firewall 05.04.2014 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Instrukcja zakupu najlepszego telewizora świata:1. wchodzicie na stronę http://www.hdtv.com.pl2. na masie stron czytacie jak wybrać najlepszy telewizor świata i dlaczego plazma panasonic ( nie zadajecie głupich pytań bo to tak ,jakbyście podważali to, że najlepszym samochodem świata jest używana co najmniej dziesięcioletnia beema)3. Kupujecie plazmę panasonica ( dowolna) i jesteście posiadaczem najlepszego telewizora świata4. Tłumaczycie na wszystkich forach, spotkaniach rodzinnych (ewentualnie można z kolegą lub koleżanką zacząć chodzić po domach w weekendy i z pytaniem "czy zna Pan/i najlepszy telewizor świata i czy gotowy/a jest na jego misję/ew.zakup)5. Teraz już jesteś przekonani w 100% że macie najlepszy telewizor świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcapik 10.04.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Plazma Panasonic wymiata fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej_ar 11.04.2014 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 No popatrz.... widocznie do Twoich warunków i preferencji tak poradzono i widocznie dopuściłeś to, że nie wykluczasz zakupu plazmy. Ja z czystym sumieniem polecę tą stronę i ludzi tam pomagających. Mi ponad rok temu , do moich preferencji i warunków tv marki philips 40pfl5007 i jestem do dzisiaj bardzo zadowolony - w 100% spełnia moje wymagania i oferuje bardzo dobrą jakość obrazu - dużo lepszą niż "wypasiony" tv który sprzedawca polecił parę tygodni wcześniej mojemu teściowi. Im precyzyjniej określisz swoje potrzeby tym lepiej ci doradzą dając zwykle 2-3 modele jako preferowane. I tak się składa że w tamtym czasie plazmy panasonica nikomu nie polecano :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 12.04.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Ty Kolego z tym nickiem to chyba robisz/składasz te telewizory? Nigdy nie jestem z..nickiem!!! Skladac, to mozesz ty, co najwyzej onuce jak umiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 12.04.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Nigdy nie jestem z..nickiem!!! Skladac, to mozesz ty, co najwyzej onuce jak umiesz... Oj...żebym nie musiał powiedzieć jak Kaczyń.... swego czasu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksander909 17.04.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 a zakrzywione telewizory samsunga ? ktoś może już ma taki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 20.04.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Od serii 500x Philips już zaczyna się wyróżniać jakością obrazu i dźwięku na tle telewizorów innych firm w tej samej klasie. Im wyżej tym ta przewaga większa. A ta seria cieszy się sporym powodzeniem wśród graczy, bo jeszcze ma bardzo niski input lag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotka1 24.04.2014 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Zastanawiam się nad kupnem tv do 1500zł i znalazłam taki http://www.electro.pl/Telewizor_PHILIPS_40PFL3208H_2F12-s780158.html Co o nim myślicie? Czy Philips to dobra, bezawaryjna firma? Czy ktoś z forum posiada tv z philipsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 25.04.2014 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Zastanawiam się nad kupnem tv do 1500zł i znalazłam taki http://www.electro.pl/Telewizor_PHILIPS_40PFL3208H_2F12-s780158.html Co o nim myślicie? Czy Philips to dobra, bezawaryjna firma? Czy ktoś z forum posiada tv z philipsa? Philips jako firma jest dobry ale telewizory to minimum z serii 5xxx w tym rozmiarze i budżecie poszukaj Panasonica E6E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafałer 12.05.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Do oglądania telewizji przydatne jest też SmarTV. Nie ma co walczyć z trendami jak one same przyszły do nas i na dodatek nie trzeba za nie wiele płacić. Kiedyś dobre czterdziestka kosztowała znacznie więcej niż te 2500 zł. Ja poleciłem autorce wątku tego Philipsa głównie dlatego, że to jest najpopularniejsza przekątna. A nie wiadomo czy podstawowy model to nie będzie mało za np dwa lata, kiedy świadomość możliwości internetu w telewizorach będzie pewnie wyższa niż dziś. Nie ma to jak smar tv, wszystko dla mechaników samochodowych :D :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafałer 12.05.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 a zakrzywione telewizory samsunga ? ktoś może już ma taki ? jak zakrzywione tv to tylko od innej koreańskiej firmy, LG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Figa z makiem 19.05.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 patrze na te komentarze i się dziwie cooo takie ceny LCD takie modele... ludzie nie patrzcie to z 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Figa z makiem 19.05.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 jak zakrzywione tv to tylko od innej koreańskiej firmy, LG Tak Rafałer teraz to zakrzywione są ale ja osobiście wolę na pewno: LCD i z tą najnowszą technologią 4K Ultra hd, tylko że kosztują też nieźle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafałer 19.05.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 no ale nowe wpisy też są z nowymi technologiami może akurat ktoś będzie potrzebował pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bialoczerwony 11.09.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 marketingowy bełkot w każdym zdaniu do wyrzygania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 12.09.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Ja nie mogę doczekać się premiery Netflixa w Polsce, ktoś z ich kierownictwa już ponoć zapowiedział wprowadzenie usługi na nasz rynek. I chętnie zainstaluję go na swoim telewizorze. Mam Philipsa i z tego co czytałem Amerykanie nie mają problemów typu: aplikacja dla najpopularniejszej marki od razu, a dla innych za pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OjStary 15.09.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 . Mam już swoje lata i jako archeolog odgrzebałem coś takiego : [quote=firewall;6437851]Instrukcja zakupu najlepszego telewizora świata: 1.....2. .....3. Kupujecie plazmę panasonica ( dowolna) i jesteście posiadaczem najlepszego telewizora świata4. .....5. Teraz już jesteś przekonani w 100% że macie najlepszy telewizor świata Tak wyglądały wykopaliska archeologiczne - a wkrótce potem aytuacja wyglądała tak : http://www.benchmark.pl/aktualnosci/samsung-telewizory-plazmowe-koniec-produkcji.html http://www.benchmark.pl/aktualnosci/lg-koniec-telewizory-plazmowe.html http://technowinki.onet.pl/telewizory-i-projektory/to-juz-koniec-plazmy-panasonic-konczy-ich-produkcje/bv03r http://www.komputerswiat.pl/nowosci/wydarzenia/2013/44/panasonic-oficjalnie-rezygnuje-z-produkcji-telewizorow-plazmowych.aspx http://pclab.pl/news58526.html . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 16.09.2014 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Bo prawda była banalna. Koszt wytworzenia plazmy był i jest wyższy niż LED-a. Gorsze wyparło po prostu lepsze. Na szczęście technologia idzie do przodu i różnice się zacierają, ale czy plazmy nie można było udoskonalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalt 25.09.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Może ktoś zainteresuje to info:http://okazje.co/kod-rabatowy-rtv-euro-agdObecnie w Euro jest kod rabatowy, w ramach którego przy zakupie lodówki marki Sharp można dostać za darmo telewizor. Czyli dwa w jednym.Warto jest zamawiać przez internet aby sobie przetestować sprzęt w domu .Zawsze można go zwrócić w okresie 10 dni.Sama mam aktualnie telewizor marki Phillips. Nowy model. Jestem zadowolona. Jakość obrazu jest super, tak samo kontrast. Mam pewne zastrzeżenia do smart tv ponieważ momentami się zacina. Niemniej jest ogólnie na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warta 26.09.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Telewizor LED SAMSUNG UE50HU6900, a ten model jest dostępny? Bo jestem nim szczerze zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts