KasioMar 04.04.2010 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Dla wszystkich Odwiedzających: Wesołych Świąt! Pełnych miłości i wiosennej radości!!! http://images42.fotosik.pl/191/ac27d6bd5f7aac38.jpg Po zmianach na FM nie mogę nadal znaleść części dzienników, komentarzy ttp. więc chciałam Wam złożyć życzenia tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.04.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Niech wam jajeczko dobrze smakujebogaty zajączek uśmiechem czarujeMały króliczek spełni marzenia,wiary, radości, miłości, spełnienia! http://img529.imageshack.us/img529/995/dalmatek585qk4.gif jeszcze zdążyłam świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 07.04.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Witam poświątecznie KasiuJak tam sprawy?ja znowu miałam nieproszonych gości na działce lubiących czyjąś własność..Nie umiem emotków stawiać teraz więc nie zobrazuję mojej wściekłości.. Pisz, pisz co tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 08.04.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam Gannia:) Jak się cieszę, że Cię widzę. Po zmianach na FM ciągle szukam utraconych wątków itp Nie dostałam nawet informacji, że napisałaś Tempo mamy takie, że chyba zaczniemy nia na wiosnę a... może latem. Ech, no trudno... Ważne żeby do przodu... Też nie wiem jak e...cośtam (nawet nie mogę się zawstydzić, jak trzeba) się wstawia. Wpisuję tylko takie jak kiedyś w sms'ach Strasznie mi ostatnio brakuje czasu na wszystko. Chociaż to ostatnio, to już tak długo... Nie miała baba co robić, to sobie budowę wymyśliła Najbardzie boję się, że zaczniemy i nie damy rady skończyć - nawet jeszcze nie wiemy, czy dostaniemy kredyt! Ale... jak nie spróbujemy to na pewno się nie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 15.04.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Gratuluję PnB!! Pierwszy i chyba największy kamień milowy już za Wami Teraz już wszystko pójdzie gładko i jak po maśle Z kredytami teraz jest łatwiej, niż rok temu, więc na pewno decyzję pozytywną dostaniecie Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 17.05.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 i co nic się przez miesiąc nie wydarzyło? Czy tez tak zalatani jesteście, że nie ma kiedy do kompa usiąść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.05.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 KasioMar, gratuluję PnB !!!!! pierwszy ważny krok już za wami, a dalej już jakoś pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.06.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 witam co tam slychac nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 21.06.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Bardzo, bardzo dziękuję za odwiedziny i zainteresowanie. U mnie niestety cisza, aż wstyd...Sprawa wygląda tak, że nie mamy pieniędzy na budowę i musimy czekać na kredyt.W tzw.międzyczasie "wyszły" problemy prawno-własnościowe.To moje niedopatrzenie, niestety:( Dzisiaj, mam nadzieję, skończymy "poprawianie" ksiąg i wreszcie będzie można składać wnioski kredytowe.Wszystko się strasznie przedłużyło - płakać się chce. Tyle czasu zmarnowane. Czytam Wasze dzienniki i pocieszam się, że jeśli przez to wszystko wreszcie przebrniemy, to i ja będę miała o czym Wam opowiadać - budowlanie oczywiście;)Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 48 tyś za robociznę wydaje mi się całkiem rozsądną ceną, szczególnie z deskowaniem i papowaniem dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 21.10.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Lidszu Dzięki za odpowiedź! To dobrze... Trudno tak porównywac z... niczym. Dobrze, że jest forum i WY. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.10.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Witaj KasioMar!!!! Domek bardzo fajnie się zapowiada. Co do robocizny to mi się wydaje że to cena OK. No i gratuluję kredytu teraz czekam na fotorelację z placu boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 26.10.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Oj zauważyłam dopiero, że się wpisałam w Twoim dzienniku, zamiast w komentarzach.. wybacz Mój wykonawca od fundamentów był bardzo humorzasty i nie wspominam go mile.. chodziło mi bardziej o późniejsza ekipę co nam SSO zrobiła Ale numer jaki Ci wyciął Sternik to jakaś porażka jest! Nie polecamy ekipy Edwarda Sternika!! Trzymam kciuki i dawaj znać co u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 26.10.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 MonikaC Bardzo dziękuję! Chyba jednak uda nam się zacząc dopiero na wiosnę. Zobaczymy. U Ciebie to się dzieje! Pozdrawiam. Ganniku. Czy sso robiła Wam firma Bud Bet? A na ile się umówiliście i czy z Waszym materiałem? Jak możesz i nie jest to problem to daj, proszę znać na priv. Jeśli ktoś z odwiedzających może się pochwalic współpracą z godną polecenia ekipą, to proszę o namiary. Bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 07.11.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witaj Kasiu!Czas do wiosny zleci szybciutko, więc będę zaglądać i czekać na Twoje budowlane osiągnięcia.Pozdrawiam Cię cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 08.11.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Witaj Kasiu! Czas do wiosny zleci szybciutko, więc będę zaglądać i czekać na Twoje budowlane osiągnięcia. Pozdrawiam Cię cieplutko! Bardzo dziękuję za pozdrowienia:) Znowy pojawiło się światełko w tunelu;) Zaraz lecę zobaczyć co u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.11.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 czekamy w takim razie do wiosny czas szybciutko zleci i rach ciach będzie stał domek w SSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 08.11.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 czekamy w takim razie do wiosny czas szybciutko zleci i rach ciach będzie stał domek w SSO W Iwonkowym dzienniku pojawiła się już wiosna Może przestanie padać i do nas też już przyjdzie;) Dziękuję za słowa otuchy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 08.11.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Witaj, KasiuBardzo ładny projekt. Mój sąsiad zza płotu też ma dom wybudowany wg tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 08.11.2010 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Witaj, Kasiu Bardzo ładny projekt. Mój sąsiad zza płotu też ma dom wybudowany wg tego projektu. Witam serdecznie. Dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts