Malutka_ 04.01.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 wszystkiego dobrego w NOWYM ROKU ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 04.01.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Spóżnione, ale szczere życzenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w NOWYM 2012 ROKU!! Kasiu dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 04.02.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 No wreszcie coś drgnęło w Twoim dzienniku Koniecznie wklejaj dużo zdjęć.. A tak na marginesie.. Pan od reku wczoraj był u nas, założył centralę i ma znowu się pojawić w przyszłym tygodniu. Złapałaś go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 04.02.2012 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Hejka Aniu:) Niestety. Dzwonił do mnie, ale samochód mi zamarzł i umówiłam się z nim właśnie na przyszły tydzień. Dobrnęłam już do stanu na dziś w dzienniku. Starałam się grzecznie wklejać dużo zdjęć. Jak pani kazała, pani Aniu;) Oczekuję na pochwałę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 04.02.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Kasiu! Pochwały należą Ci się, jak nic. Łazienki są ekstra, podoba mi się zwłaszcza ta z zielonym pasem. Czekam na więcej zdjęć. Pozdrawiam Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 04.02.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Grzeczna dziewczynka Ja też się zaraz biorę za wklejanie zdjęć, a co Bardzo mi się podoba Twoja zielona łazienka.. że też o kominku nie wspomnę.. w ogóle ładnie tam u Ciebie, wproszę się przy najbliższej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 04.02.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Kasiu! Pochwały należą Ci się, jak nic. Łazienki są ekstra, podoba mi się zwłaszcza ta z zielonym pasem. Czekam na więcej zdjęć. Pozdrawiam Cię! Bardzo, bardzo dziękuję Następne zdjęcia będą jak tylko skończę składać szafki łazienkowe. Mam nadzieję, że już lada dzień! Tylko niech mój wóz odmarźnie. To dieselek, i ostatnie mrozy go zmogły:( Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 04.02.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Grzeczna dziewczynka Ja też się zaraz biorę za wklejanie zdjęć, a co Bardzo mi się podoba Twoja zielona łazienka.. że też o kominku nie wspomnę.. w ogóle ładnie tam u Ciebie, wproszę się przy najbliższej okazji Zapraszam serdecznie:yes: Chociaż dzisiaj się okazało, że... znów mamy kłopoty:( Piec przestał działać bo nie było prądu i domek... zamarzł Mar jest na miejscu i walczy z mrozem. JUŻ jest powyżej 3st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.02.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 hej Kasia mieszkacie już???? pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 04.02.2012 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 hej Kasia mieszkacie już???? pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witanko:) Nie mieszkamy jeszcze, niestety. Może już nieługo. Kto wie... Ja nie wiem:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 05.02.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 masakra jakaś z tym prądem Mam nadzieję, że nie narobiło się szkód? Czy na razie ciężko ocenić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 06.02.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Witaj Kasiu. Widzę, że ostro działasz w domku. Efekty są super. Coraz ładniej u Ciebie,aż zazdroszczę . Trzymama dalej kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.02.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Witam,Domek praktycznie do zamieszkania:) Pewnie nie możecie się doczekać przeprowadzki?Mam pytanie czym wyłożyliście wnękę na drewno przy kominku? To blacha?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 06.02.2012 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 (edytowane) masakra jakaś z tym prądem Mam nadzieję, że nie narobiło się szkód? Czy na razie ciężko ocenić? Na razie był tylko wymieniony filtr wody, bo zamarzł i pękł. I jeszcze coś tam hydraulik grzebał, ale będziemy wiedzieli na pewno, jak wszystko się rozgrzeje i ruszy. Woda leciała tylko z jednego kranu i rozmarzła kałuża w kotłowni. Wczoraj rano było w środku +7,8 i działała podłogówka i 3 kaloryfery. Reszta zimna:( Zobaczymy, co będzie dzisiaj. Trzymajcie kciuki, żeby nigdzie nic nie ciekło! Edytowane 6 Lutego 2012 przez KasioMar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 06.02.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Witaj Kasiu. Widzę, że ostro działasz w domku. Efekty są super. Coraz ładniej u Ciebie,aż zazdroszczę . Trzymama dalej kciuki. Dziękuję bardzo Fuluś Pochwały od takiego pracusia jak Ty, to dopiero coś! Jesteś moim natchnieniem. Okazuje się, że samemu można na prawdę dużo zdziałać Komu potrzebny hydraulik do wykańczania? Stawki konkurencyjne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 06.02.2012 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Mam pytanie czym wyłożyliście wnękę na drewno przy kominku? To blacha? Pozdrawiam. Nierdzewka:) Jest nią wyłożona wnęka na drewno i te ścianki przy szybie. Tyle, że nie zamawiałam jej oddzielnie, a był to komplet z wkładem i obudową. Tak sobie to wymyśliłam - zamiast kamienia;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 06.02.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Mieszkać już rzeczywiście można. Myślę, że wystarczyłby 1 dzień wspólnego sprzątania, ale... Nie wszyscy u mnie w domu tak myślą Najbardziej mnie dobija to, że: 1.nie mamy już kasy. 2.musimy sprzedać mieszkanie 3.nie możemy go nawet próbować sprzedawać jak się nie przeprowadzimy 4."nie możemy" się przeprowadzić, bo nie mamy już kasy na wykończenie i tu koło się zamyka:cry: Niech ktoś ich - tzn.moją rodzinkę - trzaśnie porządnie, tak żeby wszystko wskoczyło na właściwe miejsca! No nic to. Poużalałam się Wam już, to teraz się biorę do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.02.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Nierdzewka:) Jest nią wyłożona wnęka na drewno i te ścianki przy szybie. Tyle, że nie zamawiałam jej oddzielnie, a był to komplet z wkładem i obudową. Tak sobie to wymyśliłam - zamiast kamienia;) Pozdrawiam Dziekuję, bardzo fajne rozwiązanie i jakże inne od kamienia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.02.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Niech ktoś ich - tzn.moją rodzinkę - trzaśnie porządnie, tak żeby wszystko wskoczyło na właściwe miejsca! U nas przeprowadzka za kilka miesięcy a już mam ochotę pewnego Pana trzasnąć Jak później ma być gorzej, to będzie biedak posiniaczony chodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 06.02.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 (edytowane) Mieszkać już rzeczywiście można. Myślę, że wystarczyłby 1 dzień wspólnego sprzątania, ale... Nie wszyscy u mnie w domu tak myślą Najbardziej mnie dobija to, że: 1.nie mamy już kasy. 2.musimy sprzedać mieszkanie 3.nie możemy go nawet próbować sprzedawać jak się nie przeprowadzimy 4."nie możemy" się przeprowadzić, bo nie mamy już kasy na wykończenie i tu koło się zamyka:cry: Niech ktoś ich - tzn.moją rodzinkę - trzaśnie porządnie, tak żeby wszystko wskoczyło na właściwe miejsca! No nic to. Poużalałam się Wam już, to teraz się biorę do roboty! Kasiu...a widziałaś jak my koczujemy w Glicyniach? Też kasa się skończyła, na wynajem nie było, więc co nam pozostało....przeprowadzić się na to co mamy....a teraz powoli ze środków bieżących wykańczamy się. Dziękuję bardzo Fuluś Pochwały od takiego pracusia jak Ty, to dopiero coś! Jesteś moim natchnieniem. Okazuje się, że samemu można na prawdę dużo zdziałać Z tym pracusiem to przesadzasz....chociaż w naszym domu to ja jestem motorem napędzającym....jak nie ryknę, to wszyscy siedzą i nic nie robią. Ostatnio tak miałam,że wróciłam z pracy, obiad, potem pomyłam gary, a moje szlachciaństwo tylko komputer i telewizor, a ja po drabinie skakałam pod sufitem.... Jak poprosiłam o herbatę, to było wielkie halo.... Tak to już jest.... Dlatego czasem musze moje towarzystwo porozstawiać po kątach, bo inaczej to chodzą jak ćmy w ciemności.... Może i Ty musisz trochę zmotywować swoją rodzinkę. Edytowane 8 Lutego 2012 przez fulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts