retrofood 08.03.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Nikt już prawie nie pamięta(choć i ono z "Hameryki")Jak Dzień Kobiet świętowałydomy, biura i fabryki. Dzisiaj tylko o rajstopachlub goździku się wspominaA nie piszą żeśmy wtedywszyscy byli jak rodzina Dzisiaj cool jest i na topieświętowanie Walentynektak jak jest to w Ameryce(takie święto dla blondynek) Ja tam jednak po staremuWszystkim Paniom ślę życzeniawiosny w domu oraz w pracy,skrytych marzeń też spełnienia I niech każdej - wasz Walentycały dzionek szepcze czule...o miłości. I nie krzyczy:- weź wyprasuj mi koszulę! http://www.twojekwiaty.pl/do/image/_small/BOU06_233.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.03.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Oooooo w mordeczkę!! Retro!! No toś napisał Podziękowanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.03.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 I niech każdej - wasz Walenty cały dzionek szepcze czule... o miłości. I nie krzyczy: - weź wyprasuj mi koszulę! Bo to trzeba tak: - Weź wyprasuj mi koszulę ..... kochanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.03.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Bo to trzeba tak: - Weź wyprasuj mi koszulę ..... kochanie. Paskud!! Bo Kaśce doniosę, że taką politykę podjazdową prowadzisz!! Ale ona to chyba już wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.03.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 12 lat już się orientuje a ciągle zdziwiona, że się tak nabrać dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.03.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Kurna, w radiu jakaś pani redaktor powiedziała, że "kobiety chcą być traktowane wyjątkowo przez cały rok".No a gdzie tu logika? Jeśli codziennie będzie wyjątek, to stanie się on regułą! Po prostu.Więc i tak nie będzie wyjątkowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.03.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Jedna z galerii na interii: http://i50.tinypic.com/10f98wn.jpg http://i45.tinypic.com/ohllvl.jpg http://i47.tinypic.com/2zhe2aq.jpg Dzięki retro za fajny wierszyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka-melia 08.03.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 a Pan na ostatnim zdjęciu bardzo, bardzo mi się podoba, i bynajmniej nie dzięki swojej powierzchowności, ale za ten papier na podejrzewam goździku..no bo te dzisiejsze rękawy foliowe...no nich skonam (florystką jestem, to się i znam;))..nie do przełknięcia są!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 08.03.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 "Gupie" "święto" bo i niby czemu służy? Bojkotuję ten temat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 08.03.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Retro, dziękujemy za pamięć. O, a ja na przykład dzisiaj stłuczkę miałam, hehe. Z mojej winy - przy cofaniu beztrosko walnęłam sobie w auto za mną. A pan... potraktował mnie niezmiernie wyrozumiale. To chyba ten Dzień Kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 08.03.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Retro,dzięki A mnie się dzisiaj dostało...goździka, eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.03.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 "Gupie" "święto" bo i niby czemu służy? Bojkotuję ten temat!!! Z moich obserwacji wynika, że TO święto jest bojkotowane głównie przez mężczyzn. Kobiety raczej lubią je obchodzić. Lubią dostac kwiatek właśnie z tej okazji, lubią życzenia. Mnie też sprawia radość jak dostaję maile czy smsy od kolegów z życzeniami, a przy okazji mam okazję podziękować i zapytać, co słychać. Oprócz tego, Dzień Kobiet jest dobrą datą do rozpoczęcia wielu zdrowotnych programów profilaktycznych i tak się dzieje. To dobra data również do rozpoczęcia debaty publicznej na temat sytuacji kobiet, która nie jest szczególnie komfortowa, jeśli chodzi o przemoc w rodzinie, zatrudnienie itp. Nie widzę w tym wszystkim nic złego. Wiem, wiem, podstawowym argumentem jest mówienie, że o kobiety powinno sie dbać cały rok, ale ja bojkotuję ten argument, bo tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.03.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Wiem, wiem, podstawowym argumentem jest mówienie, że o kobiety powinno sie dbać cały rok, ale ja bojkotuję ten argument, bo tak nie jest. Znaczy że nie powinno się....? No dobra. Od dziś przestaję .... Jakby się żona skarżyła, to ją do Ciebie odeślę. P.S. Najlepszego, dla wszystkich kobiet na pozostałą część roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.03.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Wiem, wiem, podstawowym argumentem jest mówienie, że o kobiety powinno sie dbać cały rok, ale ja bojkotuję ten argument, bo tak nie jest. Znaczy że nie powinno się....? No dobra. Od dziś przestaję .... Jak by się żona skarżyła, to ją do Ciebie odeślę. P.S. Najlepszego, dla wszystkich kobiet na pozostałą część roku. Każdy, jak sie uprze, to usłyszy to, co chce usłyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.03.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 09.03.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 http://demotywatory.pl/1167673/Dzien-Kobiet One wszystkie takie nieporadne, niektóre tylko trochę udaj ą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.03.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201003/1268073894_by_DzAk_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 09.03.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Phi, toż ja taki widok mam na co dzień ! Nierozłączna para, związana miłością gorącą i bezgraniczną : mój mąż i nasz pies. Suczka dokładnie mówiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 09.03.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Spóźniony kwiatuszek http://img360.imageshack.us/img360/1579/dzienkobiet03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts