bladyy78 07.03.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Do celów budowlanych przyda się ale solidna przyczepka na wzmocnionych resorach , najlepiej jakaś samoróbka nie jakieś malutkie oryginalnie gówienko, które po załadowaniu większego ładunku się rozleci. Ja mam dwie przyczepki jedną małą oryginalna, drugą solidną samoróbkę przerobiona z poloneza trucka, ale mimo ze buduje systemem gospodarczym nigdy z nich nie korzystałem. Mam jeszcze do dyspozycji poloneza trucka i on mi wszystko na budowę zwozi. W cenie przyczepki można kupić dobrego poloneza trucka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krolik2002 07.03.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 ale Polonez Truck w cenie przyczepki.....trafi się dobry będzie ok ale jest szansa i to duża, że następnego dnia już nie odpali i będzie tylko kłopot hihi na marginesie... Polonez też się zwróci. Super auto na castingi z przyszłymi wykonawcami i negocjowanie cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonzo93 08.03.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam Ja przed budową zamontowałem hak w swoim kombiaku i jestem z tego bardzo zadowolony. Mam blisko wypożyczalnie przyczepek, gdzie można sobie wybrać dowolny model (mają kilkadziesiąt i bez kaucji ). Zastanawiałem się nad kupnem, ale stwierdziłem, że będę dość rzadko używał i nie ma potem gdzie tego trzymać. Przewoziłem: pręty zbrojeniowe na podmurówkę cement paliwo do pieca (pellety) terakotę betoniarkę kantówki na daszek do śmietnika płyty k/g blachę dekarską ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 08.03.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 tu podobny temat: http://forum.muratordom.pl/auto-dostawcze-czy-warto-inwestowac,t174792.htm? ja zakupiłem przyczepkę i skorzystałem z niej ponad 20 razy - czy się opłaciło? Zależy jak kto liczy. Za przyczepkę z Niewiadowa dałem 3k pln. Więc patzrąc na to pewnie nie bardzo. Ale jak potrzebowałem coś kupić czego nie przewiózłbym autem to była jak znalazł. Poza tym przydaje się "koło domu" jak ktoś sam sobie "koło niego robi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 08.03.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Opłaca się, czy nie to sprawa indywidualna. Zakładając, że sprzedamy ją później niewiele taniej (co jest bardzo realne) finansowo pewnie się opłaci. Jak się ma coś taniej to z reguły więcej się z tego korzysta, ale to nie w kwestii opłacalności.jako "za" doliczyłbym jeszcze moment przeprowadzki do domu. Przyczepka dużo wtedy ułatwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devil251 12.09.2015 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Ja kupiłem dwie przyczepy firmy Gniotpol (strona: http://www.gniotpol.pl). Solidna konstrukcja wykonana na specjalne zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 12.09.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Ja od kolegi pożyczałem ( miałem taką możliwość ) bez niej bym sobie nie poradził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabi.an 15.09.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Są wypożyczalnie takich przyczepek zawsze. Jasne, najlepiej by było wykalkulować ile przejazdów zrobisz, ile wydasz na wypożyczeniu, a ile będzie taka przyczepka kosztowała jeśli chcesz ją kupić na własność. Może okazać się, że lepiej ją zakupić ale z doświadczenia wiem że ciężko jest ją potem sprzedać za rozsądną cenę bo każdy próbuje zedrzeć i chce ją kupić za bezcen więc ja osobiście jakbym miał drugi raz to przechodzić to wolę jednak pożyczać przyczepę a nie brać na własność. Zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts