Rerut 08.03.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam serdecznie.Elektryk, który będzie robił instalacje elektryczną pokazał kilak wzorów gniazdek. Niestety baaaaaaaaaardzo brzydkie. Czy macie jakieś doświadczenia z osprzetem elektrycznym w domach z bali, gdzie i co kupić, będę bardzo wdzięczny.Pozdawiamrerut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej74 08.03.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 mam ten sam problem chyba żadne nie pasują ja mam kremowe i od biedy jakoś się nie gryzą z drzewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 10.03.2010 02:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Nie pozostaje Ci nic innego jak samodzielnie wybrać się do kilku hurtowni elektrycznych i prosić o pokaz osprzętu.Duży wybór znajdziesz w sklepach typu Leroy, Castorama, Obi... jak masz się z tym męczyć to lepiej poświęć jeden dzień i kup to co ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 10.03.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ja mam bale okrągłe i również jestem na etapie wybierania osprzętu. Podobno w Skandynawii są półokrągłe gniazda i włączniki. To by załatwiło mój problem Ehhh... Lepsze są zdecydowanie porządne hurtownie niż hipermarkety budowlane (nawet ceny po negocjacjach są niższe od marketowych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 11.03.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 U mnie osprzęt Berkera, seria B.Kwadrat, w kolorze kremowym. Świetna rzecz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts