MM2008 09.03.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Bo ja po ciężkiej zimie ,wzięłam się ostro do roboty ,tak że prawie go nie odczuwam. Piękne słoneczko na niebie pobudza do życia . Poza tym wreszcie unormowały się i wyjaśniły sprawy zawodowe , wszystko poukładało się .. Jednak wielu znajomych narzeka na złe samopoczucie, osłabienie. Jak tam u Was !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.03.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Jednak wielu znajomych narzeka na złe samopoczucie, osłabienie. to ci, co zawsze narzekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM2008 09.03.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 No właśnie .Też mi tak nie raz przechodzi przez myśl , być może zbyt dużo czasu wolnego powoduje rozczulanie się nad sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.03.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 jak słońce jest .... energia mnie rozpiera .... już bym chciała wiosnę .... i przydałoby mi sie zbyt dużo czasu wolnego ....wiedziałabym co z nim zrobić .... ale se tylko pomarzyć mogę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 09.03.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Zdecydowanie narzekam. Nic mi się nie chce. Czekam tylko na cieplejsze dni, bo zaczynamy intensywnie wykanczac dom, więc musi mi się zachcieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 09.03.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Jakie przesilenie?Jakie wiosenne?Termometr pokazuje -10!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM2008 09.03.2010 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Tak na dworze -10 , ale u mnie w ogrodzie mnóstwo przebiśniegów, pąiki na drzewach.Wiosna juz w ogrodzie ,nie mówiąc o ptakach śpiewających o świcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.03.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Ja sobie chyba muszę kupić zapałki. Oczy mi się same zamykają - od tygodnia śpię na stojąco nawet. Już się martwiłam - ale racja! Toż to przesilenie! Dobrze, że wiosenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 09.03.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Jak przesilenie ma związek z lenistwem, to ja je na pewno odczuwam, normalnie z łóżka nie chce mi się wstawać, w sobotę zwlekłam się dopiero o 17, a w niedziele o 15, a wczoraj i dziś troszkę wcześniej, no ale z kanapy nie schodzę. Tylko kto potem będzie spalał te kilogramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.03.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 działam jak barometr. Jak słońce wychodzi, to się ożywiam, nawet mam ochotę popracować. Jak dzień taki, jak dziś, to siedzę a oczy same mi się zamykają. Nie mówiąc o tym, że wczoraj rodzice (czyli ja z mężem) poszli wcześniej spać, niż dziecko . O 9 byliśmy w łózkach aż latorośl rozpoczęła dochodzenie dotyczące naszego zdrowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.03.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Jak tam u Was !!! nie narzekam choć codziennie wstaję o 5-tej (co to będzie po zmianie czasu ) Ale od kilku dni półgodzinna drzemka po południou bo nie funkcjonuje Kupię bodymax- jak co roku- na mnie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda555 10.03.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 U mnie od kilku dni spanie o godz. 21. Generalnie około 17 po zjedzeniu obiadku też drobny kryzys i walczę z zamykającymi sie oczami. Mam nadzieję, że juz niedługo ruszę do prac ogrodowych i będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 10.03.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Też chodzimy spać o 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 10.03.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Dużo śpię, czytam wiersze i pije wino. Przesilenie mnie nie rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.03.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Dużo śpię, czytam wiersze i pije wino. Przesilenie mnie nie rusza. Chyba spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.03.2010 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Dużo śpię, czytam wiersze i pije wino. Przesilenie mnie nie rusza. Chyba spróbuję ... już chyba jestem "przesilony" i wiersze ani długie kimanie mnie już nie pomogą ... winko i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.03.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Dużo śpię, czytam wiersze i pije wino. Przesilenie mnie nie rusza. Chyba spróbuję ... już chyba jestem "przesilony" i wiersze ani długie kimanie mnie już nie pomogą ... winko i owszem Hmm, wino działa na mnie nieco usypiająco, FM powoduje braki w spaniu, zostają więc wiersze, ale nie wiem jak je zażywać/używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwa72 11.03.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ja to "letni" człowiek jestem - lubię jak na świecie ciepło jest i słonecznie. Ta zima długa taka i mroźna dała mi się we znaki. Osłabienie i zmęczenie mnie nie rusza, ale jak zimno na zewnątrz i do pracy ruszyć nie można to za dużo myślę i nie wychodzi mi to na dobre . Już tak było prawie, że...Śnieg odszedł w krainę zapomnienia , wiatr taki cieplejszy powiał - no powiedziałabym bardzo, bardzo... A tu od paru dni załamka - pada, mróz, słońca nie ma. Nie to, że mnie osłabia - MNIE ZŁOŚCI MNIE! Ale ja poczekam - zobaczymy kto postawi na swoim Pozdr. Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 12.03.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 no kurcze nie radzę sobie niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 13.03.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 no ja też kiepsko najchętniej spałabym 12 godzin a i tak wstaję zmęczona... jak słoneczko świeci, to gęba mi się uśmiechnie i coś chce się zrobic, ale jak taki szaro-bury dzień to nogi tak się wleką za mną i zmusic się do roboty nie mogę ale pocieszam się, że już bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts