iza mama gabora 12.03.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 choć sam film to porażka tarantino osiągnął dno swoimi filmami, w dodatku rozczarował się, że na niego nie padło, hehe Tu sie z Toba zgodze w 100%. Nie rozumiem ludzi zachwycajacych sie filmami Tarantino ktore sa o niczym. Inglorious Bastards to rzeczywiscie glupawa bajka. Jeśli nie rozumiesz ludzi zachwycających się filmami Tarantino to z pewnością nie zrozumiesz też filmów Tarantino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.03.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jeśli nie rozumiesz ludzi zachwycających się filmami Tarantino to z pewnością nie zrozumiesz też filmów Tarantino nie stawiaj znaku równości między nie podobają mi się a nie rozumiem to, że ktoś te filmy uważa za nieudane to nie to samo co założenie, że się ich nie rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 12.03.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jeśli nie rozumiesz ludzi zachwycających się filmami Tarantino to z pewnością nie zrozumiesz też filmów Tarantino nie stawiaj znaku równości między nie podobają mi się a nie rozumiem to, że ktoś te filmy uważa za nieudane to nie to samo co założenie, że się ich nie rozumie Napisałeś,że nie rozumiesz takich ludzi,i że Bękarty wojny to głupawa bajka.Wywnioskowałam,że zwyczajnie nie zrozumiałeś filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 12.03.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Napisałeś,że nie rozumiesz takich ludzi,i że Bękarty wojny to głupawa bajka.Wywnioskowałam,że zwyczajnie nie zrozumiałeś filmu Sory ale ja to napisalem. I powtorze raz jeszcze film jest o niczym i nic nie wnosi, jedynie dluga, teatralna scena z poczatku filmu (z udzialem zydow pod podloga) zasluguje na uwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 12.03.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ale fajny wątek. Taki z cyklu Tolek z Zabuża gada o problmach społeczno - gospodarczych krajów trzeciego śiata czyli Japonii, Peru i Republiki Czeskiej Warto rozmawiac, nie wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.03.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Sory ale ja to napisalem to bez znaczenia. Teraz przez trzy kolejne strony Iza będzie odwracała kota ogonem i okraszając swoje posty emotami ile wlezie próbowała wszystkim pokazać jak się świetnie zna na kinie. Tylko, że niestety topic dotyczy gali rozdania oscarów a tęże mało kto tu oglądał. Typuję, że Iza jest w wiiększości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 12.03.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Napisałeś,że nie rozumiesz takich ludzi,i że Bękarty wojny to głupawa bajka.Wywnioskowałam,że zwyczajnie nie zrozumiałeś filmu Sory ale ja to napisalem. I powtorze raz jeszcze film jest o niczym i nic nie wnosi, jedynie dluga, teatralna scena z poczatku filmu (z udzialem zydow pod podloga) zasluguje na uwage. Czyli jednak nie zrozumiałeś albo jesteś nastawiony na nie.Dla mnie ten film zasługuje na uwagę chociażby ze względu na zwroty akcji i zaskakujące meandry wątków.Wolę to niż filmy,których zakończenie jest przewidywalne.Fakt Tarantino zdaje się zaskakiwać już samego siebie ale mi to pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.03.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Czyli jednak nie zrozumiałeś ALBO MU SIĘ NIE PODOBAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 12.03.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Często krzyk to niechęć przyznania się Dzieciakom w szkołach też często nie podobają się lektury bo ich zwyczajnie nie rozumieją Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 12.03.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Albo sie zwyczajnie nie podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 12.03.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 A ja powiem zawsze o jeden więcej:albo nie rozumieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.03.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Często krzyk to niechęć przyznania się Dzieciakom w szkołach też często nie podobają się lektury bo ich zwyczajnie nie rozumieją Pzdr. a nie mówiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 12.03.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Kocham pana, panie dandi3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 13.03.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Cóż to ma za znaczenie, że wygrał jakiś Hurt Locker u nas grany od tego tygodnia jak i tak ten sezon miał swoje największe wydarzenie - Avatara. W sumie to mnie ten turniej raczej ziębi. No chyba, że coś polskiego by było grane. No ale duma narodowa to inna półka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts