Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ok-ja jestem za pozostawieniem wykusza.Już oczami wyobraźni widzę ten piękny ,jasny wykusz,który niewątpliwie doda uroku domkowi.Super!

Witaj.

Jak dasz szerokie okno też będzie jasno a taniej na etapie budowy i później w czasie eksploatacji. Uroku dodaje to fakt ale jak to mówią coś za coś.

Pozdrawiam serdecznie.:)

o rety ale się dzieje na forum!!! a ja już po ostatecznej przeprowadzce, właśnie inauguruję pierwszą noc na nowym mieszkaniu i od wtorku ruszam z papierami w sprawie działki i budowy. oj, muszę nadrobić zaległości na forum i włączyć się w dyskusję :-) dajcie mi chwilkę, bym odpoczęła nieco...ps. net już działa :-)

Witaj.

Z tego co można wyczytać na forum to czasu będziesz miała sporo;) bo papierkologia to przekleństwo:bash:. Ten mur jednak da się (z) głową przebić.

popieram Sigura, wykusz do usunięcia, w zamian ładne okno i dużo oszczędności ;-)

ja byłam przeciw wykuszowi dopóki nie odwiedziłam domu (podobnego do M-131) i nie zachwyciłam się wykuszem :) a skoro tylko krowa zdania nie zmienia... :) mężowi też sie bardzo spodobał, pewnie gdyby nie to, że uparłam sie na balkon na górze to wykusza by nie było, a tak to jest jakby automatycznie.

weź nie strasz :p ja jestem jednak niepoprawna optymistka... ( w sumie bez tego bym w ten dom nie uwierzyła)

Witaj.

Ja nie straszę. Ja tylko czytam opinie na forach - tym i innych. Z dwojga złego wolę być pozytywnie zaskoczony szybszymi decyzjami urzędników niż nastawiać się na szybkie załatwienie sprawy i tracić nerwy przez ich opieszałość.

P.S. Życzę jak najmniej urzędniczych udręk.

ja byłam przeciw wykuszowi dopóki nie odwiedziłam domu (podobnego do M-131) i nie zachwyciłam się wykuszem :) a skoro tylko krowa zdania nie zmienia... :) mężowi też sie bardzo spodobał, pewnie gdyby nie to, że uparłam sie na balkon na górze to wykusza by nie było, a tak to jest jakby automatycznie.

Witam.

Mnie też się podoba wykusz. Jednak sentymenty muszą zejść na drugi plan. U mnie najbardziej liczy się KASA:cry:

super. to będę miała z kim pogadać o budowie co i jak. Ja jeszcze muszę troszkę funduszy zebrać ale zamierzam ruszyć z budowę najpóźniej w przyszłą jesień. Z Panem Matuszewskim jeszcze nie rozmawiałam ale napewno to jest ten domek więc sledze nasze forum i myślę co tu można ulepszyć. a Ty co zamierzasz zmienic

Witam.

Mnie też się podoba wykusz. Jednak sentymenty muszą zejść na drugi plan. U mnie najbardziej liczy się KASA:cry:

Mam niestety taką sama sytuację, muszę zrezygnować z wykuszu. Nawet już przekonałem żonę. Cóż, czekam teraz na papiery z wodociągów i energetyki, geodeta też już działa. Potem tylko adaptacja i czekanie na pozwolenie na budowę. Mam nadzieję, że do wiosny wyrobię się z papierami i kredytem.

Mam niestety taką sama sytuację, muszę zrezygnować z wykuszu. Nawet już przekonałem żonę. Cóż, czekam teraz na papiery z wodociągów i energetyki, geodeta też już działa. Potem tylko adaptacja i czekanie na pozwolenie na budowę. Mam nadzieję, że do wiosny wyrobię się z papierami i kredytem.

Witaj.

A gdzie budujesz? Nie doczytałem w Twoich postach.