jarti 20.04.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Bardzo prosty a co ważne funkcjonalny zalecam rekuperator , 2 kominy do kasacji zostawić tylko 1-den gdzie kominek Schody betonowe skasować i drewniane zabiegane jest super:) Oknow w salonie zmieniłem 196x186 widok super:) Wyjście na taras proponuje HS i grzejniki w salonie w podłodze zaraz jak okno, i dzrwi tarasowe , pozostałe CO jak w projekcie, grzejnik proponuje jeszcze jak schody około 2KW. Zalecam zrobić bilans zapotrzebowanie na ciepło , zamontowanie rekuperator wprowadza spadek zapotrzebowania na energię z audytu energetycznego mam zapotrzebowanie 86 KW rocznie na 1m2 wraz z wodą rodzina 3-osobowa. Jeśli zdecydujecie się inwestorzy na budowę domu zalecam zrobić zapotrzebowanie przed wyborem pieca i grzejników. ogrzewanie domu październik kwiecień 22 st. +rekuperator 22( ciepła woda 60st.) ustawiony spaliłem 3,5 tony ekogroszku. Lepiej zapłacić projektantom z pojęciem. Bardzo prosze o przeslanie zdjec z budowy sosnowego wzgorza ja wylalem fundamenty i tez mam zamiar zrezygnowac z tych ciezkich lanych schodow tylko co z ta lazienka pod nimi no i te kominy to bardzo ciekawe mam zamiar na kominek zalozyc plaszc wodny czyli co piec pod kominek czy jak bo nie bardzo wiemy o co chodzi przeciez 1 komin jest do pieca a grzejnikow nie ma w salonie wiec co tylko podloga grzeje ale na prad czy pod piec podlaczona ja naprawde chcialbym wiedziec i to zobaczyc czekam na odpowiedz bo jestem bardzo ciekawy rozwiazania szymonek pozdrawiam w koncu ktos tez buduje ten dom [email protected] bede wdzieczny za zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 19.07.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 witam, Sezon urlopowy w pełni, ale może któryś z budujących mógłby pochwalić się fotkami z ukończonej lub dopiero co rozpoczętej budowy Sosnowego Wzgórza! Może macie jeszcze kilka cennych uwag do projektu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 19.07.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 witam, Sezon urlopowy w pełni, ale może któryś z budujących mógłby pochwalić się fotkami z ukończonej lub dopiero co rozpoczętej budowy Sosnowego Wzgórza! Może macie jeszcze kilka cennych uwag do projektu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 19.07.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Do osób z okolic Torunia - na jakim etapie teraz jesteście? Gdzie dokładnie budujecie? Jestem z kuj-pom i chętnie obejrzałabym, jak wygląda ten dom na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 20.07.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Bocian_86 - na jakim jestes etapie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 22.07.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Wyboru projektu Dopiero dopełniamy formalności z kupnem działki, trochę z tym zachodu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 26.07.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Hallo, nikt tu nie zagląda? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bigtom 15.08.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) * Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez bigtom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 01.10.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 witam, Pilnie proszę o pomoc!Czy ktoś z forumowiczów budujących Sosnowe Wzgórze ma zrobione skany projektu? Proszę o info na PW. dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 01.10.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 witam, Pilnie proszę o pomoc!Czy ktoś z forumowiczów budujących Sosnowe Wzgórze ma zrobione skany projektu? Proszę o info na PW. dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 01.10.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 witam, Pilnie proszę o pomoc!Czy ktoś z forumowiczów budujących Sosnowe Wzgórze ma zrobione skany projektu? Proszę o info na PW. dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
euklides 28.01.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 witam, Pilnie proszę o pomoc! Czy ktoś z forumowiczów budujących Sosnowe Wzgórze ma zrobione skany projektu? Proszę o info na PW. dziękuje. Mam projekt, póki co zrobiłem stan surowy tego budynku z pewnymi zmianami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 28.01.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Gratuluje, wyboru projektu! Czy możesz powiedzieć jakie zmiany wprowadziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts