ann i pawel 28.07.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 witam, bardzo fajny projekt..szkoda, że na niego nie trafiłam wcześniej...bo jest mniejszy od mojego a ma praktycznie wszystko czego oczekiwałam:)moim zdaniem należałoby się zastanowić nad zmianą miejsca łazienki, żeby było w niej okno...w wc okno to ważna sprawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 28.07.2010 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Cześć Gosiu. Działka jest w Dorotowie koło Olsztyna (a twoja lokalizacja?) Jak byśmy się zdecydowali na M-131 to zapewne wersja murowana. Co do wyceny będziemy szerzej wiedzieli na przełomie listopad/ grudzień (znajomy zajmie się wyceną), poinformujemy. Jak już pokazaliśmy projekt, przerabiane będą napewna lukarny (zobaczymy zapewne wyjdą jeszcze inne sprawy). Pozdrawiam my w bardzo bliskiej okolicy Rzeszowa i również będzie to wersja domu murowana a co planujecie zrobić z lukarnami? my na pewno zrezygnujemy z wykusza i nieco powiększymy łazienkę na dole (jeszcze nie wiem jak ), ponieważ na czas wykończenia góry będziemy mieli do dyspozycji jedynie dolną łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aczap 28.07.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Dostałam właśnie od Pana Konrada rzut poddasza z przeróbką piętra. Strych został podzielony na pół. Pralnio -suszarnia jest od strony pokoju,wejście od strony schodów, druga połowa stychu pozostała strychem.-wejście równiez od schodów.Zmienila się w związku z tym łazienka i została wygospodarowana garderoba w drugim pokoju( ma 2.6 m). Wrzuciłabym Wam to na forum, ale nie wiem jak.Mam to w pdf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markijar 29.07.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Cześć aczap, gosjaSuper wiadomość.Jestem bardzo zainteresowany rzutem poddasza z podzieleniem strychu. Z żoną taką koncepcję rozważamy i zapewne wdrożymy.Dodanie załącznika, nowa wiadomość, kliknij zarządzaj załącznikami i powinno być widoczne na forum jak nie pojdzie pozostanie wysyłanie na priv.Gdzie zamierzasz budować? Z lukarnami, poproszę żonę, aby w sobotę coś opisała (ona rozmawiał z fachowcem, szerzej opisze). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markijar 29.07.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Już wiem okolice Płońska, często jeździmy z rodziną tą trasą do Teściów.Przepraszam za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 29.07.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Dostałam właśnie od Pana Konrada rzut poddasza z przeróbką piętra. Strych został podzielony na pół. Pralnio -suszarnia jest od strony pokoju,wejście od strony schodów, druga połowa stychu pozostała strychem.-wejście równiez od schodów.Zmienila się w związku z tym łazienka i została wygospodarowana garderoba w drugim pokoju( ma 2.6 m). Wrzuciłabym Wam to na forum, ale nie wiem jak.Mam to w pdf. ooo!! super! gdyby Ci się nie udało wstawić pliku na forum, poproszę o maila z plikiem- też myślałam o tej przeróbce strychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 29.07.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Cześć aczap, gosja Super wiadomość. Jestem bardzo zainteresowany rzutem poddasza z podzieleniem strychu. Z żoną taką koncepcję rozważamy i zapewne wdrożymy. Dodanie załącznika, nowa wiadomość, kliknij zarządzaj załącznikami i powinno być widoczne na forum jak nie pojdzie pozostanie wysyłanie na priv. Gdzie zamierzasz budować? Z lukarnami, poproszę żonę, aby w sobotę coś opisała (ona rozmawiał z fachowcem, szerzej opisze). Pozdrawiam czekam na opis kombinacji z lukarnami Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aczap 29.07.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Nie da się wstawić pliku na forum- za duży. Wszyscy chętni na otrzymanie rzutu proszeni są o adresy e-mail-prześlę plik jak najszybciej. Do wojtka_stg- plik poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markijar 29.07.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Ja, poproszę na: [email protected] Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 29.07.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 to i ja poproszę[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markijar 30.07.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Może ja przedstawię koncepcje, do którego oboje z żoną będziemy dążyć:- poddasze musi mieć bezwzględnie dojście do światła naturalnego (obecnie projekt przedstawiony nie posiada, ciemno…).- możemy to uzyskać poprzez przeróbkę strychu (podobnie jak Agnieszka, podesłany rzut) tj. podział na suszarnie od strony pokoju (tam jest komin) oraz garderoby od strony łazienki.- okno będzie wyłącznie jedne duże na środku ściany szczytowej, (które da dostęp światła do pozostałych pomieszczeń na strychu), - pomieszczenia suszarnia/pralnia będą zdecydowanie mniejsze (niż zaprezentowane przez Agnieszkę), bo pomieszczenia będą oddzielone korytarzem, z racji okna;- suszarnia, garderoba światło dostęp przez chachowe velusy: Takie rozwiązanie widzieliśmy na innych grupach, naprawdę super rozwiązanie.Tak to by wyglądało u Nas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelikand 30.07.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 WitamJestem również zainteresowany tym projektem-jeszcze raz Gosiu dziękuje-Mam nadzieje ,że w najbliższej przyszłości uda nam się wybudować-okolice KrakowaNatrafiłem ostatnio na podobny dom tj.-dom w galicyniach 2-z ARCHON-u jednak M-131 napewno będzie tańszy w budowie-Chciałbym i ja poprosić o rzut poddasza z przeró[email protected] góry dziękujePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markijar 30.07.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Chodziło mi o dachowe veluksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 31.07.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Może ja przedstawię koncepcje, do którego oboje z żoną będziemy dążyć: - poddasze musi mieć bezwzględnie dojście do światła naturalnego (obecnie projekt przedstawiony nie posiada, ciemno…). - możemy to uzyskać poprzez przeróbkę strychu (podobnie jak Agnieszka, podesłany rzut) tj. podział na suszarnie od strony pokoju (tam jest komin) oraz garderoby od strony łazienki. - okno będzie wyłącznie jedne duże na środku ściany szczytowej, (które da dostęp światła do pozostałych pomieszczeń na strychu), - pomieszczenia suszarnia/pralnia będą zdecydowanie mniejsze (niż zaprezentowane przez Agnieszkę), bo pomieszczenia będą oddzielone korytarzem, z racji okna; - suszarnia, garderoba światło dostęp przez chachowe velusy: Takie rozwiązanie widzieliśmy na innych grupach, naprawdę super rozwiązanie. Tak to by wyglądało u Nas. Pozdrawiam podoba mi się zarówno Twoja wersja jak i Agi....muszę pomyśleć o tym i przedyskutować to z mężem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markijar 01.08.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 podoba mi się zarówno Twoja wersja jak i Agi....muszę pomyśleć o tym i przedyskutować to z mężem... To jako przedyskutujesz z mężem, to podziel się informacją (może coś innego zaproponujesz) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aczap 01.08.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 A co myślicie o tym projekcie?http://www.dobreprojekty.pl/lustrox.php?kod=w4912b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba2929 06.08.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Witam.Ja już zakupiłem ten projekt, w wersji z podwójnym garażem. Dzięki temu zyskałem dużą kotłownię za garażem, oraz mega styrch - 40 m. Strych podzieliłem na pół. Z jednej strony jest pralnia a druga strona to będzie pomieszczenie gospodarcze z wygospodarowaną siłownią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba2929 11.08.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Czy zastanawialiście się nad rekuperacją w M131? Mam dylemat czy stosować, czy wystarczy ta wentylacja grawitacyjna, która jest w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babette1719507502 17.08.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 WITAM SERDECZNIE! Mi również bardzo podoba się projekt M-131 bardzo proszę o mail ze zmianą strychu [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pazio 18.08.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Ja również poproszę o przerobiony projekt rzutu M-131[email protected] Nam (mi mojej żonie) bardzo spodobał się ten projekt i chcielibyśmy przerobić jedną rzecz:Większy ten wypust w salonie a na nim ładny balkonik o którym żona marzy. Pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts