gkutaj 10.03.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam. W mojej ofercie znajdują się szafy wnękowe i wolnostojące, garderoby oraz wszelkie zabudowy nietypowe. Jedną z najważniejszych zalet szafy z drzwiami przesuwnymi jest jej funkcjonalność. Wynika ona z możliwości wykonania wnętrza szafy zgodnie z oczekiwaniami przyszłego użytkownika. Moje szafy cechuje estetyka, funkcjonalność, solidność oraz trwałość. W zależności od potrzeb klienta mogę zaprojektować i wykonać szafę, w której znajdzie się dowolna ilość: półek, stelaży, szuflad i ścianek. Oferuję krótki termin realizacji oraz konkurencyjne ceny. Istnieje możliwość przesłania zrealizowanych projektów na e-maila . Kontakt. [email protected] ,tel. 515 602 927 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkrzysztofw 19.10.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 witam serdecznie potrzebuje ciekawego rozwiazania projektu szafy garderoby 2800x3600x60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts