Szczepcio_18 06.03.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Witam. Remontuję kuchnie i łazienkę. W kuchni była spiżarka, zlikwidowałem niepotrzebną ścianę, aby powiększyć powierzchnie kuchni. Powstał problem, po zburzeniu ściany, zaczął odpadać tynk z sufitu. Musiałem zerwać cały ponieważ gdy próbowałem zerwać popękany tynk, spadały całe płaty tynku. Co mógłbym położyć na suficie oprócz tynku. Słyszałem o kasetonach, ale nie wiem czy się sprawdzą, gdzieś usłyszałem że bardzo szybko się brudzą. Czy to prawda? Chciałbym założyć kasetony o kolorze jasnego brązu, gdyż pasują do mebli i koloru ścian. Czy są jeszcze jakieś inne rozwiązania(w miarę nie drogie?) Proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek777 06.03.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Zrób sobie sufit podwieszany z kartongipsu z halogenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 06.03.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Zrób sobie sufit podwieszany z kartongipsu z halogenami Ja właśnie taki sufit mam jest super, dlatego też bym go proponowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 06.03.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Możesz jeszcze zrobić sufit z płyt meblowych na obce pióro w kolorze mebly albo kupić płytę powlekaną gipsową, zedrzeć do czysta sufit zagruntować zaciągnąć gipsem szpachlowym i pomalować na dowolny kolor lub położyć tynk ozdobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts