Oszolom 08.08.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Polecaam Plazmę LG 50 cali. cena versus jakość mega okazja , w zasadzie każdy model Dokładnie miałem to samo napisać. Mam takową w domu (model 2012 (LG50PM4700 - to wersja z 3D) Stosunek ceny do jakości obrazu nie do przebicia..... Kupiłem "dongla" na USB do internetu i mam 50" z pełnym smart TV. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateuszratajczyk 18.08.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Polecaam Plazmę LG 50 cali. cena versus jakość mega okazja , w zasadzie każdy model również dołączam się do rekomendacji. Plazma daje fajny obrazek, ale jeśli chcesz coś tańszego od plazmy a w dużym rozmiarze powinien także ci wystarczyć jakiś telewizor LG Led. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magicznedrzewo 15.10.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Ogólnie rzecz biorąc LG jest najtańszy ale jakościowo trochę mu brakuje do Samsunga a więcej do Panasonica, oczywiście musisz porównywać model z danej półki jednego z producentów do modelu z tej samej półki drugiego producenta. Ja bym wziął Samsunga ze średniej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sympatic 16.10.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Ogólnie rzecz biorąc LG jest najtańszy ale jakościowo trochę mu brakuje do Samsunga a więcej do Panasonica, oczywiście musisz porównywać model z danej półki jednego z producentów do modelu z tej samej półki drugiego producenta. Ja bym wziął Samsunga ze średniej półki Wszytsko zależy do czego potrzebny jest nam tv i jakie są nasze wymagania. Czy oglądamy tylko wiadmości czy chcemy pograć w gry full hd i obejżeć coś w 3d. przed zakupem należy odpowiedzieć na kilka podstawowych pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 23.10.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Philips jest też warty uwagi, bo we wszystkich Philipsach montuje się bardzo dobre głośniki, które potrafią nieźle zagrać, często się pomija ten aspekt telewizora. Tańsza seria 4 oferuje już opcje Smart wraz z kartą WIFI, więc można się elegancko podłączyć pod ruter i korzystać z usług VOD. Są też zbudowane z dobrych materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popey111 23.10.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Philips jest też warty uwagi, bo we wszystkich Philipsach montuje się bardzo dobre głośniki, które potrafią nieźle zagrać, często się pomija ten aspekt telewizora. Tańsza seria 4 oferuje już opcje Smart wraz z kartą WIFI, więc można się elegancko podłączyć pod ruter i korzystać z usług VOD. Są też zbudowane z dobrych materiałów. Lepiej funai ta sama firma (telewizory z logo philipsa robi obecnie funai) a gwarancja 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popey111 23.10.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Philips jest też warty uwagi, bo we wszystkich Philipsach montuje się bardzo dobre głośniki, które potrafią nieźle zagrać, często się pomija ten aspekt telewizora. Tańsza seria 4 oferuje już opcje Smart wraz z kartą WIFI, więc można się elegancko podłączyć pod ruter i korzystać z usług VOD. Są też zbudowane z dobrych materiałów. Jak już spamujesz to rób to z głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 24.10.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Lepiej funai ta sama firma (telewizory z logo philipsa robi obecnie funai) a gwarancja 5 lat :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 24.10.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 A moim zdaniem właściciel nie ma takiego dużego znaczenia w przypadku sprzętu rtv. Philips po prostu dostaje obiektywnie nagrody za najlepszą jakość obrazu i z tego wynika moje przekonanie do tej marki: http://www.hdtv.com.pl/forum/newsy/101477-eisa-dla-telewizora-philipsa-lcd-led-4k-65pfl-9708-video.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popey111 24.10.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 A moim zdaniem właściciel nie ma takiego dużego znaczenia w przypadku sprzętu rtv. Philips po prostu dostaje obiektywnie nagrody za najlepszą jakość obrazu i z tego wynika moje przekonanie do tej marki: http://www.hdtv.com.pl/forum/newsy/101477-eisa-dla-telewizora-philipsa-lcd-led-4k-65pfl-9708-video.html Wow porównujemy TV który ma powalać parametrami (chwyt marketingowy) z tanimi modelami dostępnymi dla zwykłego klienta. Jak byś napisał że philips ma lepsze kolory od funaja, 100hz itp to bym zrozumiał ale wyskakiwanie z takim marketingowym bełkotem to samobójstwo Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 25.10.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 To niech za przykład posłuży ta recenzja: http://www.hdtv.com.pl/forum/philips/97666-philips-47pfl6008-test-ten-model-robi-furore-na-calym-swiecie-czy-tak-bedzie-w-polsce.html#post903866 Też nie należy do najtańszych, ale to kolejny model Philipsa, który jest bardzo mocno wychwalany. Wiadomym jest, że nagrody EISA otrzymują absolutnie najlepsze telewizory, ale mnie się w związku z tymi wszystkimi danymi nasuwa wniosek, że Philips produkuje TV z najlepszym obrazem w dowolnej klasie cenowej. Jak napisałem wcześniej seria 4, należącą do tańszych oferuje pełną obsługę WiFi, a to takie powszechne nie jest, to mój drugi argument. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 30.10.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 No wiesz, umieszczanie na poważnym forum linków do wypocin Locoloca i Kiki'ego to chyba znieważanie inteligencji tutejszych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MassiveR 07.11.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Ja osobiście jak kilku poprzedników mogę polecić Lg, bo dobrze się sprawuje, nie mam z nim problemów a i obraz dość przyzwoity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magicznedrzewo 18.11.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 czy ktoś zna dobrego leda w przyzwoitej cenie z szybą co by dziecko naprzykłąd nie walneło klockiem, a może jakaś plzam w przyzwoitej cenie z przyzwoitym obrazem f hd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superportable 03.12.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 sony robiło kiedyś z szybą gorilla jakoś tak szło:) ale podobnso ta szyba to lipa, trzaska łatwo a naprawa kosztuje tyle co nowa matryca czyli nowy TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 03.12.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Moim zdaniem ten wątek to kompletna kicha. Opanowany przez "trenderów" i "marketingowców" ew. sprzedawców.Nie mam za grosz zaufania do opinii tutaj wyrażanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jachmiu 04.12.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 pytanie czy kupienie tv z 3D sie opłaca..... jak myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sympatic 09.12.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 sony robiło kiedyś z szybą gorilla jakoś tak szło:) ale podobnso ta szyba to lipa, trzaska łatwo a naprawa kosztuje tyle co nowa matryca czyli nowy TV No to jesteśmy bezradni bo jeśli reklama to bull shit, w sklepie wciskają towar z najlepszą marża, itp, na forach grasują sprzedawcy to co robić, skąd czerpać opinie, z przeczucia, panie premierze skąd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 09.12.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 pytanie czy kupienie tv z 3D sie opłaca..... jak myslicie? jak będziesz z tej funkcji korzystać to się opłaca jak masz dostęp w domu lub w pracy do szybkiego łącza net to można filmy 3D ściągać i raz na parę dni coś takiego pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 09.12.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 No to jesteśmy bezradni bo jeśli reklama to bull shit, w sklepie wciskają towar z najlepszą marża, itp, na forach grasują sprzedawcy to co robić, skąd czerpać opinie, z przeczucia, panie premierze skąd ? prawie każdy z użytkowników togo forum na TV więc źródło wiedzy jest i raczej mało kto z nas ma interes w zachwalaniu tego czy innego producenta a poza tym wcale nie jest prawdą że w sklepach wciskają towar z najwyższą marżą wiem, bo pracuję w takim sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts