Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy jesteś zadowolona(y) ze swojego pomysłu na wnętrze domu?  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś zadowolona(y) ze swojego pomysłu na wnętrze domu?

Recommended Posts

Czy zaprojektowanie wnętrza domu to sztuka? Można zadanie zlecić architektowi, można kierować się własnym gustem. A efekt - czy jesteście zdecydowanie zadowoleni z wnętrza czy też zdecydowanie niezadowoleni?
https://forum.murator.pl/topic/139619-czy-jeste%C5%9B-zadowolonay-ze-swojego-pomys%C5%82u-na-wn%C4%99trze-domu/

Ja jestem super zadowolony :D

Wszystko projektowaliśmy z Żonką sami podglądając inne piękne wnętrza tu na Forum.

Jest się na kim wzorować :wink:

Jest jeszcze trzecia wersja : wziąć projektanta wnętrz i kierować się własnym gustem razem z architektem.

Jestem zadowolona z efektu. Ten dom jest taki "mój" :)

Tak, jestesmy zdecydowanie zadowoleni.

Wiekszosc wnetrz zaprojektowalismy sami, inspirujac sie pismami branzowymi (FM dopiero raczkowalo).

a ja znowu nie lubię naśladowac innych czy to forum czy to jakies brukowce,wolę byc niepowtarzalna i stworzyc cos indywidualnego,coś swojego,nie sugeruję się modą tylko tym w czym najlepiej się czuję.Zagłosowałam na nie ponieważ moje możliwości były większe niż finanse :-?

Niczym przykładowa Zosia Samosia musiałam sobie wszystko wymyślić sama :D

Wynajęci ludzie byli tylko od wykonania moich pomysłów. Część pomysłów nadal jest w fazie koncepcyjnej, ale i na nie przyjdzie pora...

Jestem zdecydowanie zadowolona wnętrza. A także z układu funkcjonalnego wnętrza. Było nie było sama wybierłam projekt ... naprawdę długo. Samo "wnętrze wnętrza" :lol: ciągle jeszcze powstaje i wspiera mnie w tym znajoma pani projektant. Powtórzę za Nefer "ten dom jest taki MÓJ".

czy mogę napisać i tak i nie?

Z pomysłów MOICH zadowolona jestem. Moja była kuchnia, łazienki, schody i klatka schodowa. Niestety dom jest efektem kompromisów. Więc nie jestem zadowolona z salonu, bo mąż jak Rejtan broni przesunięcia mebli ze względów akustycznych. Najważniejsze jest miejsce ustawienia kolumny czy telewizora, reszta to dodatki :-? W kuchni pomysł był fajny ale wykonanie nie takie - chciałam meble z drewna, mam płytę. Bo żaden stolarz nie miał ochoty robić drewnianych mebli. Nie trafiłam pod odpowiedni adres a musiałam się wprowadzić. Ale zmienię sobie jeszcze :lol: Reszta mi siępodoba