krzystoxic 07.03.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witam. Mam pewien problem związany z olejowaniem podłogi i późniejszym jej utrzymaniem w jak najlepszym stanie. Problem polega na braku doświadczenia (pracuję w firmie porządkowej jako "pracownik od zadań pspecjalnych", czyli robie wszystko co nie jest związane z moją posadą) Od jakiegoś czasu mam doczynienia z olejem i podłogą z drewna kokosowego (jesli oczywiście pamięć mnie nie myli). Technolodzy którzy wymyslają i kombinuja jak zrobić żeby wyglądała dobrze wg mnie nie są za dobrze poinformowani co gdzie i jak i dlaczego, dlatego stwierdziłem, że sam wezmę sprawy w swoje ręce. poszukuję porady jak należy właściwie nakładać olej i później pielęgnować by drewno zachwycało swoim wyglądem przez długi czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts