f.5 07.03.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witajcie.Szukam opinii na temat firmy tynkarskiej :Tynki Maszynowe - Tarnowski - tynki-maszynowe ze Sosnowca .Miał ktos stycznosc mozecie cos doradzic - przestrzec - polecic? nie znalazłem na szukajce jesli było poproszę o linkaDziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harry2091 16.03.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/05076101f9a79119.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/383c8a630b3e6e9d.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/220afb5273ae3c9d.htmlhttp://images49.fotosik.pl/273/a0793c657d6e839em.jpg Też ich miałem oto zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harry2091 16.03.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Sam sobie to oceń jak chcesz prześlę ci na maila więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 16.03.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 poszedłna priv mail poprosze o kilka fotek . dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juliata 29.03.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witajcie. Szukam opinii na temat firmy tynkarskiej : Tynki Maszynowe - Tarnowski - tynki-maszynowe ze Sosnowca . Miał ktos stycznosc mozecie cos doradzic - przestrzec - polecic? nie znalazłem na szukajce jesli było poproszę o linka Dziękuję i pozdrawiam. Byłam z mężem na kilku ich budowach i oglądaliśmy tynki cementowe i gipsowe.Jedne i drugie wyglądały bardzo dobrze,ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na gipsowe,bo można je od razu malować.Widzieliśmy je w trakcie pracy,a na innej budowie już po zakończeniu,jak były suche.No i już niedługo będziemy mieć piękne tynki w naszym domku! Najlepiej właśnie tak robić,żeby sprawdzić kilka gotowych prac,i w trakcie pracy też,żeby zobaczyć pracowników,czy aby nie lubią "zaglądać do kieliszka"-wiadomo,jak to na budowach w Polsce bywa,i czy dbają o porządek,no i żeby się czasem nie natknąć na pseudo"fachowców". A na stronie KNAUFA pokazują zdjęcia tej właśnie firmy-to chyba coś znaczy. Pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro672 30.03.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witajcie. Szukam opinii na temat firmy tynkarskiej : Tynki Maszynowe - Tarnowski - tynki-maszynowe ze Sosnowca . Miał ktos stycznosc mozecie cos doradzic - przestrzec - polecic? nie znalazłem na szukajce jesli było poproszę o linka Dziękuję i pozdrawiam. Byłam z mężem na kilku ich budowach i oglądaliśmy tynki cementowe i gipsowe.Jedne i drugie wyglądały bardzo dobrze,ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na gipsowe,bo można je od razu malować.Widzieliśmy je w trakcie pracy,a na innej budowie już po zakończeniu,jak były suche.No i już niedługo będziemy mieć piękne tynki w naszym domku! Najlepiej właśnie tak robić,żeby sprawdzić kilka gotowych prac,i w trakcie pracy też,żeby zobaczyć pracowników,czy aby nie lubią "zaglądać do kieliszka"-wiadomo,jak to na budowach w Polsce bywa,i czy dbają o porządek,no i żeby się czasem nie natknąć na pseudo"fachowców". A na stronie KNAUFA pokazują zdjęcia tej właśnie firmy-to chyba coś znaczy. Pozdrawiam wszystkich budujących Tak..... pierwszy post i już ci wszyscy uwierzą jaki to Pan Tarnowski dobry fachowiec jest. Już kiedys bylo na forum o umiejętnościach tej super firmy. Też niestety nie najlepiej to wypadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 30.03.2010 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Jak było to poproszę o namiar nie znalazłem ifo o tej firmie. Nie wiem dlaczego ciezko znalesc solidną firmę tynkarską nikt nikogo niepoleca mam jeszcze trochę czasu do tynkowania lecz juz che szukac. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes750 11.04.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Polecam.Tynkowała u mnie ekipa z Tarnowskich Gór,młodzi ale fachowcy .Właściciel komunikatywny,można się dogadać.Czysto i solidnie wykonana cała robota (750 m2 tynki gipsowe i tradycyjne ).Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radkul 11.04.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 witajcie w moim domu prace tej firmy zostały zakończone tydzień temu i jestem bardzo zadowolony. Ekipa konkretna i rzetelna, widac że szanuje swojego szefa. Z kolei co do jakości tynków to nie mam zastrzeżeń. Robota uczciwa i szybko wykonana. U mnie 650 m2 gipsowych i cementowych zajęło im 6 dni roboczych. Panowie godni podziwu i polecenia o czym świadczy to że od po robocie u mnie dostali cztery zamówienia z okolicy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harry2091 17.04.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 A ja nie jestem zadowolony z tej ekipy Żeby to jakoś wyglądało musiałem na to położyć gładzie gipsowe.Gdy to wyschło to była porażka , dziury,ciapy itp.Może jest ktoś kto by to od razu malował ale wtedy lepiej nie załączać światła w mieszkaniu.Dwa miechy zapieprzanie na budowie i poprawianie ekipy która za to wzięła kilkanaście tysięcy Ten Pan ma kilka ekip ,moja była beznadziejna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 18.04.2010 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Jesteś w stanie wklei jakieś fotki tynku . był bym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harry2091 06.05.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Już wkleiłem wcześniej na fotosika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelina2184 07.06.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Ja chcialam sie ustosunkowac do profesjonalizmu i szacunku do klienta, ktore prezentuje Pan Tarnowski. Zima 2009 umowilismy sie na rozmowe w celu ustalenia kosztow oraz terminu rozpoczecia prac na naszej budowie, ktory mial przypasc na "po" Świetach Wielkanocnych 2010. W zwiazku z kiepska pogoda, termin zostal przesuniety i tak przez dlugi okres czasu Pan Tarnowski odwlekal przyjazd. Ekipa miala pojawic sie 17 maja, znow pojawily sie problemy , zostalismy jednak zapewnieni, ze 26 maja na 100 % sie pojawia. Rano potwierdzili to telefonem, o godz 15.30 ekipa miala sie stawic na placu budowy, o godz.15 maz odebral telefon od Pana Trnowskiego, ze jednak sie nie pojawi, gdyz pracownicy zazadali doplaty, a dokladajac im poprostu mu sie to nie oplaci. Tym sposobem z dnia na dzien zostalismy na lodzie. Bledem z naszej strony byl brak umowy z Panem Tarnowskim, jednak nic nie w skazywalo na to, ze bedzie jakikolwiek problem, dodam iz wspolnik Pana Tarnowskiego byl u nas wykonwaca wylewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harry2091 20.06.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Malarz który miał malować ściany u mnie powiedział że te ściany to kompletna porażka i niestety miał rację bo po rzuceniu na nią światła halogenowego to był dramatTrzeba było położyć gładż gipsową a to niestety zabolało po kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małewłasne 23.08.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 stary ten temat ale pro forma napisze w sprawie profezjonalizmu i jakosci prac nic nie uległo zmianie - nadal tragedia, w tej chwili mam do naprawy peknięcia na ścianach wykonanych przez tą "firmę" tynki mają całe 3 miesiące a już wychodzą takie kwiatki strach się bać co bedzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts