ana-76 05.05.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Wszystko poza wanną kupiłam przez net, deszczownice tuaj http://darosma.pl/pl/ oglądałam w realu wiele, ale żadna nie była jakoś specjalnie dobrze wykonana, a ta jest naprawdę solidna, ładnie wygląda i mam nadzieje że długo posłuży ). Co do cen no cóż... fakt koszmar. Ja nie miałam specjalnie duzo czasu na wybór, a pomimo tego zmienialam zdanie co chwila. Dekory zadecydowaly że górna łazienkę mam w hanabi, a dolną łączoną z dwóch różnych kolekcji alabastrino turkusowe+białe kafle. Niestety brakuje ledowego podswietlennia dekorów i jakos nie zamieszczam zdjęć bo dopiero te podswietlenie je uwydatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 05.05.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 podziwiam dom i tempo w jakim wykanczasz domek mam pytanie u kogo zamawialas szafke lazienkowa i co to za listwy wykonczeniowe przypodlogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 06.05.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ana-76 dziękuję za szybką odpowiedź i pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikson 06.05.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 witajpowiedz mi proszę co to za drzwi wewnętrze i jakiej firmy. A do łazienek jakie zastosowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esta81 06.05.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 (edytowane) Aniu, Czy mogłabym liczyć na namiary na firmę, w której zamawiałaś drzwi wewnętrzne? Czy jesteś zadowolona z montażu? Proszę jeszcze o opinie na temat mebli łazienkowych firmy Daszczyk. Jaki to kolor dokładnie? Edytowane 6 Maja 2010 przez esta81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 07.05.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 (edytowane) bemark szafka jest kupiona przez net w firmie daszczyk. listwy robil mi stolarz to 6,5cm dąb bejcowany na złoty dąb ikson drzwi to centurion, w calym domu mam identyczne drzwi bez rozróżnienia na pokoje czy łazienki, mam wentylacje mechaniczną więc nie są konieczne jakies otwory w drzwiach, chociaż firma która montowala nam drzwi chciala je powiercic i pozakladać tuleje. esta81, jestem z podlasia i nie wiem czy jak podam firmę która montowała mi drzwi to ci w czymś pomoże, jeśli jestes okolic to daj znać odpowiem . Meble w łazience według producenta to grusza, kolorem trochę zbliżone do futryn które mam w oknch czyli złoty dąb, jakość wedlug mnie dobra, narazie jeszcze ich nie użytkuje ale wyglądają na solidne. obaczymy w trakcie ; Edytowane 7 Maja 2010 przez ana-76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esta81 07.05.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 (edytowane) Aniu, wielkie dzięki za odpowiedź. No niestety jestem z mazowieckiego... ale pomogłaś mi z szafką do łazienki, też mam okna złoty dąb szafki zamawiam!!! pozdrawiam! Mam pytanie, jeszcze pytanie odnośnie koloru mebli, bo na stronie nie znalazłam koloru grusza, cale śliwa; czy to jest ten kolor? Edytowane 8 Maja 2010 przez esta81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 10.05.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 hihi to może ja pomylilam nazwę sorki, mają tylko jeden kolor z tych szafek czyli śliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esta81 12.05.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 (edytowane) Wielkie dzięki, już czekam na szafki - zamówienie wysłane! pozdr.ps. Czekam na więcej zdjęć z domu!! Edytowane 12 Maja 2010 przez esta81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 13.05.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 ojjj teraz jestem w trakcie rzewżenia kartonów, od soboty mieszkamy.... i jak to na wsi zabiej dechami )) nie mam internetu i mamy problem z podlączeniem więc dotęp do neta mam póki co tylko w pracy ;//, a i porządkowania, segregowania wszystkich kartonów jest od metra )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaM 17.05.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Hej, zamierzam kupić taką deszczownicę jak masz. Zastanawiam się tylko jak się sprawuje, uruchomiliście już ją może?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabina.nornicka 18.05.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witam,BOSKI BOSKI BOSKI i mogłabym tak długo.o woodentic ...obecnie jestem w nim zakochana:Dale póki co dopiero u mnie fundamenty wychodza z ziemi;)czy ja tez mogłabym wiedziec jaką ceną wynegocjowałaś?? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 25.05.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Sorki że dopiero teraz, ale przeprowadzka i brak do stałego netu w domu jest super wkurzające )) Deszczownica sprawuje się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 25.05.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Gdzie coś takiego można kupić? http://klima-med.com/mmap/dom/mozaika1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 26.05.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Sorki że dopiero teraz, ale przeprowadzka i brak do stałego netu w domu jest super wkurzające )) Deszczownica sprawuje się świetnie. Ja równiez takową deszczownice zakupiłam, co prawda jeszcze nie zamontowana, prezentuje sie imponująco:) Ana-76 Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 26.05.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 brak do stałego netu w domu jest super wkurzające )) Siemka... poza wkurzającym brakiem neta... jak się mieszka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 28.05.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 mieszka się świetnie, początki były trudne by sie zorganizować rano z dowozeniem dzieciaków do przedszkola, szkoły i niani do nas , zajmuje mi to średnio 35minut!!!! Oczywiście jeszcze jest TYLE do zrobienia że łoooomatko, część rzeczy dalej w kartonach, ajedna część w piwnicy wygląda jak złomowisko, kartonowisko. Wkurza mnie że 6 km od miasta mam problem z netem, wszystko co kablem odpada bo najbliższy kabel jest 600 metrów i tpsa powiedziala że mogę sobie sama sobie go położyc ))) albo pochodzić po sąsiadach i namówić na internet (a co ja handlowiec tp jestem?) Jak znam zycie jakbym zaplaciła sama to wówcas sporo chętnych sie znalazlo )) dzisiaj był kolejny fachowiec od radiówki i stwerdzil ze drzewa zasłaniaja ich nadajnik radiowy i dupa, a bluconekt mnie chyba zrujnuje... AAA wkońcu zalozyli mi żaluzje przynajmiej w części domu więc nie czuje się już aż tak bardzo jak w domu wielkiego brata. Przez dwa tygodnie obok domu przechodziły pielgrzymki sąsiadów którzy wyszli właśnie na spacer )) e-mól kupiłam ten kamień na próbę (jedną taką siatkę 33x33) na probe na allegro j(akiś gość z pod Warszawy) . Kamień miał być w górnej łazience, ale że główny kamień w duzych płytach miał być dopiero w Polsce około końca kwietnia to koncepcja padła i mozaiki nie kupowałam, a jest naprawde fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 28.05.2010 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 zapomniałam dodać , że szlak mnie trafia przez okna. w tym miesiacu myłam je juz dwa razy a już prosza się o mycie. Chyba muszę pomysleć o jakimś sprytnym urzadzeniu, pomocniku bo sie wykończe.... oczywiście wszystko za sprawą pustyni (czytaj piasek) wokół domu i deszczom. Tragedia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsikZibi 28.05.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 mieszka się świetnie, początki były trudne by sie zorganizować rano z dowozeniem dzieciaków do przedszkola, szkoły i niani do nas , zajmuje mi to średnio 35minut!!!! Oczywiście jeszcze jest TYLE do zrobienia że łoooomatko, część rzeczy dalej w kartonach, ajedna część w piwnicy wygląda jak złomowisko, kartonowisko. Wkurza mnie że 6 km od miasta mam problem z netem, wszystko co kablem odpada bo najbliższy kabel jest 600 metrów i tpsa powiedziala że mogę sobie sama sobie go położyc ))) albo pochodzić po sąsiadach i namówić na internet (a co ja handlowiec tp jestem?) Jak znam zycie jakbym zaplaciła sama to wówcas sporo chętnych sie znalazlo )) dzisiaj był kolejny fachowiec od radiówki i stwerdzil ze drzewa zasłaniaja ich nadajnik radiowy i dupa, a bluconekt mnie chyba zrujnuje... AAA wkońcu zalozyli mi żaluzje przynajmiej w części domu więc nie czuje się już aż tak bardzo jak w domu wielkiego brata. Przez dwa tygodnie obok domu przechodziły pielgrzymki sąsiadów którzy wyszli właśnie na spacer )) hejka. mieliśmy podobny problem sprawę rozwiązała oferta Orange - usługa Freedom (http://www.orange.pl/portal/map/map/internet_freedom_discover?TARGET=INTERNET_FREEDOM_DISCOVER) i naprawdę jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 01.06.2010 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 no tak, tylko że u nas nie ma kabla, a kabel jest niezbędny. Gdybym miała kabel nie miałabym problemu ;(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts