jasiu34 13.04.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 A ja mam pytanie, stoję przed wyborem telewizora i oczywiście zadaję sobie odwieczne pytanie, plazma, LCD czy LED? W Internecie jest dużo artykułów zarówno za, jak i przeciw, dodatkowo LEDy ostatnio tak jakby staniały, ale z tego, co udało mi się wyczytać, to jeśli chodzi o te telewizory cena nie zawsze idzie w parze z jakością obrazu. Plus to podświetlenie, które jest politycznie poprawne, wciąż jest dosyć kosztowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 13.04.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 A czy nie lepiej wejść na odpowiednie fora tylko tym sie zajmujące jak np http://www.hdtvpolska.com ? Wybór tv jest bardzo subiektywny bo każdy potrzebuje do swoich indywidualnych warunków i upodobań . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Funayama 17.04.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dzień dobry,nazywam się dr Katashi Funayama, ja przyjechać z Japonia, żeby badać telewizory w Polska czy są proste i wygodne w użytku. Ja stwierdzać, że Polacy często martwić się o sprawność swoich telewizorów, dlatego polecam markę FUNAI, która gwarantuje 5 lat niezawodnego działania telewizora oraz ochronę „Zero martwych pikseli”. Z najnowsza technologia procesora Clear Pix x2, duża kąta widzenia, ECOlogicznymi funkcjami oraz eleganckim wykończeniem - produkt FUNAI zaspokoi wymagania szeroka rzesza użytkowników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 18.04.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mortor 19.04.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Bez urazy, ale i tak w funai bym nie zainwestował, wolałbym już dokupić za jakieś niewielkie pieniądze 2 dodatkowe lata gwarancji (chyba, że znowu się w Sony trafi promocja 5 lat gwarancji za free, ale na to bym już specjalnie nie liczył przy ich problemach finansowych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam Rodacki 16.05.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ja kupowałem niedawno telewizor marki SHARP, modelu nie pamietam dokładnie. W razie czego mogę poszukać. W sklepie wszystko wyglądało super, a w domu jak go podłączyłem to myślałem że zwariuje. Obraz beznadziejny, ledwno rozpoznaje kształty na ekranie. Facet w sklepie powiedział, że to efekt tego ze moja kablówka nie oferuje standardu cyfrowego. Ktoś wie czy mozna tem jakoś zaradzić bez konieczności zakupu nowego pakietu w kablówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 16.05.2012 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 gdybys kupil plasme zapewne tak. Jednak dla lcd nie ma szans. Albo sie przyzwyczaisz albo bierz pakiet w kablowce, innego wyjscia nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mortor 16.05.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 W sklepie podłaczają pod źródła HD np. blu ray i sie cieszą, przy takim źródle byle jaki telewizor zaoferuje całkiem fajny obraz, schody własnie zaczynają się przy słabszym sygnale, a tańsze modele ogólnie sobie z nim nie radzą... Może przesiadka na satelitę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 16.05.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 no nie wiem czy tańsze modele sobie nie radzą... ta przysłowiowa najtańsza plazma 42 cale jednego koreańskiego producenta za przysłowiowe 1399 sobie poradzi jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogusz_g 17.05.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Plazma zawsze lepiej sobie poradzi ze słabym sygnałem (w sensie że analogowym) niż LCD. Lepiej to nie znaczy, że dobrze - a koszt dostępu do sygnału cyfrowego nie jest wygórowany. Jeżeli komuś nie zależy na 100 kanałach to multiplexy już ruszyły i są za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 01.10.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 wejdź na portal o tej technologi, poczytaj. Ja korzystam z hdtvpolska.pl ale są też inne. No i może jakaś słuszniejszą wielkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 01.10.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 ............ No i może jakaś słuszniejszą wielkość. A ta przy HD nigdy nie jest za duża : ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 01.10.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 swieta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bialoczerwony 15.10.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Synek rozwalił mi plazme rakietą tenisową, może ktoś poleci TV 40-42 cale, z Internetem, i teraz najlepsze żeby był tani i dobry i najlepiej na raty 0% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 15.10.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 ale czad O rakiecie jeszcze nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtinio 24.10.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 bialoczerwony jaki to jest niedrogi telewizor Twoim zdaniem ? albo może inaczej Jakiej granicy nie chciałbyś przekroczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bialoczerwony 13.11.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 napisałem tani. Co znaczy tani? ja rozumiem że wszystko jest względne i dla jednego i 10 tys to mało. OK. Szukam ekonomicznego tv, markowego, z taniej tzw. linii 40-42 cale ( smart tv). Stosunek ceny do jakości takiego, VW w porównaniu do aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CracoviaKS 28.02.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Ja się zastanawiam nad tym Sony 40" ale pewnie będzie jakies wietrzenie magazynów na wielkanoc. To będzie szansa zejść dobrze poniżej 3. Nie wiem też czy nie lepiej już 46 brać, czy 40 wystarczy. Mam teraz płaski lcd 32 i wydaje mi sie tak strasznie maluczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 01.03.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ja telewizora szukałem miesiąc.Zawsze byłem zwolennikiem LED ale kupiłem plazmę, i nie żałuję.Co ciekawe kupiłem model bardzo mało popularny w Polsce a mający duży zbyt w USA, a produkowany jest w.....Polsce.Miałem do wyboru Philipsa LED 42" lub LG plazma 50". I poszedłem na całość czyli 50" ogladane tak z 2,6m (wzorowo wg porducentów).Mój model to LG50 PM4700 3D. Cena około 2500pln.Polecam idealny stosunek jakości do ceny, twierdze nawet że jest toche za tani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 01.03.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 dziś cena to ok 2kzł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts