hycel 01.04.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam, ja zwróciłam się o schody do firmy SAGO z polecenia i mogę otwarcie powiedzieć że nie mam czego żałować, usługa wykonana w pełni profesjonalnie podejście do klienta wzorowe, w domu pod schodami parkiet na wstępie przed montażem zabezpieczony kartonem co zwróciło już moją uwagę rzetelności firmy, do samego montażu nie mam uwag; trzech panów postawiło schody do końca jak profesjonaliści, czas-7 godzin. termin schodów lekko do tyłu ale tylko tydzień (dla mnie normalna sprawa) mój tato też jest stolarzem i to on ocenił wykonanie bardzo pozytywnie czytam te posty od początku do końca ale jak na praktykantów- blacharzy to panowie radzą sobie znakomicie Liczba postów : 1 rejestracja : marzec . Wszystko na potrzeby sytuacji Prosimy o zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropek7306 01.04.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 ... a z tego co tu widzę to forum ma za zadanie tylko i wyłącznie pogrążyć pana Sławka... To forum nie ma pogrążyć pana Sławka tylko ma pokazać pracę pana Sławka, a to jest kolosalna różnica. A jeśli ktoś chce zobaczyć pracę pana Sławka to jeszcze raz zapraszam. Jeśli ktoś ma problemy z panem Sławkiem to służę wszelką radą, szczególnie w sprawach sądowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 25.03.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Liczba postów : 1 rejestracja : marzec . Wszystko na potrzeby sytuacji Prosimy o zdjęcia... ale niektórzy umieją kleić głupa.ktoś się rejestruje na forum,chwali złodzieja,masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 25.03.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?212042-Instalatorzy-pomp-ciepła-uwagi Poczytajcie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalisko30 01.02.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 To forum nie ma pogrążyć pana Sławka tylko ma pokazać pracę pana Sławka, a to jest kolosalna różnica. A jeśli ktoś chce zobaczyć pracę pana Sławka to jeszcze raz zapraszam. Jeśli ktoś ma problemy z panem Sławkiem to służę wszelką radą, szczególnie w sprawach sądowych. To jak się zakończyła sprawa z Panem Sławkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropek7306 02.02.2014 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 To jak się zakończyła sprawa z Panem Sławkiem? Komornikiem. Jak widać ma sporo kasy, opłacić swojego i mojego adwokata, sądy 1 i 2 instancji, komornika, odsetki za te kilka lat. Opłaty te dość sporo przerosły wartość tych schodów, ale jego wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalisko30 15.03.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Cholerka, już niedługo zacznę się budować, obym nie trafił na podobnych panów Sławków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts