galka 19.03.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Cieszka świetnie się spisałaś,dzisiaj wiosna na całego Atak ciepła był tak gwałtowny,że w pracy zagotowało mi sie w kozakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.03.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Cieszka świetnie się spisałaś,dzisiaj wiosna na całego Atak ciepła był tak gwałtowny,że w pracy zagotowało mi sie w kozakach Tak, jak obiecywałam Co do kozaków, to jeszcze trochę je ponoszę, bo odnóża z reguły mam zawsze zimne, ale okrycie grzbietu zmienię już na lżejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 21.03.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Przesilenie dopadło dzisiaj . Ni rencom ni nogom. Za oknem zima, leje, wieje, podwiewa. Nic się nie chce, zero powera. Ale od czego ma się super faceta przy sobie ? Facet wywlókł z domu , przegnał przez ulubione sklepy każdej kobiety , zabrał na obiad , za wszystko zapłacił Zaczynam się zastanawiać, czy aby tego przesilenia nie pociągnąć tak do kwietnia conajmniej Mój stwierdził ze my baby jezdeżma podłe trza se radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts