Magus 11.03.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Zapraszamy do komentowania naszego dziennika budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia73 10.04.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Witam Bardzo fajny domek Wam wymyslila Pani archiekt Swietny salon i taras. My rowniez za namowa p. Agnieszki pracujemy z pania Dorota Wspolpraca uklada sie naprawde gladko i sensownie. Dzieki za namiary! Pozdrawiam cieplo i czekam na kolejne kartki z dziennika! Sylwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yasmeen 14.05.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Witamy! Pierwszy komentarz Bardzo sie cieszymy, ze wspolpraca uklada sie Wam dobrze! My wlasnie dobrnelismy do finiszu z projektem i naprawde wszystko zostalo przygotowane slicznie, dostalismy 4 eleganckie ksiazki Juz zlozone w Wieliczce. Teraz trzymajcie kciuki, zeby obylo sie bez problemow i szybko poszlo Zyczymy powodzenia w projektowaniu i budowaniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 11.06.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Czy odebraliście już PnB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magus 12.06.2010 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 PNB powinno byc w krotce Potrzebujemy tylko doniesc oswiadczenie o dostepie do drogi publicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 14.06.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 To trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 28.06.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 czołgiem czytam twój pomysł z MAXowce i jestem zainspirowany mam średnie warunki glebowe (woda 1.9m) i z żwirowca który miał być chyba będzie rurowiec a tu proszę taki pomysł !! myślę żeby go zaadoptować do siebie nie wiem natomiast co miałeś na myśli "Kanaly sa wykonane z betonowych plyt chodnikowych (50x50x7) jako spod i "sufit" kanalu. Z jednej strony opieraja sie na 2 ceglach pelnych, z drugiej jest to wymiennik+ 1 pelna cegla." jakbyś mógł mi to łopatologicznie dwie płyty góra dół a cegła pełna? po zewnętrznej ale co na sztorc czy jedna na drugiej? będę kibicował nawet jak nie zaadoptuję Pozdrawiam i życzę wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magus 28.06.2010 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Dodalem rysunki przekrojow mozliwych rozwiazan dla kanalow.Konkretne rozwiazanie zalezy od dostepnych materialow. Poniewaz liczyc sie jak najnizszy koszt, trzeba szukac okazji - raz to beda plyty chodznikowe, raz plyty azurowe, albo inne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 04.07.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Witam,projekt domku bardzo ciekawy i układ pomieszczeń chyba nawet podobny do naszych będę tu zaglądać i podglądać postępy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 29.07.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Z wycinką drzew w lipcu możesz mieć mały problem, sporo zależy od lokalnych uwarunkowań.U nas w gminie np. można było wycinać drzewa tylko do marca (o ile dobrze pamiętam), a potem to tylko owocówki, na które i tak nie trzeba pozwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqlio 30.07.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witam ex-colleague'a Szkoda tych drzew, ale kombinacje ze zmiana usytuowania domu trwalyby pewnie 8 lat... Pamietam, ze jak zalatwialem takie pozwolenie w trybie pilnym to pisalem, ze sam sobie odbiore w UG i nie wnosze sprzeciwu wobec decyzji (odchodzi tydzien albo i wiecej na popisy Poczty Polskiej i uprawomocnia sie od razu) i dodatkowo w ten sam dzien wiozlem Pania z Ochrony Srodowiska na wizje lokalna (nie miala wlasnego samochodu). Dostalem papier chyba jakos w tydzien (Mogilany). To bylo w maju, wiec nie mialem problemow opisanych przez salika wyzej. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 16.08.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 To co to za betoniarnia do niczego? Swoja droga w temacie drzew - ostatnio ustawa sie zmienila i mozna bezkarnie wycinac drzewa mlodsze niz 10 lat (a nie 5, jak dotychczas). Dalej glupi przepis, ale juz nie bezdennie glupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magus 16.08.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Ale zglosic trzeba nadal. Bez zgloszenia moga wlepic kare :/ Na szczescie zgloszenie nic niekosztuje Mamy pozowlenie na wyciecie wszywstkich modrzewi, jednak postaramy sie ocalic chociaz jedno drzewo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krbaton 05.09.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witam Bardzo ciekawy pomysł z GWC !!! Przewidujesz dodatkowy wentylator poprawiający przepływ powietrza ?? Będę śledzić twoje doświadczenia z wentylacją w przyszłym roku czeka mnie to samo Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 05.09.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Dzieki za tą koncepcję GWC ja popełniłem już takowy na bazie twoich przemyśleń masz u mnie taaaakiego browara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krbaton 05.09.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Dzieki za tą koncepcję GWC ja popełniłem już takowy na bazie twoich przemyśleń masz u mnie taaaakiego browara Witam Możesz powiedzieć jak się sprawuje ?? I jaki masz reku ?? A to zraszanie konieczne ?? Chciałbym zrobić pod garażem (5.8 x 5.6- wielkość garażu ) Mam sporo pytań !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magus 05.09.2010 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Wszelkie odpoiwedzi dot. GWC znajdziesz tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?61589-GWC-100-sposob%C3%B3w-zmieszczenia-jamnika-pod-szaf%C4%85 Zraszanie w suchym gruncie zwieksza wydajnosc GWC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Black_Gnome 06.09.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witam GWC bardzo imponujące. Ja zewzględu na wysoki poziom wód przymierzam się do wodnego. A co to za system szalunków traconych na fundamenty i gdzie to można nabyć w okolicach Krakowa? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magus 07.09.2010 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 (edytowane) http://www.isohome2000.krakow.pl Ale strona rzadko działa :/ System to ETS firmy TermoOrganika Edytowane 8 Września 2010 przez Magus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 20.09.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Bardzo fajne otoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts