KasioMar 15.10.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Szalejesz Kasiu z robotą - szalejesz!! Tylko pogratulować. Pozdrawiam i trzymam dalej kciuki!! Dzięki wielkie! Chociaż, jak się ma trzymiesięczne opóźnienie, trudno mówić o szaleństwie... Jak przeczytałam o Twoich wyczynach Fuluś, to aż mi się głupio zrobiło, że taki nierób ze mnie;) Tzn.: Sknerstwo weszło mi na wyrzuty sumienia, że się tak przestraszyłam tej wełny. A teraz to dopiero boli, jak na koniec już kasy brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 15.10.2011 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 a drzwi gdzie???? Jak to gdzie? Na miejscu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 15.10.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 wieki nie byłam. Kasia jednak z tymi bloczkami pomogłaś pewnie nawet nie wiesz gratuluję postępów Dzięki za gratulacje. A z bloczkami... rzeczywiście nie wiem o co chodzi:eek: Malutka. Ty już mieszkasz, prawda? Zdążyłaś zrobić podłogi, czy "na betony" się sprowadziliście? Spieszy mi się trochę i zastanawiam się tak, co z tymi gołymi podłogami zrobić jak już się przeprowadzimy. Bo na pewno nie da rady jeszcze zrobić tych docelowych. Przykryć czymś, zanim się zrobi te docelowe, czy tak zostawić? Pomóż, jeśli możesz. Plisss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 15.10.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Grunt że są gniazdka drzwi poczekają Oj, długo czekały... Teraz są już i drzwi, i gniazdka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 15.10.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Witam.Zapowiada się kolejny piękny domek. Mam pytanie...co to za wkład kominkowy i z czego zrobione są barierki? Bardzo mi sie podobaja tak swoją drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.10.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Matko i córko Kaśka on line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.10.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Zdjęcia lepiej wstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 15.10.2011 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Matko i córko Kaśka on line Zdarzyło się Zaraz lecę do sklepu po farby - w poniedziałek ma się zacząć malowanie i może zamówić drzwi wewnętrzne ??? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 15.10.2011 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Zdjęcia lepiej wstaw Oooooo! To już zajmuje za dużo czasu! Nie umiem szybko:no: A co u Ciebie Pracusiu? Łazienka opłytkowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 15.10.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Witam.Zapowiada się kolejny piękny domek. Mam pytanie...co to za wkład kominkowy i z czego zrobione są barierki? Bardzo mi sie podobaja tak swoją drogą Witam serdecznie! Wkład to Spartherm Varia 2R 100h 4S - zamawiałam razem z obudową w http://www.kominkiikominy.pl/ - polecam! A barierki... no nie wiem. Zwykłe, stalowe cyba, z "kanciastych" profili i lakierowane. Mój PanOdBarierek mi je dobrał Powiedziałam mu, jakie mi sie podobają i jaki chciałabym osiągnąć efekt, a on przedstawił mi swoje pomysły na realizajcę moich wizji;) Trafił w 10tkę! Pan z moich okolic - jeśli ktoś byłby zainteresowany to podaję przy okazji namiary: www.stalmax.waw.pl i nr tel. 506 120 877 Och jak to miło, że nie tylko mi się podobają Wielkie dzięki za odwiedziny i pochwały! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 15.10.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Dzięki za szybka odpowiedź Kasio Wiem że najważniejsze fundamenty. Trzeba oglądać pogodę długoterminową chyba Pozwolenie na budowę wypadnie nam pod koniec listopada, więc lanie fundamentów w grudniu raczej wątpliwe. Ale zobaczymy. Powodzenia w wykończeniówce To już chyba najprzyjemniejsza część przedstawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 28.10.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Kasiu...jak tam postępy? Pokaż choć troszeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 28.10.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Dzięki wielkie! Chociaż, jak się ma trzymiesięczne opóźnienie, trudno mówić o szaleństwie... Jak przeczytałam o Twoich wyczynach Fuluś, to aż mi się głupio zrobiło, że taki nierób ze mnie;) Tzn.: Sknerstwo weszło mi na wyrzuty sumienia, że się tak przestraszyłam tej wełny. A teraz to dopiero boli, jak na koniec już kasy brakuje... Ja właśnie przez te oszczędności...musi starczyć na wszystko...tylko co to jest to wszystko?? Na tyle ile siły i umiętności nam pozwalają, to działamy sami. Czego nie będziemy mogli..to zapłacimy. Życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.12.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Spokojnych, radosnych... http://www.youthblog.org/christmas_animated_gif_05.gif Święta w domu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 25.12.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 http://img861.imageshack.us/img861/5238/523h.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.12.2011 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 http://cdn1.asteroid.pl/c4/a.fotka.pl/078/888/78888443_800_s.jpg Już po świętach, stary rok się kończy, jego blask już mija. Nowy 2012 do brzegu dobija.Życzę by był piękny, lepszy od starego,a Tobie przyniósł coś szczególnego.Same serdeczności, morze miłości,uśmiech na twarzy i to o czym marzysz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 31.12.2011 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Spokojnych, radosnych... Święta w domu???? Niestety:( Ale następne już na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 31.12.2011 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Dziewczyny. Bardzo dziękuję za życzenia! i dla wszystkich odwiedzających: http://images41.fotosik.pl/1235/109e44c0f2109de7med.jpg Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 01.01.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Kochana, lepiej późno niż wcale prawda? Więc wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, rychlej przeprowadzki oraz spełnienia wszystkich marzeń!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.01.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć! http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts