iva_marti 08.03.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Umywalka z szafką ma 140cm. Dokładnie taka:http://www.allegro.pl/item940204153_antado_f_4_zestaw_bialych_szafek_umywalka_140cm.htmlNa scianie nad umywalką jest duze lustro wklejone w płytki.Mamy dwie możliwości.1. Montujemy umywalkę z szafkami tak aby bateria wyszła na środku płytki (30x60). wtedy umywalka nie jest wysrodkowana do lustra. Zostaje po jednej stronie około 23cm. Mozna tam ewentualnie dać jakies dwa małe haczyki na ręczniczki do rąk tak ,żeby całość zmieściła się w świetle lustra.2. Montujemy nie patrzą na baterię, tylko wyśrodkujemy wzgledem lustra. to jest niby tylko przesunięcie o jakieś 12 cm.Ja jestem za wersja 1. Maż bardziej za drugą. Ja boję sie ,ze mnie bardziej drażnić będzie przesunieta bateria.Jak powinniśmy ją powisić. Czego bardziej sie trzymać lustra czy baterii.Lustro jest ogromne . Jest na całej jednej ścianie i przechodzi na ścianę z umywalką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 09.03.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 j a bym kierowała się jednak lustrem szybciej będzie się zwracać uwagę na nie symetryczny kran wzgledem lustra niż kafle nie symetryczne wzgledem baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.03.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Też kierowałabym się symetrią względem lustra. Szafka jest tak szeroka, że chyba niewygodnie będzie sięgać po ręcznik wiszący obok niej... Szkoda że nie pomyśleliście o tym na etapie układania płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michuteria 09.03.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 tez jestem za druga opcją, jakoś dziwnie by było z tym przesunietym lustrem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irreality 09.03.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Ja głosuję na wyśrodkowane względem lustra. Co do baterii "na środku płytki" to podobno fugi mają wychodzić na środku płytki... ale mi tam wszystko jedno. Dopóki płytkarze nie zapytali nie wiedziałem, że ktoś na to zwraca uwagę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts