i po pierwsze rozeschlo sie i widac ślady po drugie syn się bawil w ninge i 'niechcący' walczyl z drzwiami z łazienki mieczem, cały kant zniszczył. Tanich drzwi nie szkoda.

lilan

1) Co to za ceramika? - chciałam żeby wszystko bylo kanciaste ;), wanna jest z koła (modelu nie pamiętam) sedes kupiłam w komplecie z geberitem

http://allegro.pl/item941031267_geberit_delta_50_miska_jowisz_deska_kpl.html, szafkę razem z umywalką w firmie daszczyk

2) Jaki kolor fugi? - fugi ceresit jasna jaśmin, ciemna antracyt

3) Jaka szerokość fugi? - 1,5mm

witaj ana-76 :)

Piękną masz łązienkę i ogólnie domek śliczny. Zazdroszczę przeprowadzki, ja jeszcze troszkę. Właśnie jesteśmy na etapie wybierania armatury i galzury łazienkowiej i jestem tym przerażona, ceny to masakra :(

Już cegiełkę zgapiłam to może jeszce zdradzisz co to za deszczownica - bardzo mi się podoba wygląda świetnie.

Pozdrwawiam serdecznie Magda

P.S. Czy korzyształaś z ze sklepów internetowych wybierając armaturę?