Myometis 29.10.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 parter: http://www.calypte.republika.pl/parter.pdfa teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybkaB 29.10.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 parter: http://www.calypte.republika.pl/parter.pdf a teraz? Ok-ja jestem za pozostawieniem wykusza.Już oczami wyobraźni widzę ten piękny ,jasny wykusz,który niewątpliwie doda uroku domkowi.Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sigur 29.10.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Ok-ja jestem za pozostawieniem wykusza.Już oczami wyobraźni widzę ten piękny ,jasny wykusz,który niewątpliwie doda uroku domkowi.Super! Witaj. Jak dasz szerokie okno też będzie jasno a taniej na etapie budowy i później w czasie eksploatacji. Uroku dodaje to fakt ale jak to mówią coś za coś. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sigur 29.10.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 o rety ale się dzieje na forum!!! a ja już po ostatecznej przeprowadzce, właśnie inauguruję pierwszą noc na nowym mieszkaniu i od wtorku ruszam z papierami w sprawie działki i budowy. oj, muszę nadrobić zaległości na forum i włączyć się w dyskusję dajcie mi chwilkę, bym odpoczęła nieco...ps. net już działa Witaj. Z tego co można wyczytać na forum to czasu będziesz miała sporo;) bo papierkologia to przekleństwo:bash:. Ten mur jednak da się (z) głową przebić. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 30.10.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 weź nie strasz ja jestem jednak niepoprawna optymistka... ( w sumie bez tego bym w ten dom nie uwierzyła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 31.10.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 LINKI POPRAWIONE sorki, to roztrzepanie mam w genach. za zmiany płaciłam 500 zł niestety a co zmieniłaś na parterze? tak patrzę, patrzę i nie widzę? poszerzyłaś garaż i zwiększyłaś wykusz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 31.10.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Witaj. Z tego co można wyczytać na forum to czasu będziesz miała sporo;) bo papierkologia to przekleństwo:bash:. Ten mur jednak da się (z) głową przebić. Pozdrawiam serdecznie. wiem, wiem ale również mam dobre nastawienie, że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 31.10.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 weź nie strasz ja jestem jednak niepoprawna optymistka... ( w sumie bez tego bym w ten dom nie uwierzyła) Myometis, mam tak samo jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 31.10.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Witaj. Jak dasz szerokie okno też będzie jasno a taniej na etapie budowy i później w czasie eksploatacji. Uroku dodaje to fakt ale jak to mówią coś za coś. Pozdrawiam serdecznie. popieram Sigura, wykusz do usunięcia, w zamian ładne okno i dużo oszczędności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 31.10.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 my odebraliśmy dzisiaj pozwolenie na budowę i w listopadzie ruszamy z fundamentami. wielkie gratulacje!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunik 01.11.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 ooooo hejo!!! też rozpoczynamy wiosną skąd jesteście?? pozdrawiam! Hej Wrocia Jestem z Zielonej Góry i też zaczynamy wiosną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 02.11.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 tak, ostatecznie tylko poszerzony garaż i wykusz, drogo za zmiany nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 02.11.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 popieram Sigura, wykusz do usunięcia, w zamian ładne okno i dużo oszczędności ja byłam przeciw wykuszowi dopóki nie odwiedziłam domu (podobnego do M-131) i nie zachwyciłam się wykuszem a skoro tylko krowa zdania nie zmienia... mężowi też sie bardzo spodobał, pewnie gdyby nie to, że uparłam sie na balkon na górze to wykusza by nie było, a tak to jest jakby automatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sigur 02.11.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 weź nie strasz ja jestem jednak niepoprawna optymistka... ( w sumie bez tego bym w ten dom nie uwierzyła) Witaj. Ja nie straszę. Ja tylko czytam opinie na forach - tym i innych. Z dwojga złego wolę być pozytywnie zaskoczony szybszymi decyzjami urzędników niż nastawiać się na szybkie załatwienie sprawy i tracić nerwy przez ich opieszałość. P.S. Życzę jak najmniej urzędniczych udręk. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sigur 02.11.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 ja byłam przeciw wykuszowi dopóki nie odwiedziłam domu (podobnego do M-131) i nie zachwyciłam się wykuszem a skoro tylko krowa zdania nie zmienia... mężowi też sie bardzo spodobał, pewnie gdyby nie to, że uparłam sie na balkon na górze to wykusza by nie było, a tak to jest jakby automatycznie. Witam. Mnie też się podoba wykusz. Jednak sentymenty muszą zejść na drugi plan. U mnie najbardziej liczy się KASA:cry: Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagmarka 02.11.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 (edytowane) Mam małe pytanko. Zamierzam budowac M131w laskowicach pomorskich może ktoś buduje już domek w kujawskopomorskim Edytowane 2 Listopada 2010 przez dagmarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkowal79 02.11.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 (edytowane) Edytowane 10 Lipca 2016 przez rkowal79 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagmarka 03.11.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 super. to będę miała z kim pogadać o budowie co i jak. Ja jeszcze muszę troszkę funduszy zebrać ale zamierzam ruszyć z budowę najpóźniej w przyszłą jesień. Z Panem Matuszewskim jeszcze nie rozmawiałam ale napewno to jest ten domek więc sledze nasze forum i myślę co tu można ulepszyć. a Ty co zamierzasz zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek.nowy 03.11.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Witam. Mnie też się podoba wykusz. Jednak sentymenty muszą zejść na drugi plan. U mnie najbardziej liczy się KASA:cry: Pozdrawiam serdecznie. Mam niestety taką sama sytuację, muszę zrezygnować z wykuszu. Nawet już przekonałem żonę. Cóż, czekam teraz na papiery z wodociągów i energetyki, geodeta też już działa. Potem tylko adaptacja i czekanie na pozwolenie na budowę. Mam nadzieję, że do wiosny wyrobię się z papierami i kredytem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sigur 04.11.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Mam niestety taką sama sytuację, muszę zrezygnować z wykuszu. Nawet już przekonałem żonę. Cóż, czekam teraz na papiery z wodociągów i energetyki, geodeta też już działa. Potem tylko adaptacja i czekanie na pozwolenie na budowę. Mam nadzieję, że do wiosny wyrobię się z papierami i kredytem. Witaj. A gdzie budujesz? Nie doczytałem w Twoich postach. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts