KasioMar 16.01.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Kasia, a ty spać nie możesz kobieto ? Dokładnie! Ale przynajmniej miałam czas na obejrzenie nowych wpisów w dziennikach;) Gratuluję ładnego gresu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 16.01.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Założyłam dzinnik. Mam nadzieję,że będę miała co w nim pisać. Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki. W takim razie ja też będę podglądać i trzymać kciuki za Was:) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 16.01.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 witam się późno Noworocznie, serdeczności dla Was Nowym Roku i samych lekkich decyzji Bardzo dziękuję i pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 16.01.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Witaj kochana Jak to wspaniale, że mimo przeciwności losu (ta głupia pora roku ) ciągle coś się u Ciebie dzieje Dom rośnie jak na drożdżach Już niedługo, już za momencik będziesz na takim samym etapie jak ja Musze do Ciebie zadzwonić w tym tygodniu, bo dłuuuugo nie gadałyśmy, co? Ale strasznie zarobiona jestem ostatnio.. Tylko Ty się kobieto kuruj, zdrowie najważniejsze! Buziaki i do zobaczonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 21.01.2011 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Dom rośnie jak na drożdżach Już niedługo, już za momencik będziesz na takim samym etapie jak ja Cześć Aniu. Rośnie, rośnie:D Na tym etapie najszybciej widać postępy prac:) Ale do Ciebie to mi jeszcze daleko! Musze do Ciebie zadzwonić w tym tygodniu, bo dłuuuugo nie gadałyśmy, co? Ale strasznie zarobiona jestem ostatnio.. Tylko Ty się kobieto kuruj, zdrowie najważniejsze! Buziaki i do zobaczonka Trzymam za słowo! Będę na budowie dzisiaj i jutro rano – jutro mają nam zalewać strop:D Jak byś była w tym czasie to daj znać, może udało by się spotkać na chwilkę? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 25.01.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Super!! Niech się mury pną do góry. Aż miło popatrzeć. Ja czekam na te nieszczęsne warunki przyłączy i jak tylko dostanę, to zaraz jadę do architekta żeby złożył już kompletne papiery do PnB. A potem biegiem do banku po kredycik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 08.02.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Ależ cudownie się buduje zaraz wiosna to momentalnie podgonicie z robotą i kto wie, czy w tym samym terminie się wprowadzać nie będziemy U nas zaraz też nastąpi inauguracja sezonu, więc będę pewnie częściej na budowie bywać.. aha i stempli już nie trzymam dla Ciebie, bo widzę, że sobie poradziliście Buziaki i wklejaj zdjęcia, wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 17.02.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Domek wygląda coraz ładniej. Super!! Moje dokumenty (wycena rzeczoznawcy dotarła dopiero dzisiaj) pojechały do centrali banku. Jutro odbieram PnB. Teraz oczekiwanie: po pierwsze na decyzję co do wysokości kredytu, po drugie na uprawomocnienie się PnB, bo bez tego nie podpiszę umowy kredytowej . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia10 19.02.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 witaj kasiomar nie wiem czy moge sie wprosic do ciebie i podziwiac twoje postepy budowlane.? jestem jeszcze na forum nowa i nie mam takiej smialosci aby pisac. masz swietny projekt domku i jestem pod wrazeniem jak ty to ogarniasz wszystko:o ja mieszkam niedaleko bo na WYGODZIE i planuje budowe a raczej rozbudowe domu. jestem w tej chwili w fazie papierologii. i powiem ci ze juz mi sie odechciewa wszystkiego a co dopiero budowa .....matko az mnie to przeraza:( jesli pozwolisz bede trzymac kciuki za dalsze prace i czesto bede tu zagladac:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 25.02.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 dawno nie byłam a tu więźba. na tym etapie najlepiej widac Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 07.03.2011 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Ależ cudownie się buduje zaraz wiosna to momentalnie podgonicie z robotą i kto wie, czy w tym samym terminie się wprowadzać nie będziemy U nas zaraz też nastąpi inauguracja sezonu, więc będę pewnie częściej na budowie bywać.. aha i stempli już nie trzymam dla Ciebie, bo widzę, że sobie poradziliście Buziaki i wklejaj zdjęcia, wklejaj Cześć Aniu:) Jak się będziesz wybierać na budowę, to koniecznie się odezwij! Może i do mnie byś zajrzała? stemple:oops: zapomniałam... i trochę się nabiegałam, żeby dokupić brakujące... SORKI!!! Zdjęcia robię i przyjdzie taki dzień, że wkleję - wszystkie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 07.03.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Domek wygląda coraz ładniej. Super!! Moje dokumenty (wycena rzeczoznawcy dotarła dopiero dzisiaj) pojechały do centrali banku. Jutro odbieram PnB. Teraz oczekiwanie: po pierwsze na decyzję co do wysokości kredytu, po drugie na uprawomocnienie się PnB, bo bez tego nie podpiszę umowy kredytowej . Pozdrawiam PnB już prawomocne. Prawda? Pisz jak z kredytem? Kiedy zaczynacie zabawę? Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 07.03.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 witaj kasiomar nie wiem czy moge sie wprosic do ciebie i podziwiac twoje postepy budowlane.? jestem jeszcze na forum nowa i nie mam takiej smialosci aby pisac. masz swietny projekt domku i jestem pod wrazeniem jak ty to ogarniasz wszystko:o ja mieszkam niedaleko bo na WYGODZIE i planuje budowe a raczej rozbudowe domu. jestem w tej chwili w fazie papierologii. i powiem ci ze juz mi sie odechciewa wszystkiego a co dopiero budowa .....matko az mnie to przeraza:( jesli pozwolisz bede trzymac kciuki za dalsze prace i czesto bede tu zagladac:yes: Witam serdecznie! Aż mi głupio, że dopiero teraz przeczytałam i odpowiadam. Pisz, pisz. Bardzo dziękuję za pochwały. Bardzo mi miło! Papierologia jest strasznie upierdliwa! Czasem niektórzy wykonawcy też, ale jak widać postępy prac, to serce rośnie i od razu człowiekowi lepiej. Pozwolę, a jakże:D Każda pomoc się przyda:lol: I ja będę za Ciebie trzymała kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 07.03.2011 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 dawno nie byłam a tu więźba. na tym etapie najlepiej widac Super. Witamy, witamy I zapraszamy częściej! Prawda, że to miło, jak widać postępy? Niedługo musimy się rozstać z naszą Super Ekipą. Dosłownie na dniach! Już mi smutno:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 07.03.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 PnB już prawomocne. Prawda? Pisz jak z kredytem? Kiedy zaczynacie zabawę? Pozdrawiam!!! Tak PnB prawomocne. W czwartek podpisujemy umowę kredytową. Jutro ściągają humus,a w piątek wchodzą geodeci. Jak będę miała foty, to wkleję. A u Was...no cóż.... piękne te kominy!!!! Jestem pod wrażeniem. Trzymajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 10.03.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Kasiu super Pięknie wygląda domek w wiosennym słoneczku.. Nie smuć się ekipą, będzie inna, oby także taka trafiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 14.03.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 no to mamy sso!!!!!!!!!!! :wave: gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 14.03.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Przegapiłem "zimowy budowlańców":( Gratuluję SSO :yes: Powodzenia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 (edytowane) Kasia, tak jak obiecałam wklejam zdjęcie z kanałami od reku, które idą w pokojach moich córek i w tej chwili są pod wylewką. Mam nadzieję, że coś widać, bo zdjęcia były nastawione na elektrykę. To te białe płaskie kanały ze srebrną taśmą http://img88.imageshack.us/img88/8784/pokjolgi4.jpg Edytowane 30 Marca 2011 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 31.03.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 gratuluje SSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts