asia1997 28.01.2004 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Od tego czasu nie odbiera ode mnie telefonu, po prostu stwierdził że sprawa jest ciężka, a on był z polecenia mojego znajomego i nie chciał kasy. Czekam teraz na odpowiedz ZE o warunki zabudowy na tej działce.Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejj_ 22.02.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Kiedy czytam o kosztach budowy domu to ciarki mi po plecach przechodzą, ale z drugiej strony kiedy czytam o budujących i ich czesto juz ukończonych domach to napawa mnie to optymizmem. Przecież 200-300 tys. zlotych to dla mnie suma niewyobrażalna, a zarabiamy wcale nie tak malo. Jednak ludzie sie budują, mając mniejszy dochód niz my. Blagam niech mnie ktoś pocieszy, że budowa to nic takiego Aska,zaczynaj budowe i nie panikuj.Prawie wszyscy koncza chaułpy,ktorzy zaczęli .Budowa wlasnego domu to suuuuperowa sprawa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 22.02.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Trzeci rok mieszkam w bloku i myślę, że nigdy bym się nie przyzwyczaiła, w 2003 kupiliśmy działkę i postawiliśmy fundamenty. W tym roku mam nadzieję, że zamieszkamy w naszym domku. I choć wszystko zawdzięczamy kredytom to i tak wdzięczna jestem losowi, że tak się wszystko układa.Justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts