promenn 04.01.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Witam, czy ktoś może buduje dom wg. projektu Sosnowe Wzórza. Chętnie bym usłyszał coś o tym projekcie, zobaczył zdjęcia. Jeśli ktoś znajdzie chwile w budowlanym natłoku prac to będę wdzięczny za ikażdą nformacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek1569 06.03.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Jestem w trakcie budowy .Chetnie pomoge i doradze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 08.03.2010 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Tez planuję budowę tego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izajasz 22.03.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Hej, Długo myśałem o budowie Wspaniałego, aż tu zobaczyłem ten prosty domek. To chyba będzie to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lion 16.04.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam,jestem bliski zakupu tego projektu. Czy ktoś może już coś napisać o sosnowym wzgórzu? wrażenia, wprowadzone zmiany?pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roma_21 28.06.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam, jestem bliski zakupu tego projektu. Czy ktoś może już coś napisać o sosnowym wzgórzu? wrażenia, wprowadzone zmiany? pozdrawiam! witaj Lion. My jutro zaczynamu na dobre realizację projektu "sosnowe wzgórze m63". To troszke wieksza odmiana sosnowego wzg. m63a. Co do wprowadzonych zmian, poszerzylismy garaż o 1m i zlikwidowalismy w nim okienko. Co do dalszych zmian, które nie wymagają formalizacji w projekcie to prawdopodobnie czas pokaże. Rozważamy zmniejszenie pokoju po lewej stronie przy klatce schodwej dzięki czemu uzyskamy garderobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwester1978 01.07.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Prosze o wpisy kto wybrał z czego jest zadowolony a co by zmienił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwester1978 01.07.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Witam! Chetnie poznam opinie o m63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roma_21 16.07.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Witam! Chetnie poznam opinie o m63 Póki co, nie możemy za duzo opowiedzieć. My w projekcie zmienilismy powierzchnię garażu. Zlikwidowaliśmy okno i przesunelismy zew ściane o 1m. Jaki tego będzie efekt zobaczymy za ok 0,5 miesiaca, kiedy już będzie zalany pierwszy strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zimorodek 19.07.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam zastanawiam się nad wyborem projektu Sosnowe wzgórze - Murator M63 czy ktoś buduje? Może ktoś już w takim domu mieszka? Był bym wdzięczny za uwagi i spostrzeżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poll71 02.08.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam,w przyszłym roku kończę budowę tego domu!!!!!!Jeśli mogę pomóc lub udzielić informacji proszę bardzo!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poll71 06.08.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Witaj,jestem na etapie wylewanie fundamentów! Dokonałem kilka przeróbek - wymiary okien, ich rozłożenie. Zlikwidowałem jeden komin!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roma_21 10.08.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witaj My z mężem jestesmy w trakcie inwestycji w oparciu o ten projekt.Zlikwidowaliśmy w garazu okno i poszerzylismy go o metr.Poza tym łaczymy sypialnię(tą bez tarasu) z pokojem na przeciw leżącym (ten przy łazience) i poprzez wstawienie drzwi przesuwanych robimy dużą garderobę do której dostęp bedzie z sypialni własnie. W tej chwili jestesmy na etapie zakładania stropu.a Ty na jakim?Jakie zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roma_21 10.08.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam Czyli dom już stoi? jesli tak bedę wdzięczna za fotki z budowy ( @: [email protected]).My jesteśmy w trakcie zakładania stropu? a gdzie, jesli mozna ta inwestycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaima 14.08.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Witam, również planuję budowę domu M63. Na dniach kupujemy z mężem projekt i zaczynamy załatwiać formalności. Tak więc przyłączam się do wątku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarti 18.08.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Witam!!!Ja właśnie wylałem ławe pod fundament i jestem bardzo ciekawy z jakiej cegły będziecie lub już wybudowaliście ten dom !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario01 21.11.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 ja jestem na etapie ocieplenia ( własnie się kończy ) ja w projekcie zmieniłem tylko parametry gabarytowe czyli szerszy i po 2 bloczki w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarciniNatalia 28.02.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witamy serdecznie dziś właśnie odebraliśmy projekt naszego wymarzonego domku Sosnowe wzgórza :) bedziemy bardzo wdzięczni za jakies wskazówki dotyczące projektu i budowania tego domku prosze o jakies info na maila [email protected] czekamy na informacje Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymonek2312 12.04.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) Bardzo prosty a co ważne funkcjonalny zalecam rekuperator , 2 kominy do kasacji zostawić tylko 1-den gdzie kominek Schody betonowe skasować i drewniane zabiegane jest super:) Oknow w salonie zmieniłem 196x186 widok super:) Wyjście na taras proponuje HS i grzejniki w salonie w podłodze zaraz jak okno, i dzrwi tarasowe , pozostałe CO jak w projekcie, grzejnik proponuje jeszcze jak schody około 2KW. Zalecam zrobić bilans zapotrzebowanie na ciepło , zamontowanie rekuperator wprowadza spadek zapotrzebowania na energię z audytu energetycznego mam zapotrzebowanie 86 KW rocznie na 1m2 wraz z wodą rodzina 3-osobowa. Jeśli zdecydujecie się inwestorzy na budowę domu zalecam zrobić zapotrzebowanie przed wyborem pieca i grzejników. ogrzewanie domu październik kwiecień 22 st. +rekuperator 22( ciepła woda 60st.) ustawiony spaliłem 3,5 tony ekogroszku. Lepiej zapłacić projektantom z pojęciem. Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez szymonek2312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poll71 12.04.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Bardzo prosty a co ważne funkcjonalny zalecam rekuperator , 2 kominy do kasacji zostawić tylko 1-den gdzie kominek Schody betonowe skasować i drewniane zabiegane jest super:) Oknow w salonie zmieniłem 196x186 widok super:) Witaj, czuję, że jesteś szczęśliwy i zadowolony z wybranego projektu. Może pochwalisz i pokażesz kilka fotek!! Ja jestem na etapie wykończeniowym, kilka miesięcy i zamieszkam - chyba w tym roku zdąrzę!!!! POzdrawiam POLL&! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts