tulipana 09.03.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 WItam serdecznie. Mam pytanie, jak można ciekawie upiąć kawał prostokątnego materiału. Może ktoś ma jakiś pomysł? może wystarczy coś zszyć lub związać? bardzo proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tulipana 09.03.2010 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 oczywiście chodzi mi o upięcie na oknie, jako ozdobna zasłonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 09.03.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Tulipana zapraszam Cię do wątku o dekoracji okien: http://forum.muratordom.pl/dekoracja-okna,t26639-1560.htm Przejrzyj, bo warto albo znajdziesz tam rozwiązanie albo zadaj pytanie okiennym specjalistkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 09.03.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Można owinąć wokół karnisza, ale czy to bedzie pięknie i ciekawie, to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.03.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Wersja soft: schowałabym go głęboko do szuflady, jako że nie mogę pojąć upodobania do obwieszania okien tego typu "ozdobami". Wersja hard: wyrzuciłabym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts