klient300 08.03.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 (edytowane) 1 Edytowane 28 Marca 2012 przez klient300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_m6 08.03.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam. Zauważyłam że na forum są różne opinie na temat tej Firmy. Zdarzają się te dobre i te trochę gorsze, natomiast ja, z czystym sumieniem, mogę polecić Pana Darka.Budował kominek u moich rodziców i już u paru znajomych. Wszyscy są bardzo zadowoleni. Użytkowane są już kilka lat i nic się z nimi nie dzieje.Ma ciekawe pomysły i zawsze coś interesującego podpowie. Teraz będzie montował kominek u mnie. Sądzę, że za ok 1,5 miesiąca powinnam mieć już to cudo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legsaw 16.03.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Wykonanie takie sobie, ceny natomiast jak na Manhattanie, pomysłow raczej zero, wszystko oklepane, w okolicy jest tyle sprawdzonych firm. Za zatarcie płyty gipsowej na gładko /2m2/ chce 500zł itp. osobiście nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilka.w 27.06.2010 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Ja mam inną opinie. To jedna z solidniejszych firm z jaką zetknęłam się w czasie budowy domu.Kominek jest piekny,kamień opracowany starannie- pomysl był mój ,to znaczy "gazetowy". Cena bardzo przyzwoita . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRMWF 12.01.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Tak się składa, że firma Darko - Hanna Ogończyk-Sochocka wykonywała u mnie prace związane z budową kominka. W moim odczuciu ta firma NIE jest godna polecenia. Ponieważ mój kominek dwa razy się rozszczelnił i szkodliwe opary wypełniały sypialnię - złożyłem zawiadomienie do prokuratury i w efekcie sprawy karnej zapadł wyrok skazujący montera z firmy Darko - Hanna Ogończyk-Sochocka. Ponieważ nie można było zakończyć sprawy ugodowo - złożyłem w grudniu 2009 roku także pozew cywilny przeciwko firmie "Darko". Obecnie czekam na wyznaczenie terminu rozprawy. Załączyłem dwa zdjęcia, byście Państwo sami zobaczyli w jakim stanie zostawiła firma Darko - Hanna Ogończyk-Sochocka (http://darko-kominki.pl) kominek w moim mieszkaniu. Zatem moja przygoda z firmą Darko będzie miała finał na sali sądowej. Przykre, bo jak widzę jest wielu przypadkowych forumowiczów zadowolonych z tej firmy, a właściciel dość pewnie odpiera na tym forum jakiekolwiek zarzuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 13.01.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 jak bardzo się cieszę, że sobie ich odpuściłem, choć było blisko...ufff tu mnie intuicja nie zawiodła, co nie znaczy, że niestety trafiłem dobrze z innym wykonawcą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts