cichowskitomasz 11.08.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 im większy tym lepszy 3 d praktycznie się nie używa, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
generalnie 11.08.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 sony samsung panasonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gustav.pl 11.08.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Słuchajcie, kto ma telewizor 3D? ostatnio zastanawiam sie nad zakupem takiego sprzętu do domu i potrzebuje opinii. ile wybrać cali, jakiej marki i w jakiej cenie? ktoś coś poleci? I ja dołączę się do głosu większości tu wypowiadających się forumowiczów - 3D, to taki gadżet. Jak jest, to dobrze, jak nie ma, to dużej straty nie będzie. Ja byłem trochę napalony na tę technologię i telewizor wybierałem m.in. pod kątem tej funkcji. Ściągnąłem kiedyś trochę filmów 3D, z portalu bodajże "seans24", obejrzałem urywek jakiegoś przyrodniczego. Efekty fajne, nie powiem. Ale do tej pory jakoś się nie mogę zebrać w sobie do obejrzenia czegoś w całości i okularki się kurzą. Więc myślę, że jak telewizor nie ma 3D, to idzie przeżyć A co do możliwości konwersji z 2D na 3D, to zgadzam się z kol. baps. Nie licz na to, bo ta konwersja to porażka. Czytałem, że podobnie jak z plazmami, producenci powoli rezygnują z technologii 3D w telewizorach. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superiore 14.09.2015 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 3d dla mnie gadzet, nie używałem ani razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kahha 16.09.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 (edytowane) Hehe ostatnio kupiłam telewizor w Media i zapłaciłam za niego 989zł. 40cali, 2x HDMI, 2x USB, Wejście SCART, wbudowany dekoder. Nistety brak SmartTV ale telewizory z tą opcją były 50% droższe i wcale nie lepsze. Z resztą mój szwagier ma SmartTV i strasznie mu się to zacina, dlatego nie decydowałam się. Kupiłam taki tani bo był przeceniony i był to telewizor z wystawy, tylko marka... TELEFUNKEN. Co to jest? Ale nie ważne... opinie o telewizorze były dobre na innych forach więc zakupiłam i jestem zadowolona. Tani, dobrze odbiera, obraz czysty, HDMI działa, USB działa, Konsola też działa Jeżeli chodzi o ten model to polecam. Co do wspomnianego wyżej 3D. Osobiście uważam, że ten "gadżet" jest dobry jak kupisz telewizor mega wielki i masz mega wielkie pomieszczenie - poczuj się jak w kinie. Wiadomo że jeżeli chcemy uzyskać jak najlepszy efekt to musimy siedzieć w odpowiedniej odległości. Osobiście nie lubie tej opcji ponieważ po obejrzeniu całego filmu zazwyczaj bolą mnie albo oczy albo głowa. Edytowane 16 Września 2015 przez Kahha dopisanie treści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
golfgolf 16.09.2015 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Odwiedź hdtv.com.pl tam znajdziesz konkretną pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superportable 28.09.2015 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Odwiedź hdtv.com.pl tam znajdziesz konkretną pomoc fakt, bardzo dobre, rzeczowe komentarze, na forum entuzjaści nie flekujący uczetników forum o wmniejszej wiedzy, super testy chyba delikatnie podkręcane przez firmy ale genralnie nr 1 przy kupnie TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tweeter 05.10.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Często tam zaglądam. Jednak jak kupowałem nowy telewizor specjalnie rok temu na mundial to jednak szukałem gdzie indziej konkretnych informacji. Przede wszystkim zaufałem recenzjom angielskim na portalu YouTube. To było dla mnie o wiele lepsze. Tam były konkretne łapki w górę i to nie tylko Polaków. Miałem zakres komentarzy nie tylko z polskiego neta ale również mogłem się spodziewać właśnie z całego światu. Czasami mi się bardzo przydawały opinie ludzie np. z Azji, którzy bardzo często mają do czynienia w praktyce z tymi firmami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolmaksel 13.10.2015 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 low budget - telefunken- no comments:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matracki 23.10.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Ile kosztuje średniej klasy TV 55 cali do oglądania sportu i filmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARENO 29.10.2015 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Ile kosztuje średniej klasy TV 55 cali do oglądania sportu i filmów akurat wybrałeś sobie dosyc duzy model, mysle ze z takich optymalnych modeli to powinienes sobie liczyc co najmniej 2700 - 3000 tysiace ale i tak uwazam ze bedzie ciezko. Teraz kupowałem to za 45 cali był problem zeby znalezc cos ponizej 2200 finalnie staneło ze za soniacza zapłaciłem 2400 równe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazikujazdowski 02.11.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 samusnngi 55 cali s6400 ok 3 koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Merseli 03.11.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 akurat wybrałeś sobie dosyc duzy model, mysle ze z takich optymalnych modeli to powinienes sobie liczyc co najmniej 2700 - 3000 tysiace ale i tak uwazam ze bedzie ciezko. Teraz kupowałem to za 45 cali był problem zeby znalezc cos ponizej 2200 finalnie staneło ze za soniacza zapłaciłem 2400 równe. Z 45 to bym nie przesadzał, ja kupowałem ostatnio 48 cali i płaciłem niecałe 2100, funkcja 3D, Smart TV i jakieś takie inne pierdoły;) Ale 55 to jak patrzyłem to minimum 2500-2600 do góry, no chyba że zakrzywione to w ogóle jakieś astronomiczne sumy typu 10 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazy82 04.11.2015 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Cześć wszystkim, ja mam pytanie odnośnie marki telewizorów. Ostatnio byłam w sklepie i wpadły mi w oko dwa modele telewizorów dwóch marek:philipsa i hyuanday'a. Oba miały podobne parametry oraz ceny. Z marką philipsa miałam już wcześniej do czynienia, natomiast ta druga nic mi nie mów. Pomóżcie! Który model polecacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal_Wawa 06.11.2015 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Czy znacie jakieś miejsca np w sieci, gdzie można kupić telewizor sporo taniej niż na jakimś ceneo itp? Interesują mnie tv Bardzo duże więc w sumie każdy urwany % się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyggy 09.11.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Czy znacie jakieś miejsca np w sieci, gdzie można kupić telewizor sporo taniej niż na jakimś ceneo itp? Interesują mnie tv Bardzo duże więc w sumie każdy urwany % się liczy Internet, internet internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolmaksel 24.11.2015 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Samsung obecnie najepszy na rynku cena vs jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolmaksel 24.11.2015 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 oczywiście jeszcze zostaje sony i lg panas:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareczeeek 25.11.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Ja mam philipsa i jest niezawodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian1224 25.11.2015 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Odkąd zniknęły telewizory CRT ze szklanym kineskopem to każdy telewizor znanej firmy jest niezawodny i awarie zdarzają*się bardzo rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts