saman 26.09.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Może zapytaj w sklepie czy jest dostępny czy nie. Albo google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwunia.78 03.10.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Może ktoś mi doradzi .Szukam telewizora do kuchni, a raczek pogranicza kuchni i jadalni. Dzieciaki w jadalni, ja w kuchni, więc coś co spełni 2 w 1. Myślałam o czymś niedużym, ale z dobrym obrazem i żebym mogła podłączyć do niego telewizję satelitarną. Budżet: 2000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
notecznik 06.10.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 telewizory marki LG są całkiem dobre, sam posiadam od kilku lat LG 42' full hd i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mantra5 09.10.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Może ktoś zainteresuje to info: http://okazje.co/kod-rabatowy-rtv-euro-agd Obecnie w Euro jest kod rabatowy, w ramach którego przy zakupie lodówki marki Sharp można dostać za darmo telewizor. Czyli dwa w jednym. Warto jest zamawiać przez internet aby sobie przetestować sprzęt w domu .Zawsze można go zwrócić w okresie 10 dni. Sama mam aktualnie telewizor marki Phillips. Nowy model. Jestem zadowolona. Jakość obrazu jest super, tak samo kontrast. Mam pewne zastrzeżenia do smart tv ponieważ momentami się zacina. Niemniej jest ogólnie na plus. co toza promocja lodówka za 4 koła i jakiś tv szmelc 32 cale do 39 cali. Nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaprycho 11.10.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 telewizory marki LG są całkiem dobre, sam posiadam od kilku lat LG 42' full hd i nie narzekam potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
99tomcat 12.10.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 niestety Samsung ich wyprzedza zdecydowanie w smarcie.Ogolnei od 2-3 lat nwoe modele Samsunga zaskasują na plus. Tegoroczna seria h po unormowaniu sie cen (startowe były lekko chore) napradę ma bardzo dobre opinie i to nie tylko smart ale jakos obrazu jest całkiem dobra. Ja mam od roku w domu niedrogi tv samsunga 40" f6400 kupiony rodzicom i jest całkiem fajny, a nowa seria poczyniła spory krok do przodu. Za rok nowe meiszkanko i na 100% będzie samsung 48" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
holmes12 14.10.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Samsung wszystkich wyprzedza w smarcie. Ale to już nie jest tak wielka przewaga jak kiedyś. Zresztą ważne by były ciekawe aplikacje. Ilość to nie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 20.10.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Ja mam starego samsunga 26 cali,LCD ..kupiony jakies 8 lat temu..nie jestesmy maniakami TV własciwie nie ogladamy..oprócz bajek dla dzieci:)..i powiem tak..Jesli jest sygnał HD o porzadnej jakości...to nie ma różnicy między najnowszym w sklepie za 5000 zł.Nieraz oglądałem u znajomych nowe TV wypasione....sygnał ,sygnał i jeszcze raz sygnał.Reszta to marketing i bajery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 20.10.2014 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Jeśli tak piszesz musisz mieć naprawdę słaby sygnał Ja niedawno kupiłem nowy telewizor i dla porównania postawiłem obok siebie stary(około 4letni) i nowy obydwa to samsungi i różnica jest ogromna.Ale do póki nie miałem nowego to też uważałem że obraz w moim stary jest super, różnice widać jeśli postawisz je obok siebie i włączysz ten sam program. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 20.10.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Ale jak nie widać różnicy to po co przepłacać? Żartuję oczywiście, bo po zakupie nowego i większego TV, potrafię z przyjemnością obejrzeć ponownie te same filmy, najczęściej na blu-rayu i w 3D, jeśli oczywiście taką wersję film posiada. Przez ostatnie lata na koncerty nie było mi dane jeździć i tych kupuję na DVD i BT teraz więcej niż płyt audio. Komfort oglądania jest nieporównywalny i daleko obecnym TV do typowego "plastikowego" obrazu sprzed lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina75 20.10.2014 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 (edytowane) Myślę o zakupie telewizora,czy ktoś się zna? Poszperałam trochę i ten mi się spodobał Samsung UE40H6400 Czy to dobry wybór? Edytowane 22 Października 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 21.10.2014 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Bardzo przyzwoity tv za rozsadne pieniadze tutej jest test http://hdtvpolska.com/page/articles.html/_/testy/telewizory-lcd/samsung/test-3d-lcd-led-samsung-ue55h6400-r937 Co prawda wiekszego ale z tego co widziałem matryca jest taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 21.10.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Jeśli tak piszesz musisz mieć naprawdę słaby sygnał Ja niedawno kupiłem nowy telewizor i dla porównania postawiłem obok siebie stary(około 4letni) i nowy obydwa to samsungi i różnica jest ogromna. Ale do póki nie miałem nowego to też uważałem że obraz w moim stary jest super, różnice widać jeśli postawisz je obok siebie i włączysz ten sam program. Sygnał mam normalny z dekodera cyfrowego full HD,puszczałem tez filmy w Blue Ray z komputera ,mam naprawde dobrą kartę graficzną,przez złącze HDMI...hmm no powiem tak Obraz jak sie zapoda super sygnał to jest na tyle dobry wręcz rewelacyjny ze nie wiem czy potzreba coś więcej,W tej technologii za wiele nowego ,przełomowego od jakiegoś czasu nei wymyślili...to są tylko klony jednej tej samej technologii,Na pewno są różnice ale to są rużnice wynikające z percepcjii postrzegaia poszczególnych skłądowych jak ostrość,głębia,kolory,nasycenie...Ale obiektywnie obraz na starym i nowym tv jest po prostu świetny całkowicie zaspokajający ogólne potzreby i wymagania,stąd u mnei brak parcia na nowy TV do nowego domu do salonu:) Jak sie zepsuje stary na amen to coś kupie ale też bedzie to coś w granicach 1000-1500 zł. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina75 22.10.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Bardzo przyzwoity tv za rozsadne pieniadze tutej jest test http://hdtvpolska.com/page/articles.html/_/testy/telewizory-lcd/samsung/test-3d-lcd-led-samsung-ue55h6400-r937 Co prawda wiekszego ale z tego co widziałem matryca jest taka sama Dzięki wielkie za pomoc,choć rzeczywiście telewizor dużo większy...nie na moje pokoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 23.10.2014 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Sygnał mam normalny z dekodera cyfrowego full HD,puszczałem tez filmy w Blue Ray z komputera ,mam naprawde dobrą kartę graficzną,przez złącze HDMI...hmm no powiem tak Obraz jak sie zapoda super sygnał to jest na tyle dobry wręcz rewelacyjny ze nie wiem czy potzreba coś więcej,W tej technologii za wiele nowego ,przełomowego od jakiegoś czasu nei wymyślili...to są tylko klony jednej tej samej technologii,Na pewno są różnice ale to są rużnice wynikające z percepcjii postrzegaia poszczególnych skłądowych jak ostrość,głębia,kolory,nasycenie...Ale obiektywnie obraz na starym i nowym tv jest po prostu świetny całkowicie zaspokajający ogólne potzreby i wymagania,stąd u mnei brak parcia na nowy TV do nowego domu do salonu:) Jak sie zepsuje stary na amen to coś kupie ale też bedzie to coś w granicach 1000-1500 zł. pozdrawiam Oczywiscie tak mozna powiedziec o kazdym produkcie ze to powielanie tej samej technologi ale w dzisiejszych czasach to szczegoly maja wplyw na to co wybiera konsument. A jesli chodzi o tv to roznica w tych szczegolach jest ogromna, ale nie to jest istotne najwazniejsze ze Ciebie to zadowala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 29.10.2014 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Tym wyprzedzaniem w smarcie też nie jest tak do końca. Raz, że Philips ma już na niektórych swoich telewizorach Androida, te telewizory dość znacznie wyprzedzają Samsunga w ilości aplikacji. A dwa, nie wszystkie apki na Smarta będą nam potrzebne (w Samsungu jest odpowiednia do zamawiania pizzy, mnie kompletnie niepotrzebna), więc można zrezygnować z ilości na rzecz np. jakości obrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
argentyńczyk 12.11.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Poproszę o szybką podpowiedź, 5o cali do sportu i czasami filmów w wersji niskobudżetowej głównie jednak minimi:), może być nie najnowszy model, fajnie jakby miał jednak smart TV - przeglądarkę internetową co by dzieciom puścić coś z Yotuba na przykład. Chcę na gwiazdkę kupić również konsole by klkulatki mogły pograć w jakieś "edukacyjne" gry. Poproszę najtańszy akceptowalny model co by kolory nie obrażały oglądającego:) Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 12.11.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Odległość, kąty oglądania i jeszcze raz odległość od TV . Wtedy wybierasz wielkość matrycy, IPS czy inna, określasz budżet i kupujesz największy na jaki Cię stać, hehe. Smart ma dzisiaj większość i poleciłbym Sony bo i ceny ma teraz fajne i jakość jest ok, jednak dodatki to przy Samsungu wygląda to blado. Sam dostęp do You Tube jest jednak w Sony jak najbardziej OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merysu 26.11.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Istotne jest też w jakim pomieszczeniu będzie stał, czy będziesz oglądał też przy świetle dziennym, czy ma to być typowo pod kino domowe itd. itp. te wszystkie rzeczy są dość istotne przy podejmowaniu decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2021 09.12.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Polecam telewizory Bravia Sony. Na prawdę dobre telewizory, piękny obraz dodatkowo. Mam kilka lat i jestem bardzo zadowolony. Agencja statystów Infernal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts