Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

expresssem ;)

Recommended Posts

Wszystko poza wanną kupiłam przez net, deszczownice tuaj

http://darosma.pl/pl/

oglądałam w realu wiele, ale żadna nie była jakoś specjalnie dobrze wykonana, a ta jest naprawdę solidna, ładnie wygląda i mam nadzieje że długo posłuży ;)). Co do cen no cóż... fakt koszmar. Ja nie miałam specjalnie duzo czasu na wybór, a pomimo tego zmienialam zdanie co chwila. Dekory zadecydowaly że górna łazienkę mam w hanabi, a dolną łączoną z dwóch różnych kolekcji alabastrino turkusowe+białe kafle. Niestety brakuje ledowego podswietlennia dekorów i jakos nie zamieszczam zdjęć ;) bo dopiero te podswietlenie je uwydatni

• Odpowiedzi 175
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

bemark szafka jest kupiona przez net w firmie daszczyk. listwy robil mi stolarz to 6,5cm dąb bejcowany na złoty dąb

ikson drzwi to centurion, w calym domu mam identyczne drzwi bez rozróżnienia na pokoje czy łazienki, mam wentylacje mechaniczną więc nie są konieczne jakies otwory w drzwiach, chociaż firma która montowala nam drzwi chciala je powiercic i pozakladać tuleje.

esta81, jestem z podlasia i nie wiem czy jak podam firmę która montowała mi drzwi to ci w czymś pomoże, jeśli jestes okolic to daj znać odpowiem ;). Meble w łazience według producenta to grusza, kolorem trochę zbliżone do futryn które mam w oknch czyli złoty dąb, jakość wedlug mnie dobra, narazie jeszcze ich nie użytkuje ale wyglądają na solidne. obaczymy w trakcie ;

Edytowane przez ana-76

Aniu, wielkie dzięki za odpowiedź. No niestety jestem z mazowieckiego... ale pomogłaś mi z szafką do łazienki, też mam okna złoty dąb :) szafki zamawiam!!! pozdrawiam!

Mam pytanie, jeszcze pytanie odnośnie koloru mebli, bo na stronie nie znalazłam koloru grusza, cale śliwa; czy to jest ten kolor?

Edytowane przez esta81

mieszka się świetnie, początki były trudne by sie zorganizować rano z dowozeniem dzieciaków do przedszkola, szkoły i niani do nas , zajmuje mi to średnio 35minut!!!! Oczywiście jeszcze jest TYLE do zrobienia że łoooomatko, część rzeczy dalej w kartonach, ajedna część w piwnicy wygląda jak złomowisko, kartonowisko. Wkurza mnie że 6 km od miasta mam problem z netem, wszystko co kablem odpada bo najbliższy kabel jest 600 metrów i tpsa powiedziala że mogę sobie sama sobie go położyc ;)))) albo pochodzić po sąsiadach i namówić na internet (a co ja handlowiec tp jestem?) Jak znam zycie jakbym zaplaciła sama to wówcas sporo chętnych sie znalazlo ;))) dzisiaj był kolejny fachowiec od radiówki i stwerdzil ze drzewa zasłaniaja ich nadajnik radiowy i dupa, a bluconekt mnie chyba zrujnuje... AAA wkońcu zalozyli mi żaluzje przynajmiej w części domu więc nie czuje się już aż tak bardzo jak w domu wielkiego brata. Przez dwa tygodnie obok domu przechodziły pielgrzymki sąsiadów którzy wyszli właśnie na spacer ;)))

e-mól kupiłam ten kamień na próbę (jedną taką siatkę 33x33) na probe na allegro j(akiś gość z pod Warszawy) . Kamień miał być w górnej łazience, ale że główny kamień w duzych płytach miał być dopiero w Polsce około końca kwietnia to koncepcja padła i mozaiki nie kupowałam, a jest naprawde fajna.

zapomniałam dodać , że szlak mnie trafia przez okna. w tym miesiacu myłam je juz dwa razy a już prosza się o mycie. Chyba muszę pomysleć o jakimś sprytnym urzadzeniu, pomocniku bo sie wykończe.... oczywiście wszystko za sprawą pustyni (czytaj piasek) wokół domu i deszczom. Tragedia!

mieszka się świetnie, początki były trudne by sie zorganizować rano z dowozeniem dzieciaków do przedszkola, szkoły i niani do nas , zajmuje mi to średnio 35minut!!!! Oczywiście jeszcze jest TYLE do zrobienia że łoooomatko, część rzeczy dalej w kartonach, ajedna część w piwnicy wygląda jak złomowisko, kartonowisko. Wkurza mnie że 6 km od miasta mam problem z netem, wszystko co kablem odpada bo najbliższy kabel jest 600 metrów i tpsa powiedziala że mogę sobie sama sobie go położyc ;)))) albo pochodzić po sąsiadach i namówić na internet (a co ja handlowiec tp jestem?) Jak znam zycie jakbym zaplaciła sama to wówcas sporo chętnych sie znalazlo ;))) dzisiaj był kolejny fachowiec od radiówki i stwerdzil ze drzewa zasłaniaja ich nadajnik radiowy i dupa, a bluconekt mnie chyba zrujnuje... AAA wkońcu zalozyli mi żaluzje przynajmiej w części domu więc nie czuje się już aż tak bardzo jak w domu wielkiego brata. Przez dwa tygodnie obok domu przechodziły pielgrzymki sąsiadów którzy wyszli właśnie na spacer ;)))

hejka. mieliśmy podobny problem :( sprawę rozwiązała oferta Orange - usługa Freedom (http://www.orange.pl/portal/map/map/internet_freedom_discover?TARGET=INTERNET_FREEDOM_DISCOVER) i naprawdę jesteśmy zadowoleni :)