hairdresser 10.03.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam wszystkich!!! Właśnie zaczynam budowę(jutro) i mam pytanie czy ktoś buduje taki dom jak ja. Szukam i rozglądam się na forum za takim właśnie projektem od dwóch tygodni aż w końcu postanowiłem się odezwać bo może ktoś również się ukrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 24.03.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 nikomu ten projekt się nie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goosia1 10.01.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 witam my zaczęliśmy budowę, jak na razie stan zero.A jak u Was idzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oregano43 16.03.2013 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Witam, kupiłem ten projekt domu:http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-oregano-n/m4eb27272ed1a1 przed zakupem pytałem kierownika budowy jak i projektanta o możliwość poszerzenia salonu i kuchni kosztem wykusza tzn. chcę poszerzyć o około 60cm, wykusz ma szerokość 100cm. Teraz po zakupie projektant twierdzi że zmiana o której mowa jest na tyle poważna że należy praktycznie cały projekt przerobić i koszty znacznie przewyższą cenę za jaką kupiłem projekt. Proszę o fachową poradę czy można coś z tym fantem zrobić ?? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oregano43 16.03.2013 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Witam, kupiłem ten projekt domu:http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-oregano-n/m4eb27272ed1a1 przed zakupem pytałem kierownika budowy jak i projektanta o możliwość poszerzenia salonu i kuchni kosztem wykusza tzn. chcę poszerzyć o około 60cm, wykusz ma szerokość 100cm. Teraz po zakupie projektant twierdzi że zmiana o której mowa jest na tyle poważna że należy praktycznie cały projekt przerobić i koszty znacznie przewyższą cenę za jaką kupiłem projekt. Proszę o fachową poradę czy można coś z tym fantem zrobić ??[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 16.03.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 A po co chcesz to zmieniać? Domek wygląda bardzo fajnie, pomieszczenia są dość duże - 32m salonu to jest już trochę miejsca. Kuchnia też nie jest klitką. Po co zmieniać coś, co jest dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
namira 16.03.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Podzielam zdanie poprzednika,po co zmieniac,tak jak jest,jest proporcjonalnie i ładnie,a zmiana o ktorej piszesz pociąga za sobą następne - strop,więżba,poddasze,dach,moim zdaniem te 60cm nie sa warte takich kosztów,większe zmartwienie to wc i łazienka bez okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 16.03.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 No bo zwiekszając wykusz zmieniasz konstrukcje dachu. Zostaw tak jak jest albo znajdz tanszego projektanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Starymichu 01.12.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Witam Poszukuje gotowych realizacji bądz stanu surowego projektu dom w oregano byłbym szalenie wdzięczny gdyby ktoś pozwolił obejrzeć swój dom, szukam czegoś w okolicy do 200km moje dane [email protected] bądz 605 166 298 proszę tylko o sms na pewno zadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts