Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - budujemy naszą Glicynkę :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 216
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj kochana

Jak to wspaniale, że mimo przeciwności losu (ta głupia pora roku :bash: ) ciągle coś się u Ciebie dzieje :)

Dom rośnie jak na drożdżach :lol:

Już niedługo, już za momencik będziesz na takim samym etapie jak ja :)

Musze do Ciebie zadzwonić w tym tygodniu, bo dłuuuugo nie gadałyśmy, co? Ale strasznie zarobiona jestem ostatnio..

Tylko Ty się kobieto kuruj, zdrowie najważniejsze!

Buziaki i do zobaczonka :)

Dom rośnie jak na drożdżach :lol:

Już niedługo, już za momencik będziesz na takim samym etapie jak ja :)

Cześć Aniu. Rośnie, rośnie:D

Na tym etapie najszybciej widać postępy prac:)

Ale do Ciebie to mi jeszcze daleko!

Musze do Ciebie zadzwonić w tym tygodniu, bo dłuuuugo nie gadałyśmy, co? Ale strasznie zarobiona jestem ostatnio..

Tylko Ty się kobieto kuruj, zdrowie najważniejsze!

Buziaki i do zobaczonka :)

Trzymam za słowo! ;)

Będę na budowie dzisiaj i jutro rano – jutro mają nam zalewać strop:D

Jak byś była w tym czasie to daj znać, może udało by się spotkać na chwilkę?

Pozdrawiam!

• 2 weeks później...

Ależ cudownie się buduje :lol2:

zaraz wiosna to momentalnie podgonicie z robotą i kto wie, czy w tym samym terminie się wprowadzać nie będziemy :yes:

U nas zaraz też nastąpi inauguracja sezonu, więc będę pewnie częściej na budowie bywać..

aha i stempli już nie trzymam dla Ciebie, bo widzę, że sobie poradziliście :)

Buziaki i wklejaj zdjęcia, wklejaj :D

• 2 weeks później...

Domek wygląda coraz ładniej.

Super!!

Moje dokumenty (wycena rzeczoznawcy dotarła dopiero dzisiaj) pojechały do centrali banku. Jutro odbieram PnB. Teraz oczekiwanie: po pierwsze na decyzję co do wysokości kredytu, po drugie na uprawomocnienie się PnB, bo bez tego nie podpiszę umowy kredytowej :-(.

Pozdrawiam

witaj kasiomar nie wiem czy moge sie wprosic do ciebie i podziwiac twoje postepy budowlane.? jestem jeszcze na forum nowa i nie mam takiej smialosci aby pisac. :o masz swietny projekt domku i jestem pod wrazeniem jak ty to ogarniasz wszystko:o ja mieszkam niedaleko bo na WYGODZIE i planuje budowe a raczej rozbudowe domu. jestem w tej chwili w fazie papierologii. i powiem ci ze juz mi sie odechciewa wszystkiego a co dopiero budowa .....matko az mnie to przeraza:( jesli pozwolisz bede trzymac kciuki za dalsze prace i czesto bede tu zagladac:yes::bye:

• 2 weeks później...
Ależ cudownie się buduje :lol2:

zaraz wiosna to momentalnie podgonicie z robotą i kto wie, czy w tym samym terminie się wprowadzać nie będziemy :yes:

U nas zaraz też nastąpi inauguracja sezonu, więc będę pewnie częściej na budowie bywać..

aha i stempli już nie trzymam dla Ciebie, bo widzę, że sobie poradziliście :)

Buziaki i wklejaj zdjęcia, wklejaj :D

Cześć Aniu:)

Jak się będziesz wybierać na budowę, to koniecznie się odezwij! Może i do mnie byś zajrzała?

stemple:oops: zapomniałam...

i trochę się nabiegałam, żeby dokupić brakujące...:(

SORKI!!!

Zdjęcia robię i przyjdzie taki dzień, że wkleję - wszystkie:p

Domek wygląda coraz ładniej.

Super!!

Moje dokumenty (wycena rzeczoznawcy dotarła dopiero dzisiaj) pojechały do centrali banku. Jutro odbieram PnB. Teraz oczekiwanie: po pierwsze na decyzję co do wysokości kredytu, po drugie na uprawomocnienie się PnB, bo bez tego nie podpiszę umowy kredytowej :-(.

Pozdrawiam

PnB już prawomocne. Prawda?

Pisz jak z kredytem?

Kiedy zaczynacie zabawę?

Pozdrawiam!!!

witaj kasiomar nie wiem czy moge sie wprosic do ciebie i podziwiac twoje postepy budowlane.? jestem jeszcze na forum nowa i nie mam takiej smialosci aby pisac. :o masz swietny projekt domku i jestem pod wrazeniem jak ty to ogarniasz wszystko:o ja mieszkam niedaleko bo na WYGODZIE i planuje budowe a raczej rozbudowe domu. jestem w tej chwili w fazie papierologii. i powiem ci ze juz mi sie odechciewa wszystkiego a co dopiero budowa .....matko az mnie to przeraza:( jesli pozwolisz bede trzymac kciuki za dalsze prace i czesto bede tu zagladac:yes::bye:

Witam serdecznie!

Aż mi głupio, że dopiero teraz przeczytałam i odpowiadam.:oops:

Pisz, pisz.

Bardzo dziękuję za pochwały. Bardzo mi miło!

Papierologia jest strasznie upierdliwa!

Czasem niektórzy wykonawcy też, ale jak widać postępy prac, to serce rośnie i od razu człowiekowi lepiej. :yes:

Pozwolę, a jakże:D Każda pomoc się przyda:lol:

I ja będę za Ciebie trzymała kciuki!

PnB już prawomocne. Prawda?

Pisz jak z kredytem?

Kiedy zaczynacie zabawę?

Pozdrawiam!!!

Tak PnB prawomocne. W czwartek podpisujemy umowę kredytową. Jutro ściągają humus,a w piątek wchodzą geodeci. Jak będę miała foty, to wkleję.

A u Was...no cóż.... piękne te kominy!!!! Jestem pod wrażeniem.

Trzymajcie się.

• 3 weeks później...

Kasia, tak jak obiecałam wklejam zdjęcie z kanałami od reku, które idą w pokojach moich córek i w tej chwili są pod wylewką. Mam nadzieję, że coś widać, bo zdjęcia były nastawione na elektrykę. To te białe płaskie kanały ze srebrną taśmą

http://img88.imageshack.us/img88/8784/pokjolgi4.jpg

Edytowane przez lidszu