gregoreklodz 08.03.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Mam trochę czasu więc postanowiłem coś napisać, nie wiem jak będzie dalej z pisaniem, ale przynajmniej się pochwalę na początku. Kupiłem projekt z pracowni http://www.domyzwizja.pl o nazwie Z klasą 2, w tej chwili jest w adaptacji u architekta i mam nadzieję że etap związany z pozwoleniami na budowę i papierologią wstępną zamkne do połowy kwietnia. Wiekszych zmian nie będzie postanowiłem tylko przedłużyć garaż i zamiast wejścia na taras z łazienki zrobić je z głownej sypialni. Pozatym drobne zmiany wewnątrz ale to dopiero później. Działka którą mamy jest dosyc duża bo 4070m2, więc pozostaje mi jeszcze sprawa jej zagospodarowania. Jezeli ktoś ma namiar na jakaś zlotą rączkę która niedrogo wykonuje takie prace jak porządkowanie terenu, obsadzenia, montaż siatki to chętnie skorzystam z namiaru PSDom budowany będzie w mieście Łodzi niedaleko Lasu Łagienickiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts