kgasiorowska 06.03.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Witam,Czy mozecie polecic mi solidna firme do ulozenia kostki brukowej? Buduje sie w okolicach Ozarowa Maz. PozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 06.03.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Witam, Czy mozecie polecic mi solidna firme do ulozenia kostki brukowej? Buduje sie w okolicach Ozarowa Maz. Pozdrawiam Kasia Samo układanie ? czy z materiałem ? a może osobno materiał i robocizna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 06.03.2010 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 szukam kogos kto wykona mi usluge kompleksowo, czyli robocizna + kostka + niezbedne materialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 06.03.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Witam, Czy mozecie polecic mi solidna firme do ulozenia kostki brukowej? Buduje sie w okolicach Ozarowa Maz. Pozdrawiam Kasia Samo układanie ? czy z materiałem ? a może osobno materiał i robocizna ? Jeżeli się mogę podpiąć do wątku to poproszę na priva osobno robociznę i materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 06.03.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Ja tez poprosze na PW, ale tylko cene robocizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts