Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

OSTRZEGAM przed firmą PPHU SAGO, budowa schodów

Recommended Posts

Witam, ja zwróciłam się o schody do firmy SAGO z polecenia i mogę otwarcie powiedzieć że nie mam czego żałować, usługa wykonana w pełni profesjonalnie podejście do klienta wzorowe, w domu pod schodami parkiet na wstępie przed montażem zabezpieczony kartonem co zwróciło już moją uwagę rzetelności firmy, do samego montażu nie mam uwag; trzech panów postawiło schody do końca jak profesjonaliści, czas-7 godzin.

termin schodów lekko do tyłu ale tylko tydzień (dla mnie normalna sprawa) mój tato też jest stolarzem i to on ocenił wykonanie bardzo pozytywnie

czytam te posty od początku do końca ale jak na praktykantów- blacharzy to panowie radzą sobie znakomicie

Liczba postów : 1 :) rejestracja : marzec . Wszystko na potrzeby sytuacji

Prosimy o zdjęcia...

• Odpowiedzi 66
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

... a z tego co tu widzę to forum ma za zadanie tylko i wyłącznie pogrążyć pana Sławka...

To forum nie ma pogrążyć pana Sławka tylko ma pokazać pracę pana Sławka, a to jest kolosalna różnica.

A jeśli ktoś chce zobaczyć pracę pana Sławka to jeszcze raz zapraszam.

Jeśli ktoś ma problemy z panem Sławkiem to służę wszelką radą, szczególnie w sprawach sądowych.

• 1 year później...
  • 10 months później...
To forum nie ma pogrążyć pana Sławka tylko ma pokazać pracę pana Sławka, a to jest kolosalna różnica.

A jeśli ktoś chce zobaczyć pracę pana Sławka to jeszcze raz zapraszam.

Jeśli ktoś ma problemy z panem Sławkiem to służę wszelką radą, szczególnie w sprawach sądowych.

To jak się zakończyła sprawa z Panem Sławkiem?

• 1 month później...