Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • 1 year później...
  • 1 year później...

Witam, kupiłem ten projekt domu:

http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-oregano-n/m4eb27272ed1a1

przed zakupem pytałem kierownika budowy jak i projektanta o możliwość poszerzenia salonu i kuchni kosztem wykusza tzn. chcę poszerzyć o około 60cm, wykusz ma szerokość 100cm.

Teraz po zakupie projektant twierdzi że zmiana o której mowa jest na tyle poważna że należy praktycznie cały projekt przerobić i koszty znacznie przewyższą cenę za jaką kupiłem projekt.

Proszę o fachową poradę czy można coś z tym fantem zrobić ??

[email protected]

Witam, kupiłem ten projekt domu:

http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-oregano-n/m4eb27272ed1a1

przed zakupem pytałem kierownika budowy jak i projektanta o możliwość poszerzenia salonu i kuchni kosztem wykusza tzn. chcę poszerzyć o około 60cm, wykusz ma szerokość 100cm.

Teraz po zakupie projektant twierdzi że zmiana o której mowa jest na tyle poważna że należy praktycznie cały projekt przerobić i koszty znacznie przewyższą cenę za jaką kupiłem projekt.

Proszę o fachową poradę czy można coś z tym fantem zrobić ??

[email protected]

• 8 months później...

Witam

Poszukuje gotowych realizacji bądz stanu surowego projektu dom w oregano byłbym szalenie wdzięczny gdyby ktoś pozwolił obejrzeć swój dom, szukam czegoś w okolicy do 200km

moje dane [email protected] bądz 605 166 298 proszę tylko o sms na pewno zadzwonie