kurak 10.03.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 będe robił odkurzacz centralny a elektryk właśnie rozprowadza mi prąd i związku z tym mam pytanie czy musi mi doprowadzić prąd do gniazd odkurzacza czy nie bo on powiedział że to już nie jego temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 10.03.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ma racje. Musisz mieć gniazdo przy jednostce centralnej. Do gniazd prądu nie podprowadzasz. Załatwia to gość jak ciągnie rury od odkurzacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurak 10.03.2010 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 dobra dzięki wiem że pytanie może śmieszne ale jestem w tych sprawach zupełnie zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert8888 10.03.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 będe robił odkurzacz centralny a elektryk właśnie rozprowadza mi prąd i związku z tym mam pytanie czy musi mi doprowadzić prąd do gniazd odkurzacza czy nie bo on powiedział że to już nie jego temat sprawdź tylko po wykonaniu tynków czy Ci tynarze nie pocieli przewodów sterująych od odkurzacza - przy uruchamianiu odkurzacza może być niemiła niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts