Bayzone_pl 10.12.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 prawie każdy z użytkowników togo forum na TV więc źródło wiedzy jest i raczej mało kto z nas ma interes w zachwalaniu tego czy innego producenta a poza tym wcale nie jest prawdą że w sklepach wciskają towar z najwyższą marżą wiem, bo pracuję w takim sklepie Nawet sobie nie wyobrażasz jak wielu forumowiczów może mieć w tym interes, jeszcze niedawno było głośno o "akcji" jednego z producentów na "S" który opłacał piszących dobre opinie o ich towarze i złe o innych... a co do pracy w sklepie, ja też pracuję teraz w takim sklepie - gdzie mogę polecać to co dobre a nie to co muszę - ale chyba nie wiesz jak jest np. u "Lidera rynku RTV i AGD w Polsce" - tabelki i słupki to życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 10.12.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Nawet sobie nie wyobrażasz jak wielu forumowiczów może mieć w tym interes, jeszcze niedawno było głośno o "akcji" jednego z producentów na "S" który opłacał piszących dobre opinie o ich towarze i złe o innych... a co do pracy w sklepie, ja też pracuję teraz w takim sklepie - gdzie mogę polecać to co dobre a nie to co muszę - ale chyba nie wiesz jak jest np. u "Lidera rynku RTV i AGD w Polsce" - tabelki i słupki to życie... pisząc forumowiczów mam na myśli tych co siedzą na forum a nie tych co pojawili się,napisali poemat pochwalny i zniknęli a tabelki i słupki są i u mnie ale od obrotu więc na szczęście nie muszę kłamać zresztą w małym miasteczku to i tak zła taktyka sprzedawać awaryjne graty później strach przejść ulicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poziomka22 19.02.2014 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Muszę kupić telewizor, mam zbyt mało czasu na wybieranie odpowiedniego. znacie jakąś dobrą stronę internetową żeby znaleźć coś łatwo i szybko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MATRON 19.02.2014 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 20.02.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Muszę kupić telewizor, mam zbyt mało czasu na wybieranie odpowiedniego. znacie jakąś dobrą stronę internetową żeby znaleźć coś łatwo i szybko? określ przynajmniej z grubsza rozmiar i budżet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domderlis 20.02.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 rozumiem takie pytanie w dobie kiedy nie było googla, czy kiedyś netsprinta itd. Masakra haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poziomka22 22.02.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Pytania można zadawać zawsze. Cena tak do 2500. Znalazłam stronę http://asystentzakupowy.pl/ i tam w całkiem fajny sposób można dopasować coś dla siebie, korzystaliście z tego kiedyś? Znalazło dla mnie kilka propozycji.. Muszę się teraz zastanowić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 22.02.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Kiedyś na tym forum chyba w podobnej kwocie popierałem telewizor marki Philips, nadal uważam, że to dobry wybór. Chodzi mi o model 42PFL5008, najczęściej wybierana przekątna w Polsce to 40 cali, ta seria posiada 42 cale, ale na ceneo spokojnie idzie po 2300 zł. Nie wiem czy pomogłem, ale wyraziłem swoje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian1224 23.02.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Według mnie jak ktoś chce telewizor tylko do oglądania telewizji to niech wybierze sobie rozmiar i szuka jak najtańszego ledowego telewizora tej wielkości,między produktami różnych firm nie ma żadnego znaczenia przy samym oglądaniu telewizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 23.02.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Cześć.Nie słuchaj amatorów.Wjsdź tutaj:http://www.hdtv.com.pl/forum/plazmy-f20.htmli tutajhttp://www.hdtv.com.pl/forum/lcd-f21.html Skopiuj i zadaj swoje zapytanie własnie tam.Prawdopodobnie zostaniesz poproszona o podanie przeferowaniej przekątnej lub tego co uważasz za wazne dla Ciebie, odległosść od ekranu i przedział cenowy.Na pewno otrzymasz w odpowiedzi kilka modeli do wyboru. Oczywiście najpierw trzeba będzie się zalogować, ale warto. Ja miałem dużo czasu więc na tym forum mało pytałem ale dużo czytałem, opłaciło się mam TV taki jak chciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 23.02.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Cześć. Nie słuchaj amatorów. Wjsdź tutaj: http://www.hdtv.com.pl/forum/plazmy-f20.html i tutaj http://www.hdtv.com.pl/forum/lcd-f21.html Skopiuj i zadaj swoje zapytanie własnie tam. Prawdopodobnie zostaniesz poproszona o podanie przeferowaniej przekątnej lub tego co uważasz za wazne dla Ciebie, odległosść od ekranu i przedział cenowy. Na pewno otrzymasz w odpowiedzi kilka modeli do wyboru. Oczywiście najpierw trzeba będzie się zalogować, ale warto. Ja miałem dużo czasu więc na tym forum mało pytałem ale dużo czytałem, opłaciło się mam TV taki jak chciałem. a skąd wiesz że tu wszyscy amatorzy?? zresztą Poziomka22 nigdzie pomocy nie dostanie jak się nie określi co chce za 2500 można kupić superwypasioną 32", bardzo dobrą 40-42" albo podstawową 50" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 24.02.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Widzisz, czytanie ze zrozumieniem się kłania.Skoro się przyznałem ze, tam tez szukałem porady odnośnie TV więc sam nazwałem siebie amatorem. A Twoje kryterium jest standardowe, nie wybiegające o to czym karmią nas markety i inni podowiadający Nam co mamy kupowac i za ile. Ja kupiłem może nie wypasioną ale na pewno dobrą 50-tkę poniżej 2500pln. Do tego z 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesz 25.02.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 pytanie: czy chcesz kupic cokolwiek, na czym beda latac tylko wiadomosci i seriale 24/7 (1) podczas np. prac domowych, czy tez cos do ogladania filmow FHD na przyzwoitym poziomie(2). (1) - kup cokolwiek o takim rozmiarze, bys widzial to z kazdego dostepnego miejsca w domu oraz z dluga gwarancja. (2) - okreslasz pomieszczenie i polozenie w nim tv, to zadecyduje o rozmiarze tv (przekatna - odleglosc od widza) oraz typie szyby (mat/lustro); punkt drugi - na ile jestes w stanie zaakceptowac palete kolorow w danej technologii (lcd/led/plazma)/co chcesz glownie ogladac - decyduje o wyborze danego typu tv. - nowinki techniczne, 3D, internet, itp - czy potrzebne, czy tylko dla szpanu. - energooszczednosc vs. cena (mozna kupic b. oszczedny tv, ale jesli jego cena jest np. x2 od tego pradozernego, moze nie warto przeplacac? tez polecam forum HDTV, dobre zrodlo informacji, wymagaja podania ww. informacji o preferencjach/pomieszczeniu. ale jesli nie chcesz poswiecic 5 min. na stworzenie tam konta i wpisania 1 postu, lepiej idz w opcje (1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 26.02.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Do oglądania telewizji przydatne jest też SmarTV. Nie ma co walczyć z trendami jak one same przyszły do nas i na dodatek nie trzeba za nie wiele płacić. Kiedyś dobre czterdziestka kosztowała znacznie więcej niż te 2500 zł. Ja poleciłem autorce wątku tego Philipsa głównie dlatego, że to jest najpopularniejsza przekątna. A nie wiadomo czy podstawowy model to nie będzie mało za np dwa lata, kiedy świadomość możliwości internetu w telewizorach będzie pewnie wyższa niż dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.zielas 26.02.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Najlepiej pooglądaj sobie telewizory w jakiś sklepach stacjonarnych, a potem wybrany model zamów w sklepie internetowym albo na Allegro. Ja moge polecic Ci z czystym sumieniem markę Toshiba, no ale oczywiscie wybór należy do Ciebie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trellson86 14.03.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 (edytowane) dokładnie , ten sam model może kosztować o wiele taniej w sklepach internetowych Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez trellson86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernikle 04.04.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 I nie macie racji. za dobry tv trzeba dać. Ja kupiłem tv Sony 6-7 lat temu za tv dałem 4000 zl i patrząc na budżetowe 40 cali widzę że nie ma większej różnicy tzn. sony daje radę. Kumpel kupił grundiga Led w promocji za 2300 i nie zamienił bym mimo że jest cieńszy. Mój sony nie smuży mimo to że ma tylko 100 hz. I pamiętajcie że w sklepach obraz masz podrasowany z blu rey w rzeczywistości może być kicha Ktoś wyżej napisał o forum hdtv i to jest dobre posunięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 04.04.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 podobno bec sie zna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 04.04.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 podobno bec sie zna... Ty Kolego z tym nickiem to chyba robisz/składasz te telewizory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.04.2014 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 ewbuxxxo zabawnie to ująłeś i uśmiałem się po pachy .Moim zdaniem zakup telewizora to nie taka prosta rzecz w dobie czasu gdzie na półkach różności do zawalenia.TV w salonie bo do tego chce się teraz odnieść.Co z tego ,że autor zostanie zasypany linkami jak i tak gdzieś w którymś miejscu zacznie się zastanawiać ,że jednak można było kupić inny.Postawić coś w salonie a potem żałować.Powtarzam ,że chodzi mi o miejsce reprezentacyjne w domu. Muszę kupić telewizor, mam zbyt mało czasu na wybieranie odpowiedniego. znacie jakąś dobrą stronę internetową żeby znaleźć coś łatwo i szybko? Widać autorowi nie zależy na niczym bo o tym nie pisze.Ma coś tam gdzieś stanąć i już.To jest złe podejście.Zakupu czegoś istotnego tak bym nie traktował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts