mazena 07.03.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witamjak wycenia się robociznę tego typu pracy? za metr bieżący czy metr kwadratowy?jakiej firmy polecacie podbitki pcv?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 11.03.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Mam znajomych ktorzy zajmuja sie podbitka i nie raz byli polecani na tym forum. Prowadza tez sprzedaz materialow. Jesli powolasz sie na mnie na pewno dostaniesz rabat. Jesli jestes zainteresowana(y) pisz na priv. Nie podam nr ani nazwy firmy zeby nie robic nie chcianej reklamy.p.s Robia w okolicach Wawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 17.03.2010 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witam jak wycenia się robociznę tego typu pracy? za metr bieżący czy metr kwadratowy? jakiej firmy polecacie podbitki pcv? pozdrawiam m2 około 45zł Jesli węższa aniżeli metr,to ceny w granicach 35zł/mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuzyn 04.10.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Mi zrobili podbitkę w cenie 28zł za m2. Cena bez materiału. Okolice Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 08.01.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 możesz sprawdzić tę firmę w odnośniku jeśli chodzi o wybór podbitek. Trzy lata minęły to już może tej poleconej firmy nie musi sprawdzać?????:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts