Jarecky007 07.03.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 witamjestem przed wyborem producenta okien. do domu potrzebuje ich sporo i w dodatku jest czesc nietypowych, okraglych i z lukami...najchetniej to bym chcial wszystkei derwniane ale coz, bardzo drogo to wychodzi. znalazlem co prawda firme ktora w rozsadnych cenach wykona okna okragle ktore potrzbuje, ale nie maja jakiejs suoer ceny na lukowe. chcialbym raczej wszsystkie od jednego producenta najlepiej. najwiekszym kosztem bedzie 6 okien z lukami o wymiarach 1200x1500 otwieranych. do jareko napisalem i czekam na wstepna wycene. ktos moze mi poleci jeszcze dobra firme ktora obsluzy radom i nie zedrze wszystkiego ze mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.03.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 KRYSIAKAutoryzowany PrzedstawicielWrocław ul. Balonowa 27Tel. (71) 786 80 97[email protected] tu sobie sprawdź http://www.avante.com.pl/wejdz na strone Avante oni maja fajne okna, ja też prosiłam o wycene jareko jakis czas temu i moimi faworytami sa właśnie avante i jezierski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts