remonciarz 06.03.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 witam mam istniejaca lazienke i chce na jej scianie dolozyc aneks kuchenny. Czy moge tak zrobic ? Chodzi mi o podlaczenie wody i odplywu ...czy musze ciagnac nowe rurki do pionow(rozwalac lazienke) czy moge jakos magicznie sie podlaczyc do istniejacych rurek z odplywem i woda np pod wanna... Dziekuje za pomoc krzyzykiem zaznaczylem miejsce pionow. A to link do planu http://pokazywarka.pl/72z543-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.03.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 oczywiście ,że nie jest konieczne podłanczanie sie do pionów. Ale trudno doradzić bez wizji. Pod wanną mogą być rury od wody. Odpływ taż nie wiadomo czy jest do kratki czy przez syfon. Trzeba kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 07.03.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 a nie mozesz przeniesc zlewu blizej pionow bo teraz to tak jakos lekko dziwnie choc nie jest zle a potem musisz zobaczysz czy masz miejsce na trujnik pod wanna i dac trujnik od zlewu zmiezyc odleglosc kupic rure podlaczyc to wszystko ze spadkiem w strone wanny a pod zlewem kolanko z odpowietzeniem proponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remonciarz 07.03.2010 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 dzieki za informacje. niestety lazienka juz jest i kuchnie moge tylko w tym miejscu zainstalowac... Poniewaz jestem totalnie zielony w te sprawy to skoro juz omwilismy sprawt odplywu..to jak to wyglada z sprawa podlaczenia biezacje wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 08.03.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 a masz zawor w kuchni czy tez tylko lazienka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts