Gość 08.03.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 " ... Od paru dni słyszę w wiadomościach radiowych mobilizujące rady, jak przetrwać "tę wspaniałą noc". Chodzi o noc transmisji z rozdawania Oskarów. Wiecie Państwo, kawa? Koniak? Gimnastyka? Byle dotrwa... Własnie, do czego dotrwać? Do absolutnie powtarzalnych i na dodatek nic nie znaczących chwil. Nazwisko, oklaski, motyw muzyczny, łzy, dziękuję mami, oklaski, nazwisko ..." http://www.redakcja.newsweek.pl/Tekst/Spocznij/526825,Oskary---gala-imienia-nudziary.html "flaki z olejem" czyli tzw "rozdanie oscarów" odbyło sie tej nocy i ... w związku z tym co myslicie o sześciu Oscarach (w tym najlepszego filmu - sic !!!) dla filmu - gniota ?/nie oglądałałem i nie zamierzam oglądać po wstępnych opiniach tych którzy film "W pułapce wojny“ oglądnęli /wg opini internautów to mniej wiecej " ... bajeczka o tym jak to dzielni amerykanie rozbrajają bombki, a podle Araby zabijają wszystkich dookoła (łacznie z dziećmi ) i narażają wspaniałych amerykańskich bohaterów, którzy zaniedbują swoje osobiste życie ..." co myslicie o nagrodach ?co o filmie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.03.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 daj spokój, niech się małolaty tym podniecają, jak zresztą wszystkim co hamerykańskie. Ja to mam za sobą. PS. Przedwczoraj w I programie radiowym podawano, że Ałła Pugaczowa ma kilkadziesiąt mln płyt "na koncie". Ale kto u nas o tym wie? Prawie nikt.Ale o byle grupce czwartorzędnej, co ma nakład płyty 20-tysieczny, byle po angielsku, to zaraz mowią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 08.03.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Z repertuaru babci Ałły to ta o różach jest najlepsza ...chyba. Ciągle mi się baaaa rdzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 08.03.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Wszystko ladnie, pieknie ale najlepsza aktorka dla Sandry Bullock?! To juz jest przegiecie paleczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 08.03.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Przy okazji załapała sie też na "malinę" .Bądź tu mądry Towarzystwo wzajemnej adoracji . film "W pułapce wojny“ .....wg.mnie ...typowa propagandówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.03.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Takie targowisko próżności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.03.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 " i ... w związku z tym co myslicie o sześciu Oscarach (w tym najlepszego filmu - sic !!!) dla filmu - gniota ? /nie oglądałałem i nie zamierzam oglądać po wstępnych opiniach tych którzy film "W pułapce wojny“ oglądnęli / To chyba bardziej na wątek psychola pasuje niż tutaj. Rozkminianie co tłum miał na myśli wymaga głębszej analizy. ps. Mówią , że po drugiej stronie Ziemi chadzają na rękach i to do tyłu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.03.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 i ... w związku z tym co myslicie o sześciu Oscarach (w tym najlepszego filmu - sic !!!) dla filmu - gniota ? /nie oglądałałem i nie zamierzam oglądać po wstępnych opiniach tych którzy film "W pułapce wojny“ oglądnęli / Co mysle o filmie i o Oscarach dla niego, to nie powiem, bo go nie widzialam. Zastanawiam sie tylko, co myslec o Tobie, skoro nie ogladales, a wiesz, ze to gniot - jasnowidz? Czy tylko po prostu taka typowo polska przypadlosc, (od jakiegos czasu zreszta chyba zarazliwa, bo zatacza coraz szersze kregi) - oceniania i wydawania sadow kategorycznych o utworach, ktorych sie nie czytalo/ nie ogladalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.03.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Wszystko ladnie, pieknie ale najlepsza aktorka dla Sandry Bullock?! To juz jest przegiecie paleczki. Rozumiem, ze widziales film i Sandre w nim? Bo jesli nie, to troche glupie wypowiadac takie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.03.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Wszystko ladnie, pieknie ale najlepsza aktorka dla Sandry Bullock?! To juz jest przegiecie paleczki. Rozumiem, ze widziales film i Sandre w nim? Bo jesli nie, to troche glupie wypowiadac takie opinie. a nie wystarczy samą Sandrę? Na co film? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.03.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Wszystko ladnie, pieknie ale najlepsza aktorka dla Sandry Bullock?! To juz jest przegiecie paleczki. Rozumiem, ze widziales film i Sandre w nim? Bo jesli nie, to troche glupie wypowiadac takie opinie. a nie wystarczy samą Sandrę? Na co film? A nie. Bo czasami nawet aktor do kitu trafi na swoja role i stworzy niezapomniana i bardzo dobra kreacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.03.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 ... niech się małolaty tym podniecają, jak zresztą wszystkim co hamerykańskie ... . Sandra Bullock - czym sie tu zachwycac ? http://img.brothersoft.com/screenshots/softimage/s/sandra_bullock_sexy_screensaver-58452-1.jpeg i Grażyna Torbicka http://i.wp.pl/a/f/jpeg/24077/363.jpeg miodzio /mimo ze Sandra znacznie młodsza .../ za sam "chód" warta Oscara ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 09.03.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Ja ja po prostu bardziej zapamietuje ze slabych rol/filmow (oslawiony Speed, Miss Agent2 czy ostatnio ta szmira the Proposal). Nie przekonuje mnie nawet jak jej cos wyjdzie na poziomie nieco wyzszym (Crash, Premonition). Filmu The Blind Side jeszcze nie widzialem ale za duzo po niej sobie nie obiecuje. Sandra siedzi u mnie w tym samym worku co B. Affleck, A. Jolie i P. Brosnan, czyli slabo, slabiuchno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 09.03.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Niestety Sandra Bullock wybiera słabe scenariusze. Albo ma beznadziejnego agenta albo brak jej intuicji. Ja pamiętam dwa filmy z dobrymi jej rolami: "Ulotna nadzieja" i "Śmiertelna wyliczanka". Pozostałe to poprawnie zagrane ale słabo skonstruowane role.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 10.03.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ale byl co najmniej jeden zasłuzony oskar. Bardzo dobra drugoplanowa (??)rola w "bękartach wojny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 10.03.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 choć sam film to porażkatarantino osiągnął dno swoimi filmami,w dodatku rozczarował się, że na niego nie padło, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.03.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Wszystko ladnie, pieknie ale najlepsza aktorka dla Sandry Bullock?! To juz jest przegiecie paleczki. Rozumiem, ze widziales film i Sandre w nim? Bo jesli nie, to troche glupie wypowiadac takie opinie. a nie wystarczy samą Sandrę? Na co film? A nie. Bo czasami nawet aktor do kitu trafi na swoja role i stworzy niezapomniana i bardzo dobra kreacje. zapomniałem dodać usmieszku po swoim tekście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 10.03.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 choć sam film to porażka tarantino osiągnął dno swoimi filmami, w dodatku rozczarował się, że na niego nie padło, hehe Tu sie z Toba zgodze w 100%. Nie rozumiem ludzi zachwycajacych sie filmami Tarantino ktore sa o niczym. Inglorious Bastards to rzeczywiscie glupawa bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.03.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 kto z tu piszących obejrzał galę? ale fajny wątek. Taki z cyklu Tolek z Zabuża gada o problmach społeczno - gospodarczych krajów trzeciego śiata czyli Japonii, Peru i Republiki Czeskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.03.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 PS: Brzoza, Grażynka ma mamę, też niezłą lufę - http://www.kamilianie.eu/12/krystyna_loska_m.jpg Tu też najdziesz stosowne porównanie? dla jasności wybieram Sandrę nie dlatego, że mówi po angielsku oraz zgadzam się ze Staśkiem, że najfajniejsza jest Ałła http://pravda.blox.pl/resource/pugaczowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts