Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przesilenie wiosenne jak sobie radzicie ?

MM2008

Recommended Posts

Bo ja po ciężkiej zimie ,wzięłam się ostro do roboty ,tak że prawie go nie odczuwam. :D Piękne słoneczko na niebie pobudza do życia . Poza tym wreszcie unormowały się i wyjaśniły sprawy zawodowe , wszystko poukładało się .. :lol:

Jednak wielu znajomych narzeka na złe samopoczucie, osłabienie.

Jak tam u Was !!!

• Odpowiedzi 82
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

działam jak barometr. Jak słońce wychodzi, to się ożywiam, nawet mam ochotę popracować. Jak dzień taki, jak dziś, to siedzę a oczy same mi się zamykają. Nie mówiąc o tym, że wczoraj rodzice (czyli ja z mężem) poszli wcześniej spać, niż dziecko :o . O 9 byliśmy w łózkach aż latorośl rozpoczęła dochodzenie dotyczące naszego zdrowia...

Dużo śpię, czytam wiersze i pije wino. Przesilenie mnie nie rusza.

:o :o :o

Chyba spróbuję :roll: :wink:

... już chyba jestem "przesilony" i wiersze ani długie kimanie mnie już nie pomogą :( ... winko i owszem :) ;)

Hmm, wino działa na mnie nieco usypiająco, FM powoduje braki w spaniu, zostają więc wiersze, ale nie wiem jak je zażywać/używać :roll: :wink:

Ja to "letni" człowiek jestem - lubię jak na świecie ciepło jest i słonecznie. Ta zima długa taka i mroźna dała mi się we znaki. Osłabienie i zmęczenie mnie nie rusza, ale jak zimno na zewnątrz i do pracy ruszyć nie można to za dużo myślę i nie wychodzi mi to na dobre :lol: .

Już tak było prawie, że...Śnieg odszedł w krainę zapomnienia , wiatr taki cieplejszy powiał - no powiedziałabym bardzo, bardzo...

A tu od paru dni załamka - pada, mróz, słońca nie ma.

Nie to, że mnie osłabia - MNIE ZŁOŚCI MNIE!

Ale ja poczekam - zobaczymy kto postawi na swoim :D

Pozdr.

Ola

no ja też kiepsko :(

najchętniej spałabym 12 godzin a i tak wstaję zmęczona...

jak słoneczko świeci, to gęba mi się uśmiechnie i coś chce się zrobic, ale jak taki szaro-bury dzień to nogi tak się wleką za mną i zmusic się do roboty nie mogę :-?

ale pocieszam się, że już bliżej niż dalej :D