marcinka78 08.03.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam Wszystkich,Mam pytanko odnośnie kredytu na budowę domu. W warunkach zabudowy jestem tylko ja sam wymieniony a o kredyt będę się starał z żoną. Czy ma to jakiś związek? Czy na warunkach zabudowy musi też być moja żona skoro razem staramy się o kredyt? Dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzelu 09.03.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 nie musi być. to samo z pozwoleniem na budowę. Tylko jeden feler, że żona ma tylko kredyt, a ty będziesz mieć dom i kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 09.03.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Ja mam w warunkach poprzedniego właściciela To nie przeszkadza Warunki mówią m.in bankowi czy na tej działce mozna sie budować bo wiekszośc banków nie kredytuje działek rolnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawik 09.03.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 dokładnie tak jak pisze voytas80 - w warunkach zabudowy bank sprawdza czy grunt ma przeznaczenie pod zabudowę mieszkaniową a nie to na kogo są wydane. Może być tak ,że twoja działka w rejestrze gruntów jest działką rolną ale warunki zabudowy umożliwiają zabudowę mieszkaniowa - to dla banku jest nadrzędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts