annecy 06.03.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 jw myślałem o drewnianej żeby nie strzelała na słońcu czy mrozie....są jacyś producenci sensowni? z jakimi kosztami należy się liczyć ?ma jakieś 100 m2 do położenia i nad sporymi tarasami po 50m2 więc będzie co robić ..raczej wole uniknąć plastików... ile obecnie trzeba za m2 ekipie zapłacić robocizny - łódzkie.... pozdrczekam pilnie na odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 06.03.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 ja jednak wybrałem plastik, panel komorowy 10cm, ponoć właśnie przy prawidłowym montażu nie ma problemów ze strzelaniem, na razie jeszcze nie mam roku ale odgłosów jak dotąd nie uświadczyłemza to bardzo zależało mi na uniknięciu co kilka lat wspinania się na 8-9 metrów celem konserwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 08.03.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Jedno i drugie ma swoje plusy i minusy,nas jednak będzie czekać wspinanie się co jakiś czas celem konserwacji.Narazie mamy na to siły a co będzie potem zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prem 08.03.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Ja zdecydowałem się na Royal Soffit.Panele winylowe. Elastyczne. Przy mrozach tegorocznej zimy nie było żadnych odgłosów świadczących, że podbitka "pracuje".Wklejam adres do strony:http://www.royaleuropa.com/pod-siding5.htmlpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 08.03.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Zdecydowała moja druga połowa-drewniana(38zlm2),montaż 45zł mb.dach dwuspadowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 08.03.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 A co myslicie o podbitce z blachy? Takie też się stosuje, ciekawe jak cenowo to się przedstawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 08.03.2010 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 póki co , wielkie dzięki... ale decyzji jeszcze nie potrafię podjąć.... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon_J 08.03.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Ja mam podbitke z blachy, nie pamietam dokladnie cen, ale montaz to bylo kolo 30-40zl za m2, sam material tez nie byl drogi. Cenowo wychodzilo porownywalnie (albo nawet mniej niz drewno). Przy duzych upalach czasem cos strzelilo, poza tym nie mam zastrzezen. No i mam spokoj z malowaniem na ladnych pare lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts