tomasz5306 10.03.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam w najblizszym czasie bede robil poddasze w plytach gipsowych i w zwiazku z tym mam pytanie do tasmy akustycznej. Wiem ze stosuje sie ja na proofile (np UD30) ktore stykaja sie z sufitem podloga i scianami. A czy klei sie ja na profile (np CD60) pod płyte gipsowa (na łaczeniu 2 płyt)?? mam nadzieje ze wiecie co chcialem napisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert.k 11.03.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Na skosach się ich nie używa ani na łączeniu dwóch płyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 11.03.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam w najblizszym czasie bede robil poddasze w plytach gipsowych i w zwiazku z tym mam pytanie do tasmy akustycznej. Wiem ze stosuje sie ja na proofile (np UD30) ktore stykaja sie z sufitem podloga i scianami. A czy klei sie ja na profile (np CD60) pod płyte gipsowa (na łaczeniu 2 płyt)?? mam nadzieje ze wiecie co chcialem napisac. Przykleja się ją do profilu , który jest przykręcany do podłogi , ściany i sufitu . Profil dociska taśmę do podłoża. http://www.budujemydom.pl/images/stories/wykonczenie/montowac_plyty3_200a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz5306 11.03.2010 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 o to m i wlasnie chodzilo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts