Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TELEWIZOR, TV - modele, opinie, rodzaje

marc27

Recommended Posts

Odkąd zniknęły telewizory CRT ze szklanym kineskopem to każdy telewizor znanej firmy jest niezawodny i awarie zdarzają*się bardzo rzadko.

No właśnie i co by się nie kupiło najnowszego to technologia tak zapierdziela że za rok to co się kupiło już jest stare.Powiem tylko że mój stary Samsung lcd model LE40C650l jakością obrazu i funkcjami jakie posiada bije nowego Panasa Led jakiego niedawno zakupiłem na głowę.Uważam że to jedan z najlepszych telewizorów lcd jakie kiedykolwiek zostały wyprodukowane i niejeden led niestety nie jest w stanie mu dorównać.

• Odpowiedzi 463
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja jak kupiłem plazmę 50 calową to do tej pory nie mogę tego przeboleć, dlaczego? bo bierze mi tyle prądu co 4 inne tv razem wzięte. A przecież mógłbym oszczędzić na np jako prezent na święta sobie prawda? Może to się wydawać śmieszne ale taka plazma potrafi w skali roku zmienić plany finansowe.

Co do tematu medycznego to zobacz sobie proszę : https://www.soluderma.pl/24-sprzet-do-medycyny-estetycznej tutaj masz sprzęt do medycyny estetycznej więc na pewno znajdziesz coś dla siebie. Przedewszytkim to są nowe profesjonalne urządzenia.

Edytowane przez szocik22

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
Ja mam telewizor LG 55' z UHD bez 3D, i jestem bardzo zadowolona jeśli chodzi natomiast o miejsce zakupu warto polować w dużych sieciówkach na promocje, gdy ja kupowałam było np. 50 zł zwrotu za każde wydane 500 zł i dzięki czemu wyszło taniej niż gdziekolwiek indziej czy nawet w internecie :)

Ja mam telewizor LG 55' z UHD bez 3D, i jestem bardzo zadowolona jeśli chodzi natomiast o miejsce zakupu warto polować w dużych sieciówkach na promocje, gdy ja kupowałam było np. 50 zł zwrotu za każde wydane 500 zł i dzięki czemu wyszło taniej niż gdziekolwiek indziej czy nawet w internecie :)

sprawdzać na ceneo itp, i kupować gdzie taniej:))

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 months później...
O Sony nie mam złego zdania, miałem kiedyś mnóstwo ich sprzętu (w marzeniach) u siebie w domu. Lata 90 to była era tej firmy. Również Philips wtedy miał lepszą passę, chyba zresztą teraz ona wraca. Ja ze swojego TV jestem bardzo zadowolony.

To są po prostu dobre telewizory, z dobrą matrycą, dobrze wykonane. Dla mnie osobiście ambilight jest fajnym dodatkiem. Teraz mistrzostwa niedługo, będzie okazja na maksa przetestować.

To są po prostu dobre telewizory, z dobrą matrycą, dobrze wykonane. Dla mnie osobiście ambilight jest fajnym dodatkiem. Teraz mistrzostwa niedługo, będzie okazja na maksa przetestować.

Z tego co się orientuję to LG ma monopol na matryce. Więc i w soniaku jest ich produkt.

Gość Konto usunięte_1*
ja jak kupiłem plazmę 50 calową to do tej pory nie mogę tego przeboleć, dlaczego? bo bierze mi tyle prądu co 4 inne tv razem wzięte. A przecież mógłbym oszczędzić na np. http://zabawkizpasja.pl/pl/puzzle-drewniane-dla-dzieci jako prezent na święta prawda? Może to się wydawać śmieszne ale taka plazma potrafi w skali roku zmienić plany finansowe.

z tym zużywaniem prądu to mit bo niby plazma ma napisane np 250watt ale ona pobiera tyle ile akurat świeci ekran , jasne tłow więcej ciemna akcja mniej a średnia tak czy siak nie ma większego znaczenia , miałem przez 5 lat plazmę panasonica ale mi się zachciało smart więc kupiłem samsunga led a licznik prądu chyba się nie skapował bo rachunki non stop w tej samej cenie (płacę co miesiąc) pomijam fakt że matryca już walła na gwarancji 8 miesięcy szok , ale obraz z leda nie umywa się do plazmy ale cóż to już historia , teraz bym brał LG

• 2 weeks później...