MARTA W 07.03.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witam. Mam działkę budowlaną i chciałabym jak najszybciej podłączyć do niej prąd. Najbliższy słup trafo znajduje się ok 150 m od granicy działki. Elektrownia wydała decyzję ,że zrealizuje przyłącze za ok 2 lata. Znalazłam człowieka ,który wykona tę robotę w 2 miesiące i nazwał to PROWIZORKĄ , oczywiście cały koszt inwestycji idzie z mojej kieszeni. Powiedzcie mi czy wybudowana przeze mnie sieć elektryczna przechodzi na rzecz Zakładu Energetycznego ,czy jest moją własnością?. Interesuje mnie także czy lepiej wybudować sieć naziemną czy podziemną? Powiedzcie mi jakie są koszty zamieszkania korzystając z prądu budowlanego pobieranego z tak wybudowanego przyłącza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.03.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 hm..... nie bardzo rozumiem ale prowizorkę wykonają ci w energetyce szybciej niż w dwa lata, 2 lata maja na wykonanie przyłącza docelowego.jeszcze jedno Ty chcesz mieszkać i używać tego prądu? czy tylko na czas budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts