Iwona i Mariusz 23.08.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Dziękuję Kasiu, za wyczerpującą informację. Jak wiesz, też mam te lampy z Ikei, może skorzystam z Waszego pomysłu na przyozdobienie ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.12.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia życzy lidszu z rodzinką http://www.mironproperties.com//images/userfiles/1/image/BookTreeC.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.12.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 http://img197.imageshack.us/img197/2929/img9535n.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych, radosnych i pełnych miłości Świąt Bożego Narodzeniażyczy Aneta z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.12.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 http://static.slajd.net/thumb/th680s/gr/cf/302045_35562.jpg Pomódlmy się w Noc Betlejemską,W Noc Szczęśliwego Rozwiązania, By wszystko się nam rozplątało, Węzły, konflikty, powikłania. Oby się wszystkie trudne sprawy Porozkręcały jak supełki, Własne ambicje i urazy Zaczęły śmieszyć jak kukiełki. Oby w nas paskudne jędzePozamieniały się w owieczki, A w oczach mądre łzy stanęły Jak na choince barwnej świeczki. Niech anioł podrze każdy dramat Aż do rozdziału ostatniego, I niech nastraszy każdy smutek, Tak jak goryla niemądrego. Aby wątpiący się rozpłakał Na cud czekając w swej kolejce, A Matka Boska - cichych, ufnych - Na zawsze wzięła w swoje ręce. Życzą Iwona i Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 31.12.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 http://static.slajd.net/thumb/th680s/gs/yt/304147_cff00.jpg Szampańskiej zabawy, szalonych chwil, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego 2013 Roku życzą Iwona i Mariusz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 29.03.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Choć w te święta się nie ujrzymy wszystkiego dobrego Wam życzymy zdrowia, szczęścia i radości stołu sutego i wspaniałych gości. Wesołych Świąt Wielkanocnych życzą Iwona i Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 06.07.2013 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 REAKTYWACJA!!! Przeprowadzka trwała prawie 3 miesiące! Ale grunt to motywacja. Mieszkania nie udało nam się sprzedać, więc je wynajelismy i po ponad 2 miesiącach "przenoszenia" naszych rzeczy resztę trzeba było zrobić w 2 dni. I to było to! Potem były wakacje. Jeszcze później nowy rok szkolny dzi w nowym miejscu. A później... Niespodzianka!!! :-D:-D Powód mojego "zniknięcia", bo zrobiło się jak dla mnie za dużo i za ciężko, przede wszystkim fizycznie. Ale bardzo szczęśliwie i z wielkimi nadziejami... Zbudowaliśmy jednak o jeden pokój za mały dom;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 06.07.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Kasiu, nareszcie się odezwałaś! I jeśli dobrze Cię zrozumiałam, to już spieszę złożyć Ci gratulacje! Super wiadomość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 07.07.2013 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Iwona Bardzo, bardzo dziękuję Och. Jak mi miło, że jeszcze ktoś tu zajrzał Mam nadzieję, że niedługo wrócę do domu i będę mogła Ci pokazać wszystkie zmiany. Te duże i te mniejsze;-) Zaglądałam do Ciebie co jakiś czas i śledziłam te ogródkowe cuda. Cuda!!! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 18.07.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 ............A później... Niespodzianka!!! :-D:-D Powód mojego "zniknięcia", bo zrobiło się jak dla mnie za dużo i za ciężko, przede wszystkim fizycznie. Ale bardzo szczęśliwie i z wielkimi nadziejami... Zbudowaliśmy jednak o jeden pokój za mały dom;-) GRATULUJĘ!!!!! PS. Czekam na reaktywacje dziennika taką ze zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 27.08.2013 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 GRATULUJĘ!!!!! PS. Czekam na reaktywacje dziennika taką ze zdjęciami Dziękuję bardzo! Wrócilismy do domu jakiś miesiąc temu. Mamy ślicznego, zdrowego synka!!! Jest cudowny i słodki, i nie zostawia mi za dużo czasu na "resztę świata":) Tu ma 2 dni: http://images62.fotosik.pl/110/87384fbdc7c225e0m.jpg a tu już ponad 2 tygodnie: http://images65.fotosik.pl/110/7dfd448c317a563fm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 18.09.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 (edytowane) Jakie ja tu słodkości widzę!!!!! Niech rośnie duży i na pociechę rodzicom. Ale masz zdolną córcię!! Gratuluję.Poza tym. Śliczne panele macie w sypialni i podobają mi się te na korytarzu na poddaszu. Rozumie,że schody też są jasne? Ja się właśnie zastanawiam cały czas nad kolorem....Ciągle też myślę w jakich kolorach mamy zrobić górną łazienkę. Regały u córci też wyglądają pomysłowo.Wrzucaj foty,żeby można było podziwiać Wasz domek. Pozdrawiam i buziaki. Edytowane 18 Września 2013 przez fulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.12.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Dużo ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzą Iwona i Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.12.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Niech w Nowym Roku świat będzie dla Was pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w Waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia. Iwona i Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 21.12.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Iwona i Mariusz z Bukowej Chatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 31.12.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Z okazji Nowego Roku życzymy Wam, aby szczęście zawsze stało u Waszego boku, a każdy kolejny dzień był niezapomnianym przeżyciem. Iwona i Mariusz z Bukowej Chatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 04.04.2015 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 życzą Iwona i Mariusz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts