vilemo 07.03.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Drodzy,naszym przyjaciołom zginęła dziś młoda suczka - Owczarek Szwajcarski w wiosce w okolicach Białej Podlaskiej. Przeklejam ogłoszenie:ZAGINĘŁA SUCZKAOWCZAREK O NIETYPOWEJ BIAŁEJ SIERŚCI, TATUAŻ W UCHU.WYSOKA NAGRODA.http://lh6.ggpht.com/_PaH04oENZ_Q/S5Qf9GK1YrI/AAAAAAAAA8U/DOIgDy6wz9Y/g1.JPG TELEFON KONTAKTOWY: 607 29 39 51, 603 992 797LUB WIECZOREM: 83 359 80 66 Będę wdzięczna za wszelkie informacje, które mogą pomóc w odnalezieniu suni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 09.03.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Suczka się znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 10.03.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Świetna wiadomość! Nurtuje mnie pytanie: sama się znalazła [znaczy wróciła], czy są jeszcze "uczciwi znalazcy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.03.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Świetna wiadomość! Nurtuje mnie pytanie: sama się znalazła [znaczy wróciła], czy są jeszcze "uczciwi znalazcy"? Jeszcze nie wyginęli co cna. Nie wiem, jak było z tą suczką, ale ja dwa razy znalazłam najpierw psy, a potem szukałam właścicieli. Udało się w obu przypadkach. (Raz była "nagroda", poprosiłam o wpłacenie na schronisko.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 11.03.2010 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Świetna wiadomość! Nurtuje mnie pytanie: sama się znalazła [znaczy wróciła], czy są jeszcze "uczciwi znalazcy"? Uczciwi znalazcy zobaczyli u znajomych ogłoszenie na kablówce. Ich trójka dzieci znalazła sunie i od razu zadzwonili do moich przyjaciół. Sunia była bardzo wyczerpana, była znaleziona sporo kilometrów od domu. Strasznie się cieszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts