nx6 07.03.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witam, jakie macie doświadczenia odnośnie łączenia folii w płynie i kleju do glazury/gresu różnych producentów? U mnie sprawa wygląda tak, że o konieczności wykonania hydroizolacji łazienki dowiedziałem się, gdy miałem już kupiony klej do gresu. Klej to "Kerabond T" firmy Mapei. Jeśli chodzi o folię w płynie, to planuję kupić "SUPERFLEX 1". Deitermann na swojej stronie firmowej poleca do tego klej "PLASTIKOL KM Flex", oczywiście własnej produkcji. Jak uważacie, czy łączenie folii w płynie i kleju różnych producentów nie będzie stanowiło problemu? Czy do folii w płynie należy stosować specjalne zaprawy, czy też niepotrzebnie się tym przejmuję...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cinek23 07.03.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Poszukaj sobie większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 07.03.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Kup Mapegum i z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smpoland 07.03.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 To tak jak bys kupil telewizor sony, a dvd samsung. Bedzie dzialac razem? Jasne ze bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts